Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Przez moje problemy z uszami jestem gorszym człowiekiem

Polecane posty

Gość gosc

Gorzej brzmie, jestem glupszy, zamulony, mało komunikatywny. Życie jest niesprawiedliwe

Gość Gość

Co ci się stało w uszy? 

Gość gosc

mam zatkane trąbki od 5 lat. teraz nagrzewalem sobie lampa sollux  podczerwień czulem sie.lepiej ale zepsula mi się żarówka i dopiero w poniedziałek mogę kupić 😕 muszę ponarzekać

Gość gosc

zazdroszczę po prostu wszystkim że noe kaja takich problemów bo to zkienia całe moje życie w każdej sekundzie, no chyba że mam poprawe to tego nie czuje

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

mam zatkane trąbki od 5 lat. teraz nagrzewalem sobie lampa sollux  podczerwień czulem sie.lepiej ale zepsula mi się żarówka i dopiero w poniedziałek mogę kupić 😕 muszę ponarzekać

Nie musisz a chcesz. Ludzie z o wiele gorszymi schorzeniami się nie uzalaja tyle co ty. Nawet chore dzieci tego nie robią. Ogarnij się. Zatkane trąbki to raczej do wyleczenia. 

Gość Gość

Idź do lekarza a nie męczysz się .Soluxem nie wyleczysz

Gość Gość

To nieciekawie,. Życzę powrotu do zdrowia. 

Gość gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Idź do lekarza a nie męczysz się .Soluxem nie wyleczysz

Byłem u 10 lekarzy, pomoc by moglo tylko przekucie blony ale to i tak zrosnie, po prostu wychodzi na to ze trabki mi nastale sie zwężyly. Co do uzalania jesli ktoś nie wie jakie to iczicie niech nie komentuje bo ja i tak dzielnie znosze to pieklo, z nikim o tym nie gadam to chociaż tutaj mogę

Gość gosc

Odczuwalem poprawę już nie wierzę w wyleczenie ale chociaż trochę czulem sie lepiej to na złość sie zjeebalo

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Odczuwalem poprawę już nie wierzę w wyleczenie ale chociaż trochę czulem sie lepiej to na złość sie zjeebalo

Ojej, a może to karma do ciebie wraca? 

Gość Gość

Poczytaj o totalnej biologii. 

Gość gosc

Najlepiej oceniać ze to nic takiego a z tego bierze sie masa problemow, problemy glownie natury spolecznej, z komunikacja, w rozmowie, z relacjami z ludzmi, ciezko mi ise czasami odezwać bo to mnie tak zamula ze nic mi nie przychodzi do glowy, wyklucza mnie to z życia społecznego, powoduje kompleksy i nieśmiałość, ale to nic takiego

Gość Gość

Hehe, dobre! 

Gość gosc
32 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ojej, a może to karma do ciebie wraca? 

Nic złego nikomu nie zrobiłem, całe życie to cierpienie, czasami myślę żeby to zakończyć, cała młodość mi to zabralo i też przez to nie mam kobiety bo zachowuje sie jak idioota

Gość 423

Podłączam się do narzekania. 🙂

Ja za to mam krzywę zęby i nic z tym nie mogę zrobić.

7 godzin temu, Gość gosc napisał:

Nic złego nikomu nie zrobiłem, całe życie to cierpienie, czasami myślę żeby to zakończyć, cała młodość mi to zabralo i też przez to nie mam kobiety bo zachowuje sie jak idioota

Mogę powiedzieć o sobie to samo.

Gość tak to widzę

10 lekarzy i nic? Może to potrzeba by udać się do dobrej kliniki? Do specjalisty ? Tak, to musi Ci komplikować życie, zwężone trąbki , to pewno szumy uszne i zły odbiór dzwiekow . Jeśli dostałeś poradę ,że trzeba by przekłuć błonę w uszach, to zrób to, jeśli mialoby pomoc. Męczysz się okrutnie. Diagnozuj się i do dzieła. Powodzenia. 

Gość gosc
16 minut temu, Gość tak to widzę napisał:

10 lekarzy i nic? Może to potrzeba by udać się do dobrej kliniki? Do specjalisty ? Tak, to musi Ci komplikować życie, zwężone trąbki , to pewno szumy uszne i zły odbiór dzwiekow . Jeśli dostałeś poradę ,że trzeba by przekłuć błonę w uszach, to zrób to, jeśli mialoby pomoc. Męczysz się okrutnie. Diagnozuj się i do dzieła. Powodzenia. 

nie przekuja mi nic bo badania wychodza w porzadku 😞 nikt tego nie zrobi na żądanie. Najbardziej przeszkadza to jak słyszę siebie i swój głos

Gość Joo

Ciężka sprawa