Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Kiss

kryzys meskosci wzial sie stad, ze kobiety zaczely miec takie wymagania jak mezczyzni

Polecane posty

Go艣膰 Kiss
4 minuty temu, Go艣膰 figi napisa艂:

ale po co mi o tym piszesz?聽 Chwalisz si臋 swoim zwi膮zkiem? To zachowaj to dla siebie , takie zachowanie jest dziecinne.

Zdecyduj si臋, czy jeste艣 figi, czy cvbn. Rozdwojenie ja藕ni? Piszesz z 2 r贸偶nych nick贸w?聽
Ja tylko odpowiadam na wymieniony wcze艣niej zarzut. Doprawdy, trzeba by膰 skrajnie t臋pym, by tego nie widzie膰...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 iuii
1 minut臋 temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

Zdecyduj si臋, czy jeste艣 figi, czy cvbn. Rozdwojenie ja藕ni? Piszesz z 2 r贸偶nych nick贸w?聽
Ja tylko odpowiadam na wymieniony wcze艣niej zarzut. Doprawdy, trzeba by膰 skrajnie t臋pym, by tego nie widzie膰...

I ju偶 inwektywy. Bo偶e jakie wy jeste艣cie przewidywalne.. to a偶 si臋 nudne staje. Nie jestem zaskoczony.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
17 minut temu, Go艣膰 iuii napisa艂:

I ju偶 inwektywy. Bo偶e jakie wy jeste艣cie przewidywalne.. to a偶 si臋 nudne staje. Nie jestem zaskoczony.

A "dziecinny" to komplement, Trzeci Nicku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ertt

Na pewno inwektyw膮 by艂o s艂owo "t臋py"

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Nie ma 偶adnego kryzysu meskosci. Po prostu niekt贸re kobiety postanowi艂y 艣ciga膰 si臋 z facetami w kategorii " kto jest bardziej meski". I fakt, niekt贸re wygrywaj膮. 聽Tylko czy to pow贸d do dumy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
19 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Nie ma 偶adnego kryzysu meskosci. Po prostu niekt贸re kobiety postanowi艂y 艣ciga膰 si臋 z facetami w kategorii " kto jest bardziej meski". I fakt, niekt贸re wygrywaj膮. 聽Tylko czy to pow贸d do dumy?

Je艣li m臋sko艣膰 uto偶samiasz z zaradno艣ci膮 to tak.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
2 minuty temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

Je艣li m臋sko艣膰 uto偶samiasz z zaradno艣ci膮 to tak.

Niekt贸re pod ka偶dym wzgl臋dem staj膮 si臋 m臋偶czyznami. Nie ch臋膰 do makija偶u i kobiecych stroj贸w, brak albo s艂absze uczucia macierzy艅skie, brak wiary w mi艂o艣膰 a tylko wyrachowanie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
4 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Niekt贸re pod ka偶dym wzgl臋dem staj膮 si臋 m臋偶czyznami. Nie ch臋膰 do makija偶u i kobiecych stroj贸w, brak albo s艂absze uczucia macierzy艅skie, brak wiary w mi艂o艣膰 a tylko wyrachowanie.聽

Wyrachowanie jest m臋skie? Aha.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 figi
3 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

zaraz ci napisze 偶e to wszystko wina m臋偶czyzn WSZYSTKICH m臋偶czyzn - a nie procentowej grupy wykoleje艅c贸w kt贸re te ...ki wybieraj膮 za parntner贸w bo "dostarczaja emocji".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
7 minut temu, Go艣膰 figi napisa艂:

zaraz ci napisze 偶e to wszystko wina m臋偶czyzn WSZYSTKICH m臋偶czyzn - a nie procentowej grupy wykoleje艅c贸w kt贸re te ...ki wybieraj膮 za parntner贸w bo "dostarczaja emocji".

:classic_biggrin:聽Ja nigdy wszystkich m臋偶czyzn nie obra偶a艂am, generalizacja to domena samc贸w z Kafeterii.
M贸j partner dostarcza mi samych pozytywnych emocji聽:classic_biggrin:聽du偶o wsparcia.聽
Rozumiem, 偶e jeste艣 frustratem, kt贸rego 偶adna nie chcia艂a?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ojejeju

