Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxKseniaxx

Dlaczego ludzie są tacy podli?

Polecane posty

Gość xxKseniaxx

Mój 16 syn niestety zrobił coś złego - chciał włamać się do domu, którego właściciele byli na urlopie. Nie udało mu się, tylko zarysał, a nawet nie zniszczył drzwi. Niestety właściciele zgłosili wszystko na policję, a nawet wrzucili zdjęcie z kamery. Mój syn ma teraz problemy, ja też, mimo braku kradzieży. Dlaczego ludzie są tacy zawzięci? Przecież nic nie ukradł, tylko lekko porysował drzwi. Wiem, że zrobił źle, ale miał nauczkę i już nie popełni tego błędu. A dzisiaj odbieram pozew o zniszczenie mienia. Właściciele chcą od nas nowe drzwi + odszkodowanie. Zwyczajnie wykorzystują sytuację, żeby się wzbogacić. Dlaczego ludzie są tacy?

Gość Tajemniczy

Jak im porysował drzwi to mają do tego prawo, wy możecie zabrać stare i sprzedać. Po drugie to że nie umiał się włamać nie jest jeszcze nauczką. Teraz dopiero zbiera konsekwencje swoich czynów. 

Gość Anka

Będzie miał nauczkę. Popieram właścicieli domu 

Gość ...

podli bo zgłosili próbę włamania do ich domu?  a co, mają sobie spokojnie czekać aż twój syn złodziej znowu się do nich włamie, tym razem skutecznie? bardzo dobrze zrobili, niech bandyta płaci za to co zniszczył

Gość gosc

Podła To ty jesteś autorko ale przede wszystkim to jesteś bezczelna. Dobrze że wszystko zgłosili na policję, będzie miał gówniarz nauczkę i jego nadęta mamusia również

Gość popieram poszkodowanych

Moje drzwi kosztowały 4000. Podejrzewam, że chciał się włamać do domu ludzi zdecydowanie bogatszych ode mnie więc możliwe, że drzwi też są dużo droższe od moich. Kupa kasy wydane, a dla Ciebie to tylko ryska? A jak byś miała jakieś super auto i ktoś by Ci porysował to też byś mu odpuściła?

Gość xxKseniaxx

Drzwi działają, syn nie użył łomu tylko mały śrubokręcik. Nic się nie stało, a będzie już miał problemy, bo będzie miał wszystko w papierach. Nie chcieli się dogadać jak normalni ludzie. 

Gość Gość

Podłością jest włamywać sie do cudzego mieszkania, 16 lat to już osoba która zdaje sobie sprawę z własnych czynów.

Gość popieram poszkodowanych
1 godzinę temu, Gość xxKseniaxx napisał:

Drzwi działają, syn nie użył łomu tylko mały śrubokręcik. Nic się nie stało, a będzie już miał problemy, bo będzie miał wszystko w papierach. Nie chcieli się dogadać jak normalni ludzie. 

Jak Ci ktoś porysuje maskę w aucie to też nie będzie przeszkadzać w jeździe....