Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joan

Kochanka wymusza na mnie rozwód a ja nie chcę. Co robić?

Polecane posty

Gość Gosc

Dobrze ci tak. Niech ci zniszczy zycie

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość Pistacja napisał:

Może trafiłeś jak Kazimierz na isabel?? 😉

Oby ! Takim frajerów powinno się kastrować. Choćby mentalnie.

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość gosc napisał:

każda kochanka żonatego jest je/bn/ię/ta i zdolna do wszystkiego dlatego musisz zrobić tak żeby się ciebie bała

Zacznijmy od tego, ze zaden zonaty nie powinien miec kochanki. Niech teraz frajer placi za swoje winy i grzechy. Oby się wsztstko wydało. 

Gość gosc

może tak miej jaja i przyznaj się żonie?? kochanka ci tak nasra że żona cie kopnie w dupe i zostaniesz z przysłowiową ręką w nocniku. przyznaj się żonie pokaż że żałujesz że chcesz naprawić błąd i walcz o małżeństwo a nie cykorzysz i szukasz sposobu na pozbycie się kochanki. pamiętaj my baby jesteśmy mściwe i nie będziesz miał żadnego pożytku jak żona się dowie przypadkiem bo wiele stracisz

Gość gość

nie boj sie  żony to ...ki naiwne  wybaczają zdrady romanse byleby miec chłopa w domu ! moja mnie błagała  bym nie odchodził  twoja tez  będzie błagać .  

Gość Dlatego

Kochanka to blad bo zaczela nsciskac na rozwod ... gdyby bylo full light to by nadal byla kochanka. 

Drodzy mezczyzni kobiety sa.bardziej emocjonalni niz wy on prawie zawsze sie zako...a ...:D a pozniej sa takie jazdy ...

No coz twoj problem 

A powiedz jej ze okazalo sie iz jestes nosicielem HIV 

Okaze sie ze jest zdrowa i da ci spokoj a jak dojdzie do twojej zony powiesz ze wariatka 🙂

nic innego nie przychodzi mi do glowy

Gość Gość

Fatalne zauroczenie jak nic 🙂

Jedyna opcja, to musisz ją czymś do siebie zrazić, by sama stwierdziła, że nie chce takiego faceta. Zresztą pomyśl co by było dalej? Ty masz ją dość już teraz, ona chce Ciebie szantażem zmusić do rozwodu, bo może liczy że się potem z nią ożenisz. Wygarnij jej, że była tylko zabawką, że nigdy nie traktowałeś jek poważnie i nigdy się z nią nie zwiążesz, choćby nawet wygadała żonie i doszło do rozwodu, to ma sobie wybić z głowy że coś między Wami będzie. Postrasz ją, że zerwiesz z nią całkowicie kontakty. Może tylko tak straszy, a nic nie zrobi. 

Ty też ją możesz zacząć straszyć - zacznij nagrywać jej rozmowy a potem szantażuj, że jak się nie odczepi to ujawnisz je jej rodzinie, znajomym, by wszyscy się dowiedzieli, że jest zdesperowaną wariatką, która szantażem chce zdobyć faceta.