Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Co sądzicie o jego słowach?

Polecane posty

Gość Gosc

Witajcie, zwracam się do was z prośba o rozwianie moich wątpliwości odnośnie słów, które wypowiedział mój były chłopak. Rozstaliśmy się z mojej inicjatywy ponieważ naprawdę męczył mnie już ten związek, tak jak jego męczył kiedyś. Ale po pewnym czasie uznałam, ze warto mimo wszystko się starać i spróbować dojść do porozumienia. Niestety, mój były partner zareagował dokładnie w taki sam sposób jak poprzednio, zaczął mnie atakować i twierdzić, ze ma mnie dosyć. No okej, on ma dosyć ciężki charakter i szczerze mówiąc idzie przywyknąć do jego humorów, ale powiedział mi coś co jednocześnie daje mi nadzieje na to, ze znowu się pogodzimy ale również na to, ze utwierdza mnie w przekonaniu ze dobrze zrobiłam, ze w końcu się z nim rozstałam. Powiedział mi podczas naszej ostatniej długiej rozmowy na messengerze, ze on nie wie czy mnie kocha, być może to przyzwyczajenie ale dla niego każde nasze zbliżenie było aktem miłości. Wiec dla mnie to się wyklucza i nie za bardzo wiem co na ten temat sadzić. Ogólnie mój były partner ma taki władczy charakter, odnoszę wrażenie ze sprawia mu przyjemność dyrygowanie mną i manipulowanie moimi uczuciami, co robił juz w przeszłości. Ale mam gdzieś z tylu głowy myśl, ze przecież skoro zostawił mnie już raz i wrócił to być może będzie w stanie mnie zrozumieć, ze ja tez mogłam mieć dość. Chociaż z drugiej strony czuje, ze to nie ma najmniejszego sensu bo jego charakter ostatnio naprawdę dawał mi w kość...

Gość Gosc

Ze co???

Gość Gosc

Jakiś czubek