Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ola

Czy to możliwe że można zakochać się w kimś kto z wyglądu wstępnie nam nie pasuje?

Polecane posty

Gość Gość

To dlatego jesteś starym präwiczkiem z brzuchem piwnym zracym konserwy? Pardon. Jesteś sam bo każda na ciebie leci ale ty nie rùchasz bo boisz się alimentów i utraty milionów . Ostatnio tobie i brokułowi się znacznie pogorszyło . 

Gość gosc
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

1 minutę temu, Gość gosc napisał: Weźcie mi tego psychola stąd bo nie wyrobie. Zajeebać głąba to mało. Psychol ze swoim urpjonym światem. X kurduple zawsze są do mnie agresywni nie wiem czemu 😗

Prowokujesz pusty szma/cia/rzu swoimi ...nymi mądrościami i nie przyjmujesz do wiadomości knnej opinii na dany temat. Dlatego ignorancie z pustogłowiem. Wal konika melepeto.

Gość Gość
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Ja nie prowokuje to mnie prowokują zaklinajac rzeczywistość, ja tylko nazywam rzeczy po imieniu, kurdupel to kurdupel 😗

A zyeb to zyeb. Czyli ty . Czy wzrost cokolwiek zmienia w życiu zyeba? Chyba tylko tyle że więcej miejsca w społeczeństwie zajmuje swoim grubym cielskiem w zasranych gaciach. 

Gość gosc
3 minuty temu, Leżaczek napisał:

Ja nie prowokuje to mnie prowokują zaklinajac rzeczywistość, ja tylko nazywam rzeczy po imieniu, kurdupel to kurdupel 😗

A głąb, niedorozwój, maminsynek, cioota, i piizda to głąb, niedorozwój, maminsynek, cioota, i piizda i tym właśnie jesteś.

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

A wiąż się z kurduplem, Ty będziesz się wstydzić z nim wychodzić nie ja 👋😙

Z Tobą żadna nie wyjdzie nawet do chlewu bo wstyd przed swiniami. Psychiatra potrzebny pilnie.

Gość ola

Przeciez ten lezaczek to raczej jest jakiś trol, proszę o dalsze wypowiedzi zgodne z tematem

Gość gosc

Nie piszcie do tego śmiecia błagam

Gość Gość
Przed chwilą, Leżaczek napisał:

18 minut temu, Gość Gość napisał: w sandałach do skarpet X a ty nie masz własnego zdania tylko jakiegoś mema sobie wkułaś jako swój pogląd na mode 👋

Tak jak ty sobie wlules w zakuty łeb filmy z juciuba na temat życia minimalisty myśląc że jesteś jednym z nich gdy w rzeczywistości jesteś chorym psychicznie sknera i dusigroszem z nerwicą natręctw i czymś podobnym do autyzmu.

Gość Gość
2 minuty temu, Leżaczek napisał:

2 minuty temu, Gość ola napisał: Przeciez ten lezaczek to raczej jest jakiś trol, proszę o dalsze wypowiedzi zgodne z tematem X związek z litości z kurduplem to dokładnie to co napisałem związek z litości z kurduplem 😔

Widzisz. Tym się różnisz od kurdupla że ciebie żadna nawet z litości nie weźmie bo lepszy wibrator niż twój smetny ogórek z dołączonym dèbilem do zestawu. 

Gość gosc
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Widzisz. Tym się różnisz od kurdupla że ciebie żadna nawet z litości nie weźmie bo lepszy wibrator niż twój smetny ogórek z dołączonym dèbilem do zestawu. 

Brawo dla Ciebie.

Nigdy bym sie nie zamienil byc.wysokim ale Tobą, haha, zabilbym się pierwszego dnia

Gość Gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Brawo dla Ciebie.

Nigdy bym sie nie zamienil byc.wysokim ale Tobą, haha, zabilbym się pierwszego dnia

Doprawdy gòwno mnie obchodzą twoje marzenia. Wyobraź sobie że jesteś mną i się zabij już dziś.

Gość gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Doprawdy gòwno mnie obchodzą twoje marzenia. Wyobraź sobie że jesteś mną i się zabij już dziś.

To nie bylo do Ciebie tylko do lezaczka

Gość Gosc

Można wygląd przemija a charakter zostaje i oczy .

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Można wygląd przemija a charakter zostaje i oczy .

Oczy można stracić w wyniku nowotworu na przykład i innych wypadków. 

tryna do gulagu wywieźć w peezdu bezterminowo. 

Gość OLA

UP