:classic_biggrin:聽Ja nigdy wszystkich m臋偶czyzn nie obra偶a艂am, generalizacja to domena samc贸w z Kafeterii.
M贸j partner dostarcza mi samych pozytywnych emocji聽:classic_biggrin:聽du偶o wsparcia.聽

wsp贸艂czuj臋 partnerowi laski, co musi si臋 dowarto艣ciowywa膰 w ka偶dym temacie i lata po nich jak sroka po nowe zdobycze.Ju偶??to si臋 cmoknij .Gdyby facet Ci dostarcza艂 bod藕c贸w to nie siedzia艂aby艣 w prawie ka偶dym temacie,rozumiem kilka..ale buszowanie w necie by si臋 czym艣 zaj膮膰 tr膮ci Twoj膮 s艂ab膮 inteligencj膮, brakiem zainteresowa艅, kiepsk膮 prac膮 albo nud膮 w zwi膮zku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfd
3 minuty temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

a ta dalej o tym swoim zwi膮zku. God for you b膮d藕 nadal szcz臋艣liwa ze swoim partnerem ale przesta艅 wsz臋dzie o tym pisac bo wychodzisz na chwalipi臋t臋 a聽 to niedojrza艂e jest.

Starasz si臋 mnie sprowokowa膰 i robi膰 wycieczki pod moim adresem ale nie dam ci tej satysfakcji i nie zostan臋 "mizoginem" i "incelem" bo lubi臋 kobiety ale nie lubi臋 niekt贸rych ...ek kt贸re tutaj pisz膮.Tak偶e pr贸buj m艂oda pr贸buj;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss

Kariery wr贸偶ki ani psychologa nie r贸b, Wielonickowy. Siedz臋 g艂贸wnie w tym temacie i g艂贸wnie na tej stronie pisa艂am cokolwiek o swoim zwi膮zku聽馃槀聽a jak dalej ci膮gniesz ten temat to nie dziw si臋, 偶e odpowiadam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfd

aha by nie by艂o - tam gdzie wielokropki nie pisa艂em wulgaryzm贸w tylko s艂owo idi ot ka nie wiem czemu edytor to wycia艂 staram si臋 pisa膰 w spos贸b kulturalny i bez wyzwisk i wulgaryzm贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfd
2 minuty temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

Kariery wr贸偶ki ani psychologa nie r贸b, Wielonickowy. Siedz臋 g艂贸wnie w tym temacie i g艂贸wnie na tej stronie pisa艂am cokolwiek o swoim zwi膮zku聽馃槀聽a jak dalej ci膮gniesz ten temat to nie dziw si臋, 偶e odpowiadam.

OMG czuj臋 si臋 zagi臋ty twoj膮 m膮dro艣ci膮 i przenikliwosci膮 rozpracowa艂a艣 mnie po kilku postach dos艂ownie - jednym s艂owem mistrz kozetki z ciebie:) marnujesz sie na kafe

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss

Skoro u偶ywasz takich s艂贸w, to Ci si臋 nie uda艂o, albo nie wiesz co to wulgaryzm.W艂a艣nie dlatego Ci wyci膮艂.
A ja nie pr贸buj臋 by膰 mi艂a i kulturalna dla wszystkich 馃槢聽przynajmniej jestem szczera.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dfd
14 minut temu, Go艣膰 Kiss napisa艂:

taaa nie hahahahahaha typowa manipulantka i k艂amczucha z ciebie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 PrzystojnyD

Z jednej strony chcecie niezale偶nych facet贸w. A z drugiej chcecie zwi膮zku z nimi. A z trzeciej oburzacie si臋, 偶e facet patrzy na ty艂ek, cycki.聽 Z czwartej, dojrza艂y facet nie potrzebuje 偶adnego wsparcia. Wi臋c czym chcecie zatrzyma膰 przy sobie faceta? Seksem przecie偶 te偶, nie, bo jak facet chce seksu to niby zbrodnia xD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

sytuacja wygl膮da tak, 偶e z ekonomicznego punktu widzenia kobiety ju偶 nie potrzebuj膮 faceta - i dlatego im sie 艣wiat pod nogami zaawali艂, bo pozycje kt贸r膮 trenowali od tysi臋cy lat nagle przesta艂a mie膰 znaczenie. Wi臋c co zosta艂o? Mo偶e coniekt贸re kobiety popchnie do facet贸w samotno艣膰, lub nimfomania. I tyle, faceci s膮 ju偶 nie potrzebni, st膮d ich pod艂amane poczucie w艂asnej warto艣ci, przydatno艣ci. Do tego dosz艂y ruchy feministycznie i obecnie m臋偶czyzna w zachodnim spo艂ecze艅stwie to ofiara psychicznego zn臋cania sie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
12 minut temu, Go艣膰 PrzystojnyD napisa艂:

