Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakazane tematy

Polecane posty

Gość ggooooooooooosc

Lena przejdźmy  do poważnych tematów:)) o lesie i kapturkach , bo to w końcu ero:)

Gość gość

Kijek w mrowisko...😊

Jak możecie nie wiedzieć kim jest Lenka😊

Starzy a głupi...😊

7 minut temu, Gość ggooooooooooosc napisał:

zając na ścieżce leśnej  stoi i zaczepia zwierzęta, idzie wilk i przegania go  z drogi ,a zając chcesz walczyć? to choć w krzaki po 1 min. wilk wypada z krzaków pogryziony ze skowytem:) następny lis , czego chcesz zającu?( jak to lis) zając : choć w krzaki powalczymy albo dawaj dychę:) Lis: masz  dychę bo czuje ze znów z niedźwiedziem na wino zbieracie:))

takie sobie ale to a propos kapturka i lasu:)

I tu pojawia się pierwszy minus "niemania" loginu, dostałbyś ode mnie order z uśmiechem Po uzbieraniu setki idzie się na wino z wybraną kafeterianką 😉

Gość ggooooooooooosc
1 minutę temu, Lena.Wawa. napisał:

I tu pojawia się pierwszy minus "niemania" loginu, dostałbyś ode mnie order z uśmiechem Po uzbieraniu setki idzie się na wino z wybraną kafeterianką 😉

to tak jak wygrać pralkę :) a Ciebie już i tak wybrałem:) wiec nie muszę czekać do setki:)

5 minut temu, Gość gość napisał:

Kijek w mrowisko...😊

Starzy a głupi...😊

No dobra powiedz. Tez jestem ciekawa.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Kijek w mrowisko...😊

Starzy a głupi...😊

Lena akurat jest "nowa"  w miarę. A stara w sensie typowych zachowań i zaprzeczeń. Niczego nie szuka, nikogo nie szuka, ale sygnały wysyła regularnie, tylko inne do komentujących gości, a inne do forumowych panów;)

1 minutę temu, Gość ggooooooooooosc napisał:

to tak jak wygrać pralkę 🙂 a Ciebie już i tak wybrałem:) wiec nie muszę czekać do setki:)

Ok. Czuję się wybraną. I co z tym teraz zrobisz? 

Gość ggooooooooooosc

Ok. Czuję się wybraną. I co z tym teraz zrobisz? 

Umówię się na randkę z Tobą:)

Gość gość

Jak to jest że taka "świezynka "typu Lena to zawsze zaczyna po krótkim czasie chrzanić o innych nickach i sprawach sprzed lat i okazuje sie że jest świetnie zorientowana??

Gość gość

Lena akurat jest "nowa"  w miarę. A stara w sensie typowych zachowań i zaprzeczeń. Niczego nie szuka, nikogo nie szuka, ale sygnały wysyła regularnie, tylko inne do komentujących gości, a inne do forumowych panów;)

Nowa świeżynka😊

A wiesz, że faktycznie możesz mieć troszkę racji. Dostawałam już takie skargi, że niby olewam "gości" a prawda jest taka, że osoby zalogowane jakos się kojarzy, zapamiętuje, jacy są, jak się zachowują, czy potrafią ciekawie porozmawiać, czy nie bywaja agresywne, jaki reprezentują poziom a gość ginie w tłumie i gdy widzisz go po np. tygodniu, nie jesteś w stanie skojarzyć, że to ta ciekawa osoba z którą już kiedys tam na forum rozmawiałaś. Dlatego wolę zalogowane osoby.

Jak to jest że taka "świezynka "typu Lena to zawsze zaczyna po krótkim czasie chrzanić o innych nickach i sprawach sprzed lat i okazuje sie że jest świetnie zorientowana??

Podaj choćby jeden, jedyniutki, maleńki przykład, gdzie cokolwiek, cokolwiunieniek napisałam o jakimś starym nicku. Nigdy.

Gość ggooooooooooosc

Podaj choćby jeden, jedyniutki, maleńki przykład, gdzie cokolwiek, cokolwiunieniek napisałam o jakimś starym nicku. Nigdy.

znów się wkręcasz:( po co?

Gość gość
Przed chwilą, Lena.Wawa. napisał:

A wiesz, że faktycznie możesz mieć troszkę racji. Dostawałam już takie skargi, że niby olewam "gości" a prawda jest taka, że osoby zalogowane jakos się kojarzy, zapamiętuje, jacy są, jak się zachowują, czy potrafią ciekawie porozmawiać, czy nie bywaja agresywne, jaki reprezentują poziom a gość ginie w tłumie i gdy widzisz go po np. tygodniu, nie jesteś w stanie skojarzyć, że to ta ciekawa osoba z którą już kiedys tam na forum rozmawiałaś. Dlatego wolę zalogowane osoby.

