Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Magdalena

Faceci z Ukrainy

Polecane posty

Gość Magdalena

Cześć,

poznałam chłopaka z Ukrainy, na pierwszy rzut oka super wygląda, dobrze sieubiera, ładnie pachnie, pracuje, ma ambicje i plany. Zastanawia tylko mnie czy to moze być wszystko prawdziwe. Ma ktoś w swoim otoczeniu chłopaka z Ukrainy, może mąż, partner, kolega co sądzicie o poważniejszych związkach...

Dzięki za merytoryczne i szczere wypowiedzi. Tylko proszę bez historycznych wypowiedzi. 

Gość gość
7 minut temu, Gość Magdalena napisał:

Cześć,

poznałam chłopaka z Ukrainy, na pierwszy rzut oka super wygląda, dobrze sieubiera, ładnie pachnie, pracuje, ma ambicje i plany. Zastanawia tylko mnie czy to moze być wszystko prawdziwe. Ma ktoś w swoim otoczeniu chłopaka z Ukrainy, może mąż, partner, kolega co sądzicie o poważniejszych związkach...

Dzięki za merytoryczne i szczere wypowiedzi. Tylko proszę bez historycznych wypowiedzi. 

Ukraina Try Zuby i  "Bochater" Stefan Bandera.

Gość kokoszanel

tak

Gość ola
23 minuty temu, Gość Magdalena napisał:

Cześć,

a w sexie?

Gość Magdalena

Dopiero co poznałam, nie było seksu. Troche sie martwię bo jest uroczy i taki męski jak na swój wiek dlatego napisałam do szerszego grona czy ktoś z forum ma jakieś doświadczenia na ile są uczciwi iitp.czy nie zdradzają, wierni, pracowicie i czy dbają o swoją kobietę itp.

Gość ola
3 minuty temu, Gość Magdalena napisał:

Dopiero co poznałam, nie było seksu. Troche sie martwię bo jest uroczy i taki męski jak na swój wiek dlatego napisałam do szerszego grona czy ktoś z forum ma jakieś doświadczenia na ile są uczciwi iitp.czy nie zdradzają, wierni, pracowicie i czy dbają o swoją kobietę itp.

roznie z tym bywa moja droga....

Gość Magdalena

Masz jakiś przykład, masz partnera....

Gość Ola
45 minut temu, Gość Magdalena napisał:

Masz jakiś przykład, masz partnera....

tak bylam w zwiazku z facetem z Ukrainy

Gość Nie historycznie

...tylko TERAZ gloryfikują UPA. Jeżeli ten twój też, to jestem najgorszego zdania o Tobie. Polskie, francuskie i inne dziewczyny gestapowców także mogły się "nie interesować historią i polityką", ale to im nie pomogło. Strzyżono im łby na łyso.

Gość ej dżesayko

uważaj bo ukry często sprzedają adidasa

Gość Karol Wielki

Nie wionsz sie laska z bolszewią czy to z ukrainy czy z rosji. U mnie w robocie sporo ukraińców i to chołota straszna. Tależa po sobie nie umyjom ani papieru obsranego nie spuszczom tylko do kosza rzucajom. Do polek pierwsi sie szczerzom a potem tylko obgadujom że nasze dziewczyny to ...urwy. 

Gość LEL
23 minuty temu, Gość Karol Wielki napisał:

Nie wionsz sie laska z bolszewią czy to z ukrainy czy z rosji. U mnie w robocie sporo ukraińców i to chołota straszna. Tależa po sobie nie umyjom ani papieru obsranego nie spuszczom tylko do kosza rzucajom. Do polek pierwsi sie szczerzom a potem tylko obgadujom że nasze dziewczyny to ...urwy. 

Może lepiej ZNAJOM polski niż ty.

11 godzin temu, Gość Magdalena napisał:

Cześć,

A co do tego skąd pochodzi - człowiek to człowiek i często nie ma znaczenia z jakiego kraju. Wśród Polaków też jest pełno zje bów, homofobów, seksistów i przede wszystkim pijackiej patoli. Lepiej go poznaj jako człowieka, osobną jednostkę, a nie głupio pytasz, czy wszyscy Ukraińcy są tacy sami. Nikt nie wybiera skąd pochodzi.

