Gość Elwira Napisano Lipiec 20, 2019 Hej! planuję w tym roku sie wybrać na urlop nad morze. w związku z tym poszukuję dużego domku letniskowego gdzie się pomieszczę z całą rodziną. miło byłoby widzieć w okolicy plac zabaw i żeby na plaży było w miarę blisko. może ktoś da sprawdzony namiar. pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nika Napisano Lipiec 24, 2019 Skontaktuj się z właścicielami domków Poznaniak w Wiciu. Ram masz wszystko czego dusza zapragnie. Płac zabaw o bliskość do płazy to podstawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bartek Napisano Lipiec 24, 2019 Dnia 20.07.2019 o 20:40, Gość Elwira napisał: Hej! planuję w tym roku sie wybrać na urlop nad morze. w związku z tym poszukuję dużego domku letniskowego gdzie się pomieszczę z całą rodziną. miło byłoby widzieć w okolicy plac zabaw i żeby na plaży było w miarę blisko. może ktoś da sprawdzony namiar. pozdrawiam. Sama jedziesz dziewico? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 24, 2019 Dnia 20.07.2019 o 20:40, Gość Elwira napisał: Hej! planuję w tym roku sie wybrać na urlop nad morze. w związku z tym poszukuję dużego domku letniskowego gdzie się pomieszczę z całą rodziną. miło byłoby widzieć w okolicy plac zabaw i żeby na plaży było w miarę blisko. może ktoś da sprawdzony namiar. pozdrawiam. Będziesz się w domku bzykać ze swoim facetem? Jeżeli tak, to potrzebujesz domek z grubymi ścianami, żeby nikt nie słyszał jak będziesz jęczeć z rozkoszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmxm Napisano Sierpień 25, 2019 Twoje wymogi spełnią domki Poznaniak w Wiciu. Plac zabaw fajny, do plaży blisko. Jak ktos jeszcze kwatery poszukuje, to ja serdecznie mogę Poznaniaka polecić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Przemek Napisano Wrzesień 26, 2019 Dnia 25.08.2019 o 20:30, Gość xmxm napisał: Twoje wymogi spełnią domki Poznaniak w Wiciu. Plac zabaw fajny, do plaży blisko. Jak ktos jeszcze kwatery poszukuje, to ja serdecznie mogę Poznaniaka polecić. Będę tam w przyszłym roku! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xmxm Napisano Listopad 20, 2019 Dnia 26.09.2019 o 13:44, Gość Przemek napisał: Będę tam w przyszłym roku! To jest bardzo dobry wybór. Jest szansa, że się w Poznaniaku spotkamy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zoskaaa45 1 Napisano Kwiecień 24, 2020 Słyszałam, że tam sa wszelkie udogodnienia dla rodziny z małym dzieckiem? Tam jest super pod tym względem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tomasz.koralik 0 Napisano Sierpień 27, 2020 Wszystkie warunki jakie wymieniłaś zapewniają domki letniskowe Poznaniak w miejscowości Wicie. Byłem, sprawdziłem, wróciłem wypoczęty więc miłych wakacji życzę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Urszula Powierza 0 Napisano Maj 28, 2021 Tanio i przyjemnie to rzeczywiście tylko w Poznaniaku. Z chęcią tam wracam:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nikodem nowak 0 Napisano Czerwiec 16, 2021 Wspaniałe domki Poznaniak jak wyżej. Wygodne i przede wszystkim urocze klimatycznie miejsce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mariannanna 0 Napisano Czerwiec 17, 2021 A czy ktoś zna miejsca, gdzie wpuszczą mnie z psem i kotem? a nawet większą ich ilościa? Prawdę mówiąc marzy mi się pojechać gdzies, a pojęcia nie mam czy wezmą mnie z moją całą zgrają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tadeusz.mitera88 0 Napisano Lipiec 13, 2021 Właśnie w Poznaniaku można być ze zwierzakami to kolejny plus! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
weronika.bartosik@gazeta.p 0 Napisano Sierpień 9, 2021 Poznaniak jest miejscem na wypoczynek dla każdego i do tego w super cenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach