Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ten arystocweIes to przegryw jakiś

Polecane posty

Gość gość

beka z typa po co z nim gadacie? też jesteście przegrywami?

Gość bekostan

hahaha no to jakiś lump zostawiła typa Oleńka bo pewnie po pijaku ją wyzywał obszczymur

Gość Gość

Ten cały arystochüj to największe chamidło na Kafeterii. Prostak, menel, świnia i mizogin. Dzień w dzień zachlewa ryj, ubliża wszystkim, szczególnie kobietom i uważa się przy tym za nie wiadomo kogo. Trzeba zbanować tego cwe.la.

Gość upup

up

Gość Taka druga

No pijak i nieudacznik 

Do tego bazyl

Szkoda pisania 

Gość gosc
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Ten cały arystochüj to największe chamidło na Kafeterii. Prostak, menel, świnia i mizogin. Dzień w dzień zachlewa ryj, ubliża wszystkim, szczególnie kobietom i uważa się przy tym za nie wiadomo kogo. Trzeba zbanować tego cwe.la.

Jeszcze homofob i brzydal

Gość Gość

Po prostu kolejne nieudane konto do pisania bzdur.

Gość gość
25 minut temu, Gość gosc napisał:

Jeszcze homofob i brzydal

I fanatyczny pisior, zakompleksiony ksenofob. Po prostu typowy prawacki düpek, cwêl poznański.

Gość hahaha

jaka beka xD

Gość Poznaniara

Ja go chyba kojarzę z pracy. Jeśli to naprawdę on to sorry... Oblech próbujący byc zabawny i żałośnie śliniacy sie na widok lasek. Mamy z niego polewke

1 godzinę temu, Gość gość napisał:

beka z typa po co z nim gadacie? też jesteście przegrywami?

Jestem. Ale nie robię problemów z tego. Tylko wehikuł czasu mógłby mi pomóc.

Gość gość
13 minut temu, marcin_wawa napisał:

Jestem. Ale nie robię problemów z tego. Tylko wehikuł czasu mógłby mi pomóc.

Cześć Marcin :)) Jak ci się życie toczy? Pozdrawiam jak zawsze promiennie i ciepło.

Gość gości i szef szefów

Kliniczny przypadek, olać

Gość Monika

chodzą słuchy że ma dużego qtasa

Gość Atrakcyjna

Bohater tematu naeet nie zajrzy. Boi się prawdy na swój temat bazyl pirerd0lony

Gość gosc

To nie Edek czasem 😂

Gość Gość

Niepotrzebnie zaczepiał i wyzywał ludzi, którzy nic mu nie zrobili. Miarka się przebrała. 

Gość Monika
29 minut temu, Gość Atrakcyjna napisał:

Bohater tematu naeet nie zajrzy. Boi się prawdy na swój temat bazyl pirerd0lony

jest zajety wkladaniem mi swojego duzego qutasa do dupy

8 godzin temu, Gość gość napisał:

Cześć Marcin :)) Jak ci się życie toczy? Pozdrawiam jak zawsze promiennie i ciepło.

Aj, Ty anonomie. Próbuję je sobie poukładać. Czemu nie mam znów 15 lat? :(

Gość 26 Letni prawiczek
7 minut temu, marcin_wawa napisał:

Aj, Ty anonomie. Próbuję je sobie poukładać. Czemu nie mam znów 15 lat? :(

Też bym chciał się odmłodzić o 10 lat i iść znów do liceum. Nadrobiłbym to czego mi brakowało. Nie zmarnowałbym już okazji by wejść w związek. 

Zmarnowałem kilka wspaniałych pkazji gdy byłem młody i żałuję do dziś. Mogłem spróbować i odwzajemnić zainteresowanie. Może bym przynajmniej miał jakieś doświadczenie z kobietami np. trzymanie za reke, macanie po tyłku i całowanie. Nawet jeśli by związek się rozpadł i tak bym był szczęśliwy.

Gość gość
8 godzin temu, Gość Poznaniara napisał:

Ja go chyba kojarzę z pracy. Jeśli to naprawdę on to sorry... Oblech próbujący byc zabawny i żałośnie śliniacy sie na widok lasek. Mamy z niego polewke

Nawet jeśli to nie on to pewnie taki właśnie jest. Pluje jadem na kobiety a w rzeczywistości sprzedałby duszę diabłu żeby tylko jakaś zwróciła na niego uwagę. A jak tylko pozwoliłaby mu dobrać się do ... to padłby na zawał ze szczęścia.