Gość No more Ukraina

Może mieć ejc albo innego trypra. Zgnije ci pieróg. Jednak polki to lubią byle komu...i za darmo.

Gość Karol Wielki
12 godzin temu, Gość LEL napisał:

Może lepiej ZNAJOM polski niż ty.

A co do tego skąd pochodzi - człowiek to człowiek i często nie ma znaczenia z jakiego kraju. Wśród Polaków też jest pełno zje bów, homofobów, seksistów i przede wszystkim pijackiej patoli. Lepiej go poznaj jako człowieka, osobną jednostkę, a nie głupio pytasz, czy wszyscy Ukraińcy są tacy sami. Nikt nie wybiera skąd pochodzi.

"Wśród Polaków teżjest pełno ...ów" - zgadza się, takiej lewico-krymino-patolni twojego pokroju 

"homofobów" - homofob = człowiek który wyznaje tradycyjne wartości rodzinne i nie uważa się za gorszego od pedalstwa i nie chce dawać zboczeńcom przywilejów - to super że jest tylu Polaków oby jak najwiencej 

"i przede wszystkim pijackiej patoli" - toś ty chyba nigdy nie był na ukrainie tam już małe dzieci tych bolszewików pijane leżom xd i to jes norma 

To skond człowiek pochodzi ma znaczenie. Jak z Polski to raczej jest ok bo ma do głowy dobre wartości wbite a jak z wschodu czy krajuw arabskich czy mużyńskich to jusz się jednego można spodziewać 

Gość Karol Wielki
3 godziny temu, Gość No more Ukraina napisał:

Może mieć ejc albo innego trypra. Zgnije ci pieróg. Jednak polki to lubią byle komu...i za darmo.

Dobrze gadasz. Ale całe szczenście że som też polki patriotki co to na obcego czy innego śniadziucha nawet nie spojrzom 

Gość 8383
23 godziny temu, Gość ola napisał:

roznie z tym bywa moja droga....

No tak bo Polacy są idealni nie zdradzają nie zostawiają,nie kombinują nie chodzą za innymi , dobra jesteś 

Gość 8383
21 godzin temu, Gość Nie historycznie napisał:

...tylko TERAZ gloryfikują UPA. Jeżeli ten twój też, to jestem najgorszego zdania o Tobie. Polskie, francuskie i inne dziewczyny gestapowców także mogły się "nie interesować historią i polityką", ale to im nie pomogło. Strzyżono im łby na łyso.

Upa to gloryfukuja na zachodzie przy granicy z Polską a nie w centrum czy na wschodzie gdzie to są etniczni Rosjanie i ukraińskiego nawet nie znają, nawet wschodni Ukraińcy o zachodnich potrafią powiedzieć że to faszysci więc już nie wymyślaj że cała Ukraina to banderyzm 

Gość Karol Wielki
41 minut temu, Gość 8383 napisał:

No tak bo Polacy są idealni nie zdradzają nie zostawiają,nie kombinują nie chodzą za innymi , dobra jesteś 

Najgorszy Polak i tak lepszy od najlepszego ukraińca. 

Gość Karol Wielki
44 minuty temu, Gość 8383 napisał:

Upa to gloryfukuja na zachodzie przy granicy z Polską a nie w centrum czy na wschodzie gdzie to są etniczni Rosjanie i ukraińskiego nawet nie znają, nawet wschodni Ukraińcy o zachodnich potrafią powiedzieć że to faszysci więc już nie wymyślaj że cała Ukraina to banderyzm 

Jeden ... czy to ruski czy ukraiński syn bo jedno i drugie to nasi wrogowie odwieczni. To ja już wole mużynów i abduli bo po takim od razu widać kto jest a taka bolszewia może się za uczciwego człowieka podawać i na pierwszy żut oka nie widać zwłaszcza jak sie nauczy gadać po naszemu a do tego szybcy bo łatwiej im renke po zasiłek wyciongać wtedy  

Gość 8939
2 minuty temu, Gość Karol Wielki napisał:

Najgorszy Polak i tak lepszy od najlepszego ukraińca. 

