Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miłość ponad wszystko

Niszczenie cudzych związków jest fajne !

Polecane posty

Gość Miłość ponad wszystko

Jeśli się kocha dziewczynę i jest ona aktualnie związku to trzeba zrobić wszystko by zerwała z aktualnym partnerem. Np. próbując ich ze sobą skłócić lub być świadkiem zdrady jej partnera i anonimowo podesłać jej dowód zdrady. Potem trzeba się zbliżyć z ukochaną osobą.

Gość ddd

mądrze prawisz, wódki trza Ci polać

Gość Gosc

Ale z ciebie skoorwiel. Chyba za mało ci było tego pierwszego zawału. 

Gość Oszukana
4 godziny temu, Gość Miłość ponad wszystko napisał:

Jeśli się kocha dziewczynę i jest ona aktualnie związku to trzeba zrobić wszystko by zerwała z aktualnym partnerem. Np. próbując ich ze sobą skłócić lub być świadkiem zdrady jej partnera i anonimowo podesłać jej dowód zdrady. Potem trzeba się zbliżyć z ukochaną osobą.

Bardzo pomysłowo.Mój wiecznie wszystko ukrywa wiem ze mnie zdradza .Mase rzeczy ukrywa.Brak dowodów .Ludzie wiedzą a mi nikt nic nie chce powiedzieć.Byłabym wdzięczna gdybym wreszcie mogła poznać prawdę.

Gość 567856583

Kolejny przejaw psychopatii. Sam sobie wszystko poukładał, zabezpieczył się, a teraz będzie ruinował życie innym, niech umierają w samotności bez niczyjej pomocy. Niech cię za to spotka wiele zła i obyś stracił WSZYSTKO co sobie tak skrzętnie zgarnąłeś. Niech teraz na ciebie przejdą wszystkie krzywdy jakie wyrządziłeś ludziom przez całe życie. 

Gość dobranoc

Nr nieaktualny