Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Radek

Olała mnie,bo nie pomoglem w remoncie.

Polecane posty

Gość Wykrywacz roszczeniowych
7 minut temu, Gość Sara napisał:

Powiem Ci prościej ja bym z takim kimś jak autor nie była bo nie chciałabym być z kłamcą który z każdym problemem zostawi mnie sama , milosc to wzajemna pomoc i troska na tyle na ile sie umie i ma mozliwosc , jak jaiejs kobiecie takie traktowanie odpowiada to jej sprawa i wybor 

O jakiej ty miłości mówisz? Spotykają się, to jeszcze nieposiadanie rodziny.

Gość Sara
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Co za kreeetynskie porownanie 😀🤣

Jeśli ktoś nie rozumie słowa metafora to ...skie ale tylko dla ...a Twojego pokroju 

Gość Sara
1 minutę temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

O jakiej ty miłości mówisz? Spotykają się, to jeszcze nieposiadanie rodziny.

To uważasz że miłość się pojawia tylko wtedy gdy już się urodzi dokładnie 3 dzieci? 

Gość Sara

Teraz niech każdy tylko siedzi z kalkulatorem i niech liczy czy mu się związek opłaca  , paranoja aż się odechciewa z kimkolwiek być i zakładać rodzinę

8 minut temu, Gość Sara napisał:

Z reszta po co komu związek jak jedno odcina się od problemów drugiego ? Dla samego seksu? Podziękuje bo kobieta seks bez zobowiązań może mieć wszędzie gdy jest tylko ładna 

Co za prymitywne myślenie i sprowadzanie piękna i udręki relacji między kobietą a mężczyzną do jednego. Kota już kupiłaś?

Gość gość

Jeśli ktoś nie rozumie słowa metafora to ...skie ale tylko dla ...a Twojego pokroju 

Metafora musi byc adekwatna do sytuacji idi.otko a nie takie goowno jakie wypociłaś.

8 minut temu, Gość Sara napisał:

To uważasz że miłość się pojawia tylko wtedy gdy już się urodzi dokładnie 3 dzieci? 

O miłości powinno się mówić po dłuższej perspektywie czasu, wcześniej to może być zauroczenie lub pociąg, które mogą, ale nie muszą być jej początkiem.

Gość Sara
4 minuty temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

Co za prymitywne myślenie i sprowadzanie piękna i udręki relacji między kobietą a mężczyzną do jednego. Kota już kupiłaś?

Koty mam 2 chociaż mam kilku kandydatów którzy mi proponowali wyjazd na wakacje za ich pieniędze  ,kupno auta do 20 tyś czy też wypady na sushi do modnej knajpy, , nie każdy facet jest taki jak autor, żaden z nich nawet seksu nie chciał więc przestań się wyśmiewać bo to żałosne, nie kryje że jestem bardzo ładna i przyciagam różnych facetów od tych pokroju autora do tych których opisałam wyzej, szkoda mi palców na dyskusję z kimś takim jak ty bo ja takim to nawet nie odpisuje na portalach randkowych 

Gość Gość

A czy chodziło o to, byś jej wyremontował za frico 50m mieszkanie? Nie.  Ale sam napisałeś, że spotykacie się jakiś czas, i palcem nie kiwnąłeś, by jej pomóc. POMÓC, w miarę swoich możliwości i czasu, bo wiadomo, że z tego żyjesz i masz zobowiązania. Zataiłeś swoje umiejętności właśnie po to, by jej nie pomóc. I fakt, wyszedłeś na egoistę. Pewnie nim jesteś. Gdybyś był lekarzem, to byś nie pomógł, bo to by było już po godzinach pracy???? Żenujące jest to, że jeszcze się żalisz na forum. Nie pozdrawiam.

