Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kiki

Czy jestem szara myszka?

Polecane posty

Gość Kiki

Jestem gadatliwa, szybko się nudzę dlatego mam sporo zainteresowań, znajomości. Kończę różne kursy, uczę się języków obcych. W relacjach oczekuje szczerości i uczciwości i sama to daje. Uwielbiam przytulać się, całować. Z seksem chce  czekać do ślubu, liczę na romantyczna, szczera miłość. 

Potrafię ludziom dać wszystko ale gdy widzę brak wzajemności odpuszczam. Jeżeli ktoś celowo na mnie żeruje, oszukuje mnie i nic sobie z tego nie robi,obgaduje knuje i generalnie nie jest dla mnie prawdziwym przyjacielem - mszcze się na miarę możliwości i nie mam wyrzutów sumienia. Nie rozpamietuje. Za prawdziwych dalabym się pokroić ; oddałabym im wszystko bez żadnych próśb czy sugestii z ich strony. 

Wychodzę z założenia że nic na siłę. Jeśli ktoś mnie nie chce lub nie mam predyspozycji do czegoś i po próbach ulepszenia wciąż jest tak samo to daje sobie spokój. Nie dazę po trupach do celu, marzę by wszyscy żyli że sobą w przyjaźni, byli szczerze również wobec siebie. Lojalni i świadomi. Nie usprawiedliwiajacy się tylko walczący że swoimi słabościami. Jestem też wesoła, pogadam na każdy temat. Kulturalnie wyrażam własne zdanie i jeśli ktoś nie ma racji w istotnej dla mnie kwestii staram się go przekonać do swoich pogladow. Nikomu nie podlizuje się celowo,czasami jak kogoś bardzo polubie ale widzę to od razu i nie przeginam.jestem bezpośrednia. Co jeszcze. Mam dystans do siebie, śmieje się że swoich wad, ale jest mi przykro gdy inni to robią. Chcę być kochana przez wszystkich. Dbam o cialo. Nie jestem instamodelka ale zawsze jestem czysta, ogolona, dbam o cerę by nie mieć żadnej niedoskonałości. Robię lekki makijaż. Eksperymentuje z fryzurą i ogólnie w życiu, chce wszystkiego doświadczyć, jestem wrażliwa ale staram się nie strzelać fochow. To tyle. 

Gość Kiki
57 minut temu, Leżaczek napisał:

Lizesz się z kim popadnie fuj 😟

Gdzie to napisalam? 

Gość Gość

Średni charakter. Na dłuższą metę możesz być męcząca 

Gość ZupaKnorra

A mnie przypadło do gustu to co napisała Autorka. Bardzo przypadło. Z tą "szarą myszką" odrobinę przegięłaś☺ Tylko dobrych ludzi [takich, wiesz jakich?] na chodniku życia życzę. Udanego dnia też życzę☺

Gość gosc

mysle,ze nie.

Gość Elencja;)

KIkI,  nigdy nie byłaś,  nie jesteś i nie będziesz szarą myszką, nie ten typ osobowości i wyglądu😊 Jesteś, jak to się dzisiaj mówi, zajebistą laską, do tego inteligentną, szanującą innych i tego wymagająca dla siebie, faceci lubią głupsze od siebie i uległe,  prawdziwych mężczyzn pragnacych madrej, pewnej siebie i dobrze wygladajacej przy tym kobiety dzisiaj jest mało,  trafić na takiego graniczy z cudem. Nie dawaj się dumnym myślami i bądź szczęśliwa.😙

Gość Elencja;)
Przed chwilą, Gość Elencja;) napisał:

KIkI,  nigdy nie byłaś,  nie jesteś i nie będziesz szarą myszką, nie ten typ osobowości i wyglądu😊 Jesteś, jak to się dzisiaj mówi, zajebistą laską, do tego inteligentną, szanującą innych i tego wymagająca dla siebie, faceci lubią głupsze od siebie i uległe,  prawdziwych mężczyzn pragnacych madrej, pewnej siebie i dobrze wygladajacej przy tym kobiety dzisiaj jest mało,  trafić na takiego graniczy z cudem. Nie dawaj się dumnym myślami i bądź szczęśliwa.😙

*durnym myślom

Gość man

Jesteś tak egocentryczna a przez to nudna, że nie chciałbym ieć z toba nigdy do czynienia. Cały czas tylko ja, ja, ja. Własnie takich najbardziej nie lubię. 

Gość ...
13 godzin temu, Gość Kiki napisał:

Jestem gadatliwa, szybko się nudzę dlatego mam sporo zainteresowań, znajomości. Kończę różne kursy, uczę się języków obcych. W relacjach oczekuje szczerości i uczciwości i sama to daje. Uwielbiam przytulać się, całować. Z seksem chce  czekać do ślubu, liczę na romantyczna, szczera miłość. 

Potrafię ludziom dać wszystko ale gdy widzę brak wzajemności odpuszczam. Jeżeli ktoś celowo na mnie żeruje, oszukuje mnie i nic sobie z tego nie robi,obgaduje knuje i generalnie nie jest dla mnie prawdziwym przyjacielem - mszcze się na miarę możliwości i nie mam wyrzutów sumienia. Nie rozpamietuje. Za prawdziwych dalabym się pokroić ; oddałabym im wszystko bez żadnych próśb czy sugestii z ich strony.

Mam tak jak ty. Jestem twoim męskim odpowiednikiem 🙂

13 godzin temu, Gość Kiki napisał:

Wychodzę z założenia że nic na siłę. Jeśli ktoś mnie nie chce lub nie mam predyspozycji do czegoś i po próbach ulepszenia wciąż jest tak samo to daje sobie spokój. Nie dazę po trupach do celu, marzę by wszyscy żyli że sobą w przyjaźni, byli szczerze również wobec siebie. Lojalni i świadomi. Nie usprawiedliwiajacy się tylko walczący że swoimi słabościami. Jestem też wesoła, pogadam na każdy temat. Kulturalnie wyrażam własne zdanie i jeśli ktoś nie ma racji w istotnej dla mnie kwestii staram się go przekonać do swoich pogladow.

W tym również się zgadzamy 🙂

7 godzin temu, Gość Elencja;) napisał:

faceci lubią głupsze od siebie i uległe

wcale nie 🙂

7 godzin temu, Gość Elencja;) napisał:

prawdziwych mężczyzn pragnacych madrej, pewnej siebie i dobrze wygladajacej przy tym kobiety dzisiaj jest mało,  trafić na takiego graniczy z cudem.

Ja właśnie takiej mądrej szukam 🙂 Nawet może być przeciętna z wyglądu, nie musi być ładna 🙂

Gość Gosc
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

wcale nie 🙂

Ja właśnie takiej mądrej szukam 🙂 Nawet może być przeciętna z wyglądu, nie musi być ładna 🙂

Ostatnie zdanie mnie rozwalilo...bez pociagu sexualnego nie ma zwiazku.Zaprzyjaznij sie ale nie mąć w głowie dziewczynie,każda chce byc najpiekniejsza dla swojego faceta,chce by sie nia zachwycal.Jak tego nie ma to i zwiazek nie jest udany, wierz mi dziewczyna to wyczuje i bedzie sie sypac, sex tez nie bedzie udany.Bo u podstawy kobiecej milosci ejst szczery zachwyt jej urodą ,potem poczucie bezpieczenstwa i reszta

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

wcale nie 🙂

Którą kobieta chciałaby być z mężczyzna,  wg którego jest brzydka?