Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Szkodnik2707

Odbudowa związku, rozbudzenie uczuć

Polecane posty

Dziewczyny

Mamy z dziewczyną niedługo czwartą rocznicę (spotkaliśmy się 4 lata temu, po 3 latach związku na odległość). Jedziemy na urlop w to samo miejsce. Więc będzie wyjątkowo. 

Zauważyłem że odkąd mieszkamy razem (2 lata) do naszego życia powolutku wkrada się rutyna. Wiecie, gotowanie, pranie, praca, brak czasu na przyjemności. Kochamy się rzadziej, chyba z mojej winy, mniej czasu spędzamy robiąc coś razem, a więcej będąc obok siebie. Chyba przytłacza nas ilość problemówNie chcę by to się psuło, bo bardzo się Kochamy i chcę by ten tygodniowy wyjazd był "Nowym początkiem" chciałbym dać jej choć część tego, co było na początku. 

Macie może pomysły, jak bez dużych nakładów finansowych sprawić jej przyjemność, spędzić czas we Władysławowie? (dziewczyna straciła pracę i nie może nic znaleźć bo mieszkamy na zadupiu, niestety od 3 miesięcy utrzymuję nas sam choć ona stara się tez dorobić na ręcznie robionyh rzeczach) tak by było romantycznie, by choć trochę przestała myśleć o tym bezrobociu i problemach? 

Gość gość O

Kocyk, winko, zachód słońca na plaży, seks... och sama się rozmarzyłam ;)