Gość Sara

I wyobraź sobie że choć proponowali mi mega prezenty za sama moja obecność to od żadnego nic nie wzięłam bo prawdziwi mężczyźni trafiają na prawdziwe kobiety,sknera trafia na chciwa a chojny facet na taka ktora oczekuje nie wiele ,los kazdemu rozdaje wedlug zaslug 

Gość Sara

Jesli ktos nie umie bezinteresownie komuś pomoc to za karę będzie trafiał całe życie na kobiety swojego pokroju czyli egoistki 

2 minuty temu, Gość Sara napisał:

Koty mam 2 chociaż mam kilku kandydatów którzy mi proponowali wyjazd na wakacje za ich pieniędze  ,kupno auta do 20 tyś czy też wypady na sushi do modnej knajpy, , nie każdy facet jest taki jak autor, żaden z nich nawet seksu nie chciał więc przestań się wyśmiewać bo to żałosne, nie kryje że jestem bardzo ładna i przyciagam różnych facetów od tych pokroju autora do tych których opisałam wyzej, szkoda mi palców na dyskusję z kimś takim jak ty bo ja takim to nawet nie odpisuje na portalach randkowych 

No tak, czyli jesteś ofiarą swojej urody. Bardzo mi przykro, że tak ona cię zepsuła. Wiele jest zbyt głupich, a jednocześnie zbyt pięknych i potem robią się bardzo brzydcy w środku jak ty.

W sumie to się nie dziwię, że sprowadzasz relację i przełęczach je na seks-pewnie życie cię nauczyło, stałaś się przedmiotem, a nie podmiotem i nawet tego nie widzisz. Szczerze wątpię, że znajdziesz dobrego kochającego faceta. No ale niektórym wystarczą sponsorzy.

1 minutę temu, Gość Sara napisał:

Jesli ktos nie umie bezinteresownie komuś pomoc to za karę będzie trafiał całe życie na kobiety swojego pokroju czyli egoistki 

Czyli ciebie?

Gość Sara
2 minuty temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

Czyli ciebie?

Umiesz czytać czy trzeba robić to za Ciebie? Gdybyś umiał to byś wyczytal coś z moich postów, ja akurat trafiam na bardzo dobrych mężczyzn z takimi jak ty czy autor nie muszę zaprzatac sobie głowy, bo jak zaczniesz wyciągać te swoje kosztorysy związków i co kobieta powinna robić żeby wyrównać ci straszliwe krzywdy to kazda ucieknie , jesteś typowym mizoginem ty byś nic nie zrobił dla kobiety bez zapłaty , na szczęście tacy jak ty to moze z 10 % 

Gość Sara

Mi żaden nigdy nie pozwolił nawet za siebie zapłacić chociaż nalegalam 

Gość Sara

Porównaj teraz z sobą gdzie popierasz gościa który kłamie i nawet konsultacji która nic go nie kosztuje nie potrafi dla wybranki zrobić, No poprpstu marzenie każdej kobiety taki "mężczyzna " chociaż używanie tego wyrazu to nadużycie, żegnam 

9 minut temu, Gość Sara napisał:

Umiesz czytać czy trzeba robić to za Ciebie? Gdybyś umiał to byś wyczytal coś z moich postów, ja akurat trafiam na bardzo dobrych mężczyzn z takimi jak ty czy autor nie muszę zaprzatac sobie głowy, bo jak zaczniesz wyciągać te swoje kosztorysy związków i co kobieta powinna robić żeby wyrównać ci straszliwe krzywdy to kazda ucieknie , jesteś typowym mizoginem ty byś nic nie zrobił dla kobiety bez zapłaty , na szczęście tacy jak ty to moze z 10 % 

Tak potrafię do tego umiałem zapamiętać rozwój dyskusji w tymtemacie, dlatego pamiętam, że ty tylko pisałaś o tym co faceci powinni  tobie dać, a nie to co ty im chciałaś i/lub im dałaś skąd wnioskuje, że jesteś egois... kobietą, bo wiadomo, kobiety obowiązują inne zasady bycia fair.

A co do mnie to się mylisz i to bardzo. Wielokrotnie oferowałem bezinteresowną pomoc. Pomoc w przeprowadzce, pomoc w drobnych pracach w pokoju itp.. Jednak zaprotestowałem tym temacie, bo byłem przeciwny twojej postawie, która sugerowała, że autor MUSI to zrobić, bo w końcu kobieta oczekuje. Jak by było MOGŁ, albo POWINNIEN to bym nie dyskutował.