Bzdury totalne , Ukraińcy są chociaż nauczeni życia, wiedzą jak dbać o żonę i dzieci, a Polak co 28 lat stare konisko nie myśli nawet o niczym ciągle gra na komputerku zmienia panny co chwila nic w domu nie umie lewus zrobić, siekiery w ręku glapa nie utrzyma , pokolenie młodych Polaków to nieroby i wydmuszki 

Gość ktos
1 minutę temu, Gość 8939 napisał:

Bzdury totalne , Ukraińcy są chociaż nauczeni życia, wiedzą jak dbać o żonę i dzieci, a Polak co 28 lat stare konisko nie myśli nawet o niczym ciągle gra na komputerku zmienia panny co chwila nic w domu nie umie lewus zrobić, siekiery w ręku glapa nie utrzyma , pokolenie młodych Polaków to nieroby i wydmuszki 

I co Cię tak boli, ze 28 letni Polak taki jest? ... Cię to obchodzi, i bardzo dobrze, ze zmienia panny co chwili, wy myslicie, ze faceci to mają tak sie kształtować jak wy oczekujecie - takie wala.

Gość 8383
Przed chwilą, Gość ktos napisał:

I co Cię tak boli, ze 28 letni Polak taki jest? ... Cię to obchodzi, i bardzo dobrze, ze zmienia panny co chwili, wy myslicie, ze faceci to mają tak sie kształtować jak wy oczekujecie - takie wala.

Dlatego ja wole rosjanina i ukrainca i sobie byle dzieciakiem glowy nke zawracac który ma nasrane we lbie mimo że się starość zbliża 

Gość 8383
2 minuty temu, Gość ktos napisał:

Z resztą kazda polka  by wolala pracowitego przystojnego szarmanckiego ukrainca wychowanego na stara datę niż polaka dzieciaka  ,nieroba i glupka bez kultury

Gość Karol Wielki

Polki powinny chodzić z Polakami i rodzić im dzieci bo to wzmacnia naszom krew a nie oglondać sie za obcymi. Uczcie sie histori bo narody kturych kobiety sie wszeteczniły z dzikusami przepadały. 

Cała ta multi-homo-kulti moda służy zniszczeniom państw europejskich. Bolszewicy chcom mieć masy ciemnych mieszańców bez tradycji i histori i Boga bo nimi łatwiej bendzie rzondzić. Temu wmawiaja białym kobietom by rozmnażały sie z mużynami i turbanami a białym chłopakom by zostawali gejami i nie robili dziewczynom dzieci. 

Gość 8383

Poprpstu poważna kobieta prędzej się zainteresuje facetem poważnym, mnie stare dzieci nie kręcą 

Gość Karol Wielki
2 minuty temu, Gość 8383 napisał:

Poprpstu poważna kobieta prędzej się zainteresuje facetem poważnym, mnie stare dzieci nie kręcą 

To ciekawych laska znasz facetów XD 

Jak cie krencom ukraińskie nieroby nauczone życia i dbania o żony tak że jadom do polski po zasiłki a żona zostaje w domu z dzieciakami to gratulacje. 

Gość Karol Wielki

U mnie na osiedlu to już każdy chłopak za smarkacza umiał auto naprawić czy matce pralke. Polacy majom prace we krwi. 

