Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość europejka

Jaka jest Polska PiS-u i Platformy?

Polecane posty

Gość europejka

Platforma i PiS to - ani prawica ani lewica ani republikanie ani demokraci.....

Polska Platformy, Nowoczesnej i Zielonych - to "dzikość"; wszystko "samo się robi", bez armii, bez granic, bez niczego, emigracja młodych, kraj "bez tożsamości" a w środku Europy; plucie na własną ojczyznę; prostacy poprzebierali się w garnitury....

Polska PiS-u - to bezprawni politycy, nieudolne sądownictwo; "rewolucja moralna"; tzw. rozdawnictwo; Gruzja...

Czy wy też zauważyliście że te określenia - lewica, prawica, socjaliści, republikanie, demokraci - jakoś dziwnie nie pasują do naszych polskich partii politycznych -???

Gość europejka
12 minut temu, Gość europejka napisał:

Czy wy też zauważyliście że te określenia - lewica, prawica, socjaliści, republikanie, demokraci - jakoś dziwnie nie pasują do naszych polskich partii politycznych -???

Mam wrażenie że w Polsce najlepszymi patriotami kochającymi ojczyznę mogliby być np ZIELONI... ,a LEWICA mogłaby być partią walczącą z laickością państwa nienawidzącą Francji; a SOCJALIŚCI -oni pluliby na marksizm; KONSEWATYŚCI - to mogłaby partia która by nienawidziła tradycji i tożsamości własnej ojczyzny..... itd. itp. 

Ja mam wrażenie że te nazwy to jakoś dziwnie pomieszane w Polsce są! Te partie polskie to one tylko tak z nazwy chyba są ….. może pora je odświeżyć? jakoś inaczej nazwać?

Gość europejka

Dlaczego PiS ma w nazwie "prawo"? - a wybuchła afera z sądami? …. i wciąż trwa....