Z jednej strony chcecie niezale偶nych facet贸w. A z drugiej chcecie zwi膮zku z nimi. A z trzeciej oburzacie si臋, 偶e facet patrzy na ty艂ek, cycki.聽 Z czwartej, dojrza艂y facet nie potrzebuje 偶adnego wsparcia. Wi臋c czym chcecie zatrzyma膰 przy sobie faceta? Seksem przecie偶 te偶, nie, bo jak facet chce seksu to niby zbrodnia xD

Dojrza艂y facet nie wstydzi si臋 przyzna膰, 偶e potrzebuje wsparcia i nie gra chojraka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

sytuacja wygl膮da tak, 偶e z ekonomicznego punktu widzenia kobiety ju偶 nie potrzebuj膮 faceta - i dlatego im sie 艣wiat pod nogami zaawali艂, bo pozycje kt贸r膮 trenowali od tysi臋cy lat nagle przesta艂a mie膰 znaczenie. Wi臋c co zosta艂o? Mo偶e coniekt贸re kobiety popchnie do facet贸w samotno艣膰, lub nimfomania. I tyle, faceci s膮 ju偶 nie potrzebni, st膮d ich pod艂amane poczucie w艂asnej warto艣ci, przydatno艣ci. Do tego dosz艂y ruchy feministycznie i obecnie m臋偶czyzna w zachodnim spo艂ecze艅stwie to ofiara psychicznego zn臋cania sie.聽

Tylko kto tu jest na przegranej pozycji? Biedna kobiete kt贸ra b臋dzie potrzebowa艂a twoich pieni臋dzy zawsze znajdziesz, np w biedniejszych krajach.

Natomiast kobiety sama si臋 skazuj膮 na samotno艣膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Dojrza艂y facet nie wstydzi si臋 przyzna膰, 偶e potrzebuje wsparcia i nie gra chojraka.

Ok. Ale s膮 te偶 przypadki 偶e po prostu tego wsparcia nie potrzebujesz. I co wtedy? Masz udawa膰 偶e potrzebujesz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 gosc
Przed chwil膮, Go艣膰 Kiss napisa艂:

ale o czym ty kobieto bredzisz, kobiety uciekaj膮 w pop艂ochu przed s艂abymi facetami - wyj膮tkiem s膮 skrywane mi艂o艣ci ale to 0,01% takich przypadk贸w.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ok. Ale s膮 te偶 przypadki 偶e po prostu tego wsparcia nie potrzebujesz. I co wtedy? Masz udawa膰 偶e potrzebujesz?

Dobry zwi膮zek oparty jest moim zdaniem na przyja藕ni, wzajemnym uzupe艂nianiu si臋, pomocy i wsparciu. Nie chodzi o to, 偶e m臋偶czyzna musi zajmowa膰 si臋 stereotypowo m臋skimi, a kobieta damskimi zadaniami. Maj膮 si臋 podzieli膰 tak, by im obojgu by艂o najwygodniej,聽 mo偶na to osi膮gn膮膰 te偶 stosuj膮c kompromisy.

Ma te偶 zostawi膰 przestrze艅 dla drugiej osoby.

Wygl膮d jest istotny o tyle, 偶e dana osoba ma nam si臋 podoba膰, ale nie jest najistotniejsz膮 rzecz膮, bo nad wieloma rzeczami da si臋 popracowa膰.

Je艣li kto艣 nie potrzebuje wsparcia, chyba najlepiej aby wyt艂umaczy艂 drugiej po艂贸wce spos贸b swojego dzia艂ania.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
10 minut temu, Go艣膰 gosc napisa艂:

ale o czym ty kobieto bredzisz, kobiety uciekaj膮 w pop艂ochu przed s艂abymi facetami - wyj膮tkiem s膮 skrywane mi艂o艣ci ale to 0,01% takich przypadk贸w.聽

Ale to nie jest s艂abo艣膰 馃檪聽S艂aby jest ten, kto z regu艂y z wi臋kszo艣ci膮 rzeczy nie daje sobie rady. Nikt nie jest idea艂em, nikt nie ogarnia wszystkiego. Ludzie prawdziwie silni psychicznie nie boj膮 si臋, 偶e kto艣 ich ocenia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Ja mimo wszystko chcia艂bym w partnerce聽widzie膰 kobiete, wi臋c powinna si臋 zajmowa膰 typowo kobiecymi rzeczami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Kiss
7 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Ja mimo wszystko chcia艂bym w partnerce聽widzie膰 kobiete, wi臋c powinna si臋 zajmowa膰 typowo kobiecymi rzeczami.

Wszystko o.k. pod warunkiem, 偶e i ona to akceptuje.聽

Udost臋pnij ten post