Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam tego  dość

Justynka

Polecane posty

Gość Mam tego  dość

Jak w tytule powiem krótko mój mąż smierdzi. Jesteśmy od 10 lat małżeństwem. I od pewnego czasu on się  nie myje. Nie wiem co zrobić on wchodzi do lazienki odkreca wodę i udaje że  się  kąpie. nieda się wyczymac. Brzydze się nim. Ogólnie dobry facet kocha mnie. Jak tak dalej pójdzie to się rozwiode  Ale co powiedzieć w sądzie wstyd jak nie wiem. Juz nieraz z nim rozmawiała on twierdzi że mam paranoje.Niekochalam się z nim już cztery miesiące. Co się rozbiera to smród. Nie mowie jak bokserski ściągnie co się dzieje. Mam dość takiego życia 

Gość Mariusz

Mieliśmy w ekipie takiego gościa, dziwiłem się kobiecie, która z nim była pewnie też brudaska. Po 10 latach nie potrafisz powiedziec swojemu żeby się umył? 

Gość Kinga
11 godzin temu, Gość Mam tego dość napisał:

Jak w tytule powiem krótko mój mąż smierdzi. Jesteśmy od 10 lat małżeństwem. I od pewnego czasu on się  nie myje. Nie wiem co zrobić on wchodzi do lazienki odkreca wodę i udaje że  się  kąpie. nieda się wyczymac. Brzydze się nim. Ogólnie dobry facet kocha mnie. Jak tak dalej pójdzie to się rozwiode  Ale co powiedzieć w sądzie wstyd jak nie wiem. Juz nieraz z nim rozmawiała on twierdzi że mam paranoje.Niekochalam się z nim już cztery miesiące. Co się rozbiera to smród. Nie mowie jak bokserski ściągnie co się dzieje. Mam dość takiego życia 

wspolczuje, to choroba psychiczna moja droga , on pracuje ? jak tam reaguje na jego nie mycie sie?

Gość Mariusz
24 minuty temu, Gość Kinga napisał:

wspolczuje, to choroba psychiczna moja droga , on pracuje ? jak tam reaguje na jego nie mycie sie?

Reagują? Co ich tam obchodzi ale jak się zbliża to wysyłamy gdzieś co może robić sam. W pracy jest solidny ale higiena to już porażka na szczęście nie musimy przebywać z takim gościem w zamkniętym pomieszczeniu, tylko współczujemy domownikom, zagazował by swoim odorem.