Gość Taka jedna

Chyba bana dostał bazyl pierd0lony 

15 minut temu, Gość 26 Letni prawiczek napisał:

Też bym chciał się odmłodzić o 10 lat i iść znów do liceum. Nadrobiłbym to czego mi brakowało. Nie zmarnowałbym już okazji by wejść w związek. 

Zmarnowałem kilka wspaniałych pkazji gdy byłem młody i żałuję do dziś. Mogłem spróbować i odwzajemnić zainteresowanie. Może bym przynajmniej miał jakieś doświadczenie z kobietami np. trzymanie za reke, macanie po tyłku i całowanie. Nawet jeśli by związek się rozpadł i tak bym był szczęśliwy.

A co Marcin mówi o divach GFE? :-D

Gość 26 Letni prawiczek
8 minut temu, marcin_wawa napisał:

A co Marcin mówi o divach GFE? :-D

Może sorzystam kiedyś z tego wynalazku :-D

2 minuty temu, Gość 26 Letni prawiczek napisał:

Może sorzystam kiedyś z tego wynalazku :-D

Czytaj opinie na garsoneirze. Większość to takie "płać i spadaj", ale czasem można trafić na dziewczynę, z którą poczujesz się naturalnie. Cóż, ja ciekawość dotyku kobiecego ciała zaspokoiłem na takiej. Warto zobaczyć, "jak to jest". Serio. Wiedziałem po co tam idę, swoje zrobiłem. Tak, uprzedzając prześmiewców, seksu nie było, cóż. Ale odradzam umieranie ze świadomością, że nawet się nie dotykało kobiety. Orgazmy samu sobie można zapewnić w ostateczności - dotyk, taki nieskrępowany, naturalny jest niezastąpiony. Punkt w życiu, który trzeba odhaczyć.

Gość Heniuś

Widzę, że na kafeterii od lat te same pasztety internetowe, ten o którym piszecie to mój ulubiony, 92, krzysiekteria, roskosmos, prawiczandra i pierdyliard innych, gdy mieliśmy po 15 lat to byliśmy w tym samym miejscu, dwóch pryszczatych cherlaków z zadupia - ale ja wybrałem ciężką pracę a on ...enie w jakiś paszkwilach na świadomość związków coś tam jacy to faceci omega są zajebiści a laski głupie, że wolą alfy i bety 🙂 

Jak dobrze pamiętam to on tu (i nie tylko) wegetuje już z 10 lat, ma bany chyba na wszystkich możliwych portalach, podszywa się pod wszystkich, pisze prowokacje wszędzie gdzie się da, wkleja fotki swojego krzywego zwisa i obsranej dupy - nawet policja musiała się fatygować do tej jego nory na zadupiu i męczyć jego matkę co tam synek znów naodpierdalał 🙂

Lubiłem ten przypadek bo jest podręcznikowy: praktycznie zerowy poziom intelektualny, fizyczny, etyczny no i materialny - a z każdym rokiem takiego życia coraz trudniej z tego wyjść - i oczywiście te wszystkie śmieszne próby szukania winy wszędzie, tylko nie w sobie 🙂 Zamiast rozwiązywania problemów - szukanie ich, zamiast działania - wymówki i tak dalej - ciężko o taki pasztet na 100%.

Dawno mnie tu nie było i ciekawe, co z innymi pasztetami: np. tym biedakiem zagłuszanym ciągle przez "tępawych ekstrawertyków", tymi dwiema od brunetów i ...olo przy kawie - też na pewno gdzieś tu są, bo łatwiej już z hery wyjść niż z paszteciarstwa 🙂

Gość sdser
38 minut temu, marcin_wawa napisał:

Punkt w życiu, który trzeba odhaczyć.

Najwyraźniej nic szczególnego skoro po to nie wracasz.

7 minut temu, Gość sdser napisał:

Najwyraźniej nic szczególnego skoro po to nie wracasz.

Coś jednak szczególnego. Wróciłbym po więcej (pełny seks), ale musiałbym na parę tygodni rozstać się z ręką, a to nie takie proste. Tak po tygodniu abstynencji  już zaczynasz wilczym wzrokiem patrzeć na kobiety - ale weź wytrzymaj chociaż tydzień!

Gość tttt

czy

Gość Kiss

Leżaaaaaak... podaj jakieś dobre tytuły gier, facet ma za parę mcy okrągłe urodziny, komponuję prezent.