Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

Dziewczyna w której jestem zakochany jedzie na wakacje

Polecane posty

Gość gosc

Ostatnio jest jakaś przygaszona. Mam wrażenie że chciała bym z nią pojechal. Czy to możliwe czy cos sobie ubzduralem?

Gość Lopftt

Możliwe

Gość Edi

Czy ona chociaż wie o tym, że jesteś w niej zakochany? 

Gość hahaha
8 minut temu, Gość gosc napisał:

Ostatnio jest jakaś przygaszona. Mam wrażenie że chciała bym z nią pojechal. Czy to możliwe czy cos sobie ubzduralem?

może to jaaaaa:) bo wyjeżdzam sam na sam z moim męzem:)

Gość Boytronic

No to startuj do niej autorze gdyż ona wróci z wakacji z chłopakiem/ jeżeli jest ładną dziewczyną/. Zakładam, że ona jest jeszcze wolna. 

Gość gosc
26 minut temu, Gość Boytronic napisał:

No to startuj do niej autorze gdyż ona wróci z wakacji z chłopakiem/ jeżeli jest ładną dziewczyną/. Zakładam, że ona jest jeszcze wolna. 

Taa od razu. 

Gość 02022
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Taa od razu. 

czyli brzydka.

Gość Alek

Poznałem kiedyś śliczną i wolną dziewczynę. Miałem u niej duże szanse. Głupi jednak wtedy byłem bo zamiast do niej od razu startować, czekałem na jakiś stosowny moment zamiast po prostu powiedzieć jej co mi leżało na sercu. Jak się okazało później ona tylko na to czekała- mówiła mi o tym po latach gdy byłem już szczęśliwy z inną dziewczyną.  Ja zwlekałem i zwlekałem. Ona w końcu pojechała na zjazd młodzieżowy organizowany w nieodległej miejscowości. Ja na ten zjazd nie pojechałem gdyż w tamtym czasie byłem nieśmiały i nie lubiłem imprez, gdzie zjeżdża się dużo młodzieży. No i stało się. Ona wróciła z tego zjazdu z chłopakiem. Mogłem sobie tylko pluć w bodę. Tylko tyle mi pozostało. Poniosłem srogą karę za swoją bezczynność. Przez kilka kolejnych lat szukałem partnerki, a szczęście było tak blisko. Niewykorzystane sytuacje mszczą się. Jak w footballu.

Gość gosc
20 minut temu, Gość 02022 napisał:

czyli brzydka.

Ładna ale nie jest taka