Nie zrozumiałaś Leno;) Do gości, którzy komentują Twoja osobę wysyłasz szerokie zaprzeczenia o nieszukaniu tu znajomości. Podczas gdy do facetów sygnaly od Ciebie idą wprost przeciwne;)

Gość gość

Nie o to chodzi. Nuda😊

Gość ggooooooooooosc
7 minut temu, Gość ggooooooooooosc napisał:

Umówię się na randkę z Tobą:)

co z ta randką?:)

Gość gość
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Nie zrozumiałaś Leno;) Do gości, którzy komentują Twoja osobę wysyłasz szerokie zaprzeczenia o nieszukaniu tu znajomości. Podczas gdy do facetów sygnaly od Ciebie idą wprost przeciwne;)

gość 😉

A to dlatego, że mnie to nie interesuje a wręcz nudzi to wspominanie jakiejś prehistorii i wieczne doszukiwanie się kto jest kim a już najlepszym dowcipem jest to, że zbyt swobodnie rozmawiam ze "starymi userami" no to dopiero jest top one! Cholera nie wiedziałam, że do tego trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia. pewnie, gdybym wiedziała to bym nie śmiała! Nigdy w życiu! A ja pacz pan, taka bezczelna, gada z nimi jak równy z równym 😂

Gość Gość

Trochę Katie przypomina.

3 minuty temu, Gość ggooooooooooosc napisał:

co z ta randką?:)

No w mordke jeżyka, chyba będę musiała się z Tobą umówić, żeby dać dowód, że nie dyskryminuję gości 😂

Gość Gość

A to dlatego, że mnie to nie interesuje a wręcz nudzi to wspominanie jakiejś prehistorii i wieczne doszukiwanie się kto jest kim a już najlepszym dowcipem jest to, że zbyt swobodnie rozmawiam ze "starymi userami" no to dopiero jest top one! Cholera nie wiedziałam, że do tego trzeba mieć jakieś szczególne uprawnienia. pewnie, gdybym wiedziała to bym nie śmiała! Nigdy w życiu! A ja pacz pan, taka bezczelna, gada z nimi jak równy z równym 😂

Odpowiadaj na posty skierowane do Ciebie, a nie odpowiadaj za kogoś. Da się Leno?

Gość gosc
4 minuty temu, Lena.Wawa. napisał:

A kto z userów facetów z Tobą gada? Ani razu nie zauważyłam żeby dajmy na to Edek lub Aco pisał z tobą 😂

3 minuty temu, Gość Gość napisał:

Trochę Katie przypomina.

Katy Perry? Kate Hudson? Kate Midddlllletton? Błagam tylko nie tę sztywniarę, zlituj sie odrobinkę nade mną. To już wolę starą wiariatkę Kate Bush 😄

Gość gość
7 minut temu, Gość Gość napisał:

Trochę Katie przypomina.

Według mnie to był projekt sami. Po aferze z kometką nagle obie zniknęły.

5 minut temu, Gość Gość napisał:

Odpowiadaj na posty skierowane do Ciebie, a nie odpowiadaj za kogoś. Da się Leno?

wciąż nie rozumiesz znaczenia "forum publiczne" 

podaj przykład, gdzie cokolwiek napisałam w imieniu kogoś innego, czyli za kogoś

Ok, dalsze śledztwo pt. "Kim była Lena w poprzednim wcieleniu" przeprowadzajcie już beze mnie, musze choć troszkę popracować.

Nie bądźcie dla mnie zbyt surowi, miejcie choć odrobinkę litości pod moją nieobecność.  Albo dajcie już spokój, ja nudna jestem strasznie. Wymyślcie jakiś ciekawszy temat. Byle miły, bez hejtu 🙂

Gość ggooooooooooosc
14 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

No w mordke jeżyka, chyba będę musiała się z Tobą umówić, żeby dać dowód, że nie dyskryminuję gości 😂

Ciekawy byłby eksperyment socjologiczny gdybyśmy się tu na forum umówili :) podali miejsce date i h?

Gość gość
16 minut temu, Gość ggooooooooooosc napisał:

Ciekawy byłby eksperyment socjologiczny gdybyśmy się tu na forum umówili :) podali miejsce date i h?

Lena jest szczęśliwą mężatką i matką. Na forum jest tylko czasami i nie obchodzą jej utarczki.

Gość kriss
25 minut temu, Gość gość napisał:

Nerwy puszczają?😊

Niczego się nie dowiesz

Wiem dużo😊

Dwa goście piszą do Ciebie😊

Którzy? Z kąd wiesz z kim gada na privie? Kiedyś Endrju i Mózgu się o nią żarli tu na forum ale ona tak raczej chyba nic.

Gość kriss
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

A to Edek za nią lata czy ona za nim? 😂

Edek za wszystkimi lata a Lenę to chyba z miesiac próbował urabiać a potem przestal z nia gadac tak jak z Kuszą.