Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mr. Proper

Rozmowa ...

Polecane posty

Gość Mr. Proper

Mam wielką ochotę na odrobinę swobodnej wymiany myśli, poglądów i zapatrywań na tematy wszelakie. Jeśli któraś z Pań miałaby ochotę na w miarę sensowną i zachowującą pewien poziom dyskusję, to serdecznie zapraszam pod adres mr_proper@interia.pl

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Mr. Proper napisał:

Mam wielką ochotę na odrobinę swobodnej wymiany myśli, poglądów i zapatrywań na tematy wszelakie. Jeśli któraś z Pań miałaby ochotę na w miarę sensowną i zachowującą pewien poziom dyskusję, to serdecznie zapraszam pod adres mr_proper@interia.pl

jesteś tu nowy?

Wymiana myśli na forum też bywa przyjemna. Nie można tylko rozmawiać, bo moderacja ma alergię na słowa, ale emotikony wchodzą gładko. Polecam.

Gość Mr. Proper
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

jesteś tu nowy?

Zaglądam tu od jakiegoś czasu, aczkolwiek jakimś ogromnym stażem na pewno wykazać się nie mogę.

52 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Wymiana myśli na forum też bywa przyjemna. Nie można tylko rozmawiać, bo moderacja ma alergię na słowa, ale emotikony wchodzą gładko. Polecam.

Pismo obrazkowe było modne kilka tysięcy lat temu, ale ja się nim nigdy nie nauczyłem posługiwać. Niestety ...

22 minuty temu, Gość Mr. Proper napisał:

Pismo obrazkowe było modne kilka tysięcy lat temu, ale ja się nim nigdy nie nauczyłem posługiwać. Niestety ...

Znów jest modne. Kiedyś czytało się wiersze, po to by móc dotknąć czyichś emocji. Dziś już nie trzeba sobie łamać głowy nad rymami, emotikony załatwiają sprawę. Dobrze, że Gałczyński tego nie dożył.

Gość Mr. Proper

Jako zatwardziały wielbiciel prozy jestem zatem podwójnie przegrany ... To straszne.

12 minut temu, Gość Mr. Proper napisał:

Jako zatwardziały wielbiciel prozy jestem zatem podwójnie przegrany ... To straszne.

Cieszę się, że mogłam Ci to uświadomić. Mogę z listy pilnych spraw na dziś, wykreślić śmiało złe uczynki. Hejt z gościa jakoś mi nie leży.

Gość gość

Madzia zrobiła już wbite na maila?

Gość gość

chyba tak, skoro taka cisza