Gość Gość

Mąż przyjaciółki jest z Ukrainy, dzięki tej znajomości wiele dostrzegłam.  On ma firmę, zatrudnił żonę, to znaczy zmienił tą działalność na spółkę z żoną. Ona dofinansowana, zadbana, sporo czadu wolnego. Ja przy niej jak kopciuch wyglądam, pracuje na etacie i nie wymagam pracy od męża, ale czasu dla siebie już tak. Nie jestem brzydsza od niej, tylko bardziej zaorana obowiązkami. Czego najbardziej jej zazdroszczę? Jak on kocha dzieci! Mój mąż nie kocha naszej córki nawet w 5 procentach w porównaniu do tego kolegi. Boli mnie to kiedy jeden bawi się z dzieckiem, a drugi nie zauważa swojego. Ten facet uczy mojego męża bycia ojcem i mężem, nieraz mu razem z moją przyjaciółką prali głowę, że źle się zachował w danej sytuacji, a mąż w odwecie przestał ich lubić,a mnie nawet zaczął wyzywać jak już pójdą. Każde nasze spotkanie kończy się agresja męża, bo nie może znieść, że nie umie nic złego na tamtego wymyślić, chciałby, ale nie ma czego się czepnąć.Myślę, że to się skończy rozwodem. Natomiast, nie każdy Ukrainiec jest taki sam, jak i nie każdy Polak, ale ja bym próbowała. 

Gość Magdalena
39 minut temu, Gość Gość napisał:

Mąż przyjaciółki jest z Ukrainy, dzięki tej znajomości wiele dostrzegłam.  On ma firmę, zatrudnił żonę, to znaczy zmienił tą działalność na spółkę z żoną. Ona dofinansowana, zadbana, sporo czadu wolnego. Ja przy niej jak kopciuch wyglądam, pracuje na etacie i nie wymagam pracy od męża, ale czasu dla siebie już tak. Nie jestem brzydsza od niej, tylko bardziej zaorana obowiązkami. Czego najbardziej jej zazdroszczę? Jak on kocha dzieci! Mój mąż nie kocha naszej córki nawet w 5 procentach w porównaniu do tego kolegi. Boli mnie to kiedy jeden bawi się z dzieckiem, a drugi nie zauważa swojego. Ten facet uczy mojego męża bycia ojcem i mężem, nieraz mu razem z moją przyjaciółką prali głowę, że źle się zachował w danej sytuacji, a mąż w odwecie przestał ich lubić,a mnie nawet zaczął wyzywać jak już pójdą. Każde nasze spotkanie kończy się agresja męża, bo nie może znieść, że nie umie nic złego na tamtego wymyślić, chciałby, ale nie ma czego się czepnąć.Myślę, że to się skończy rozwodem. Natomiast, nie każdy Ukrainiec jest taki sam, jak i nie każdy Polak, ale ja bym próbowała. 

Dziękuję za odpowiedź, wiadomo, trzeba poznać, na pierwszy rzut oka taki jest zaradny i ma poukładane w głowie. Polski zna dobrze, jest akcent ale to nawet sympatycznie brzmi jak zmiękcza kocówki w słowach... Zazdrośnik z Twojego męża ale faceci to wychodzą z siebie jak ktoś obok lepszy jest to spina się bardziej :P Rozwód to poważna sprawa, może nie warto, spróbuj nie mówić o innym facecie jako przykład rada zwrotna :P Dziękuje jeszcze raz.

1 godzinę temu, Gość 8939 napisał:

Hehe zapomniałaś dodać im lepiej ubrany i z bogatszej rodziny odpicowany przez mamuśkę, nie zarabia a na nim jakieś 3-4 koła w lecie :D Nie każdy, zgadza się, nie ma co się burzyć, każdy ma własne doświadczenie wszystkie przeczytałam. Większość zrozumiałam, cześć w cale. Moim zdaniem co niektórzy z tego forum z pisowni w j.  polskim nawet do poznanego chłopaka z Ukrainy się nie umywa, pisze bez błędów a wypowiedzi zdecydowanie elokwentne, pisze własną historię a chce ze mną, słodkie, nie?. Tacy patrioci a nawet swojego języka nie szanujesz, człowieku.

Dobrego dnia ;)

Gość 82828

Brzydzi mnie to jak polscy faceci szkaluja Ukraińców , pracowałam jako kelnerka w Polsce i Polacy tylko Cię poganiaja i nie umieją szanować, natomiast pan Ukrainiec z piękna córka powiedział " Boże jak was dziewczynki szkoda, tyle się biedne nachodzicie " Ale oczywiście każdy Ukrainiec to według polakow facet który pije i tlucze żonę i ma kobietę za psa , raczej bym powiedziała że to Polacy mają kobiety za zmywarkę i podczlowieka 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować