Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natekkk

Jaka dieta najlepsza by sie „uzdrowic”

Polecane posty

Gość Natekkk

Czesc, szukam jakiejs zdrowej diety.. i szczerze mowiac mam juz mega metlik w glowie. Nie czuje sie zdrowa, mimo iz nadwagi nie mam. Jako dziecko mialam pelno energii, mimo ze bylam typowym niejadkiem. Myslam o diecie weganskiej, ale podobno moze zrobic spustoszenie w organizmie, ale z kolei ogladalam pare programow - w tym jeden na netflxie, gdzie generalnie stwierdzono ze ludzie to roslinozercy, a mieso, mleko, nawet jajka sa bardzo niezdrowe bo powoduja raka, cukrzyce i inne.. jak to byc madrym co jesc? Moim problemem jest tradzik (nie jakis mocny ale na rzuchwie ostatnio mam problem), dodatkowo kaszel i chrypka, wypadaja mi wlosy, cellulit, nie moge zapuscic paznokci i moge spac godzinami. Dlatego szukam diety, na ktorej nie zalezy mi by schudnac, ale zeby sie jakos „uzdrowic”. Poczuc znowu te dziecieca energie. Czuje ze jakis skladnik lub skladniki mojej diety mnie wyniszcza. Jemy z mezem praktycznie codziennie mieso, czesto makarony, czesto jajka, moze faktycznie ten weganizm nie byl by taki zly ? Ale znowu podobno dla ludzi z grupa krwi 0 najlepsza dieta to ta oparta na miesie?! Prosilabym o opinie ludzi, ktorym dieta pomogla nie tylko schudnac i poczuc sie lzej itd ale np pozbyli sie jakies choroby, dolegliwosci i innych.. dzieki za kazdy odzew !