Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jarek

Okna pod wymiar z montażem Wrocław

Polecane posty

Gość jarek

Dzień dobry. Czy ktoś się orientuje gdzie można zamówic okna pod nietypowy wymiar i potem liczyć takze na jego montaż? najlepiej na terenie Wroclawia i za wszelkie informacje będę dozgonnie wdzięczny. Pozdrawiam.

Gość Fff

W Oknwrocpolu.

Gość esmeralda

Takie oferty firma Impera realizuje. Obmierzą i zamontują.

Gość gość

Masz wpływ na właściwości okna w Okno Prim. Możesz porozmawiać z Gosią lub Izą. Panie, które faktycznie znają się na stolarce. Bardzo ładne klamki mi poleciły dla przykładu, dość oryginalne. Współczynnik przenikania ciepła w oknach OknoPlusa wzorowy, podobno teraz najlepszy w branży, ale tego nie sprawdzałem, tylko uwierzyłem na słowo

Gość Zuza

Jednak lepiej by na stolarce znali się mężczyźni tak, jak w Imperze np.

Gość arek

Okno Prim we Wrocławiu mogę z czystym sumieniem polecić. Umowa u mnie była na stolarkę okienną i drzwiową, niskie progi, energooszczędność też wchodziła w grę i jestem zadowolony. Rachunki za ogrzewanie obniżone, potwierdzam. Okna elastycznie można dopasować do stylu wykończenia nieruchomości.

Gość Katarzyna

Z niestandardowymi oknami w Imperze sobie poradzą. Tam takie mają. Po uprzednim wymierzeniu coś napewno wybierzecie w rozsądnej cenie.

Gość Renata

ja właśnie wymieniłam sobie okna. Równiez w Imperze zdążyłam przed mrozami.

Gość przemysław

Ja z doświadczenia wiem, że okna z Ipery świetnie się sprawdzają. Zwłaszcza wtedy gdy na dworze jest głośno, zimno. Firma podczas zakładania sprawiła się bardzo dobrze. Firma ma niewygórowane ceny. Jakość w stosunku do ceny jest bardzo dobra.

Gość ola

Impera - przednia firma jeśli chodzi o drzwi i okna we Wrocławiu. Mają też duże rabaty.