Gość Sara
5 minut temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

Tak potrafię do tego umiałem zapamiętać rozwój dyskusji w tymtemacie, dlatego pamiętam, że ty tylko pisałaś o tym co faceci powinni  tobie dać, a nie to co ty im chciałaś i/lub im dałaś skąd wnioskuje, że jesteś egois... kobietą, bo wiadomo, kobiety obowiązują inne zasady bycia fair.

A co do mnie to się mylisz i to bardzo. Wielokrotnie oferowałem bezinteresowną pomoc. Pomoc w przeprowadzce, pomoc w drobnych pracach w pokoju itp.. Jednak zaprotestowałem tym temacie, bo byłem przeciwny twojej postawie, która sugerowała, że autor MUSI to zrobić, bo w końcu kobieta oczekuje. Jak by było MOGŁ, albo POWINNIEN to bym nie dyskutował.

Ty chyba czytasz 1/3 A później do reszty domyślasz fantazje , ja nigdy nikomu nie powiedzialam ,kup mi to, zrob , zabierz mnie tam ja to zawsze dostawalam bez proszenia Od faceta , ale gdybym miałam powiedzmy problemy powiedziała o tym facetowi a ten zatail że się cokolwiek na tym zna to wybacz ale na przyszłość czy daleka czy bliska to nie świadczy dobrze o nim jako człowieku,.za 10 lat w małżeństwie by robił to samo więc mowa że takie rzeczy się powinno robić w stałym związku jest śmieszna 

6 minut temu, Gość Sara napisał:

Ty chyba czytasz 1/3 A później do reszty domyślasz fantazje , ja nigdy nikomu nie powiedzialam ,kup mi to, zrob , zabierz mnie tam ja to zawsze dostawalam bez proszenia Od faceta , ale gdybym miałam powiedzmy problemy powiedziała o tym facetowi a ten zatail że się cokolwiek na tym zna to wybacz ale na przyszłość czy daleka czy bliska to nie świadczy dobrze o nim jako człowieku,.za 10 lat w małżeństwie by robił to samo więc mowa że takie rzeczy się powinno robić w stałym związku jest śmieszna 

Dalej ta sama płyta, czyli mi, mi, mi, dla mnie, dla mnie, dla mnie, facet powinien.

I ty mnie pouczałaś, co to jest egoizm?

Praktycznie ani razu nie napisałaś, co sama jako kobieta mogłaś, bądź zrobiłaś zrobić dla faceta, chociaż próbowałem to na ciebie wymusić.  A nie, sorry, jednak pisałaś... Uprawiać seks.

Gość Sara
3 minuty temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

Dalej ta sama płyta, czyli mi, mi, mi, dla mnie, dla mnie, dla mnie, facet powinien.

I ty mnie pouczałaś, co to jest egoizm?

Praktycznie ani razu nie napisałaś, co sama jako kobieta mogłaś, bądź zrobiłaś zrobić dla faceta, chociaż próbowałem to na ciebie wymusić.  A nie, sorry, jednak pisałaś... Uprawiać seks.

Jestem dziewicą więc znowu pudło a o to co robię dla kogoś się nie martw , nie czuje potrzeby opowiadać o tym ludziom takim jak ty Bo masz odrazajacy charakter centusia z kalkulatorem w ręku,który pilnuje żeby czasem złotówki za dużo nie wydac na kobietę bo będzie stratny

Gość Sara

Tu nie chodzi o samo wydawanie tylko o sam fakt jak bardzo pilnujesz żeby tylko komuś nie pomoc , Tu nie ma mowy o jakiejś miłości bo masz podejście do życia " A co ja z tego będę miał" to jest ohydne , nawet ja będąc kobieta nie mam takiego podejścia do życia 

1 minutę temu, Gość Sara napisał:

Tu nie chodzi o samo wydawanie tylko o sam fakt jak bardzo pilnujesz żeby tylko komuś nie pomoc , Tu nie ma mowy o jakiejś miłości bo masz podejście do życia " A co ja z tego będę miał" to jest ohydne , nawet ja będąc kobieta nie mam takiego podejścia do życia 

W całym temacie udowadniałaś coś innego, zwłaszcza na 1 i 2 stronie.

Jestem dziewicą więc znowu pudło a o to co robię dla kogoś się nie martw , nie czuje potrzeby opowiadać o tym ludziom takim jak ty Bo masz odrazajacy charakter centusia z kalkulatorem w ręku,który pilnuje żeby czasem złotówki za dużo nie wydac na kobietę bo będzie stratny

Ja się tylko odniosłem się do jednej z twoich wypowiedzi, w której sugerowałaś, jeśli dobrze wnioskuje, że skoro kobieta uprawia z facetem seks, to nie musi w żaden sposób pomagać, bo to załatwia sprawę.

Dobra skończyłem z tobą.

Gość Sara
1 minutę temu, Gość Wykrywacz roszczeniowych napisał:

W całym temacie udowadniałaś coś innego, zwłaszcza na 1 i 2 stronie.

Powiedziałam nie mam obowiązki nic takim ludziom jak ty udowadniac , kto mnie zna wie jaka jestem i mnie docenia a jakiś random sobie może mówić nawet że jestem zielona kosmitka i jem żeby, współczuję Ci tylko przeliczania całego życia na pieniądze i kalkulowania czy się "opłaca " 

Gość Krzysztof

Sam jestem przeciwnikiem jaiegos pomagania obcym babom ktore sadza ze i sie nalezy wszystko w ramach przyjazni i kazdy powinien im pomagac bo nic faceci innego nie maja do roobty. Znam tez zolzy ktory robia maslane oczy i po 5 minutach znajomosci juz chca byc w zwiazku platonicznym 🙂 bys jej wyremontowal mieszkanie. I takie babsztyle trzeba tepic. Ale na milosc boska takiego dziada jak ty to jeszcze nie spotkalem jestes z kims juz jakis czas i olewasz pomoc nawet drobna wlasnej dziewczynie. To po prostu najgorszy janusz jaki moze byc. Dobrze zrobila ze pogonila takiego dziada

Gość Ertu

Wymaganie od obcego faceta żeby zrobił remont mieszkania jest złe, autor powinien być szczery. Mógł powiedziec że nie może zrobic tego za darmo. 

Moje mieszkanie było remontowane po kosztach przez dobrego kumpla a i tak wydałem kupę kasę. 

Autor mógł pomóc ale żeby zostawić faceta za to że nie pomógł, ta pani to materilistka chodziło jej tylko o hajs. 

Pewnie już ma nowego faceta więc nie przejmuj się autorze, to była zwykła szmatka. 

Gość Ertu
Dnia 18.07.2019 o 15:36, Gość Sara napisał:

Powiedziałam nie mam obowiązki nic takim ludziom jak ty udowadniac , kto mnie zna wie jaka jestem i mnie docenia a jakiś random sobie może mówić nawet że jestem zielona kosmitka i jem żeby, współczuję Ci tylko przeliczania całego życia na pieniądze i kalkulowania czy się "opłaca " 

Ale związek musi się opłacać, dwum stronom naraz. Zdecydowanie autorowi nie opłacałby się ten remont, a tej dziewczynie tak. Jeżeli jedna strona korzysta druga traci to się nazywa to fachowo związek toksyczny. 

Gość Olaaa

Jestem zwykłym interesownym dupkiem. Dziewczyna ma rację, ze cie olala.  Żaden z ciebie materiał na faceta

Gość Tre
17 godzin temu, Gość Olaaa napisał:

Jestem zwykłym interesownym dupkiem. Dziewczyna ma rację, ze cie olala.  Żaden z ciebie materiał na faceta

Typowa logika głupich kobiet, to nie autor coś chciał od kobiety tylko kobieta od autora. Autor nie mógł być interesów jeżeli nie miał w tym żadnego interesu. Kobiety to bez kitu tępe stworzenia, nic dziwnego że są uważane za gorsze.