Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Takie są lekko puste

Kobiety uprawiające seks bez związku bardzo patrzą na wygląd

Polecane posty

Mnie to w takich odrzuca, że one szukając faceta do seksu wezmą największego prymitywa i pustaka, byleby był przystojny. Nie przeszkadza im, że zdania nie potrafi sklecić. Ma być ładny.

Dla mnie to wyjątkowo puste i prymitywne. Patrzenie na sam wygląd. A potem oczywiście stały facet ma być na poziomie. Jednak gdy nie będzie tak przystojny jak tamci lalusie od bzykania, to będzie gorzej traktowany. Dla ładnego kobieta jest w stanie zrobić wiele i nawet zgodzi się przecierpieć z zaciśniętymi zębami anal na pierwszej randce.

Gość To jest puste w was

kobiety. Nawet studentka medycyny prześpi się z przystojnym, ale tępym.

Gość Gosc
5 godzin temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Mnie to w takich odrzuca, że one szukając faceta do seksu wezmą największego prymitywa i pustaka, byleby był przystojny. Nie przeszkadza im, że zdania nie potrafi sklecić. Ma być ładny.

Dla mnie to wyjątkowo puste i prymitywne. Patrzenie na sam wygląd. A potem oczywiście stały facet ma być na poziomie. Jednak gdy nie będzie tak przystojny jak tamci lalusie od bzykania, to będzie gorzej traktowany. Dla ładnego kobieta jest w stanie zrobić wiele i nawet zgodzi się przecierpieć z zaciśniętymi zębami anal na pierwszej randce.

Nie rozumiem twojego żalu, jako facet dobrze wiesz ze to cialo nas podnieca i do sexu tylko ono jest potrzebne, musisz się z tym pogodzić jeśli nie jesteś przystojny. Ja nie mam żadnych wyrzutów sumienia bo tak działa ludzka natura. Kobieca też. Wiem że gdybym nie była piękna i zadbana   to nikt by na mnie nie spojrzał. I to jest fair. Lubimy swoje ciała, podniecaja nas ale nie mamy uczuć względem siebie - uprawiamy niezobowiazujacy sex. W związku szukamy innych cech i tam powinna być równowaga. Pewne jest ze prędzej kobieta zwiaze się z nieatrakcyjnym i otylym mężczyzna jeśli ten spełnia jej wymagania odnośnie stałego partnera (cechy charakteru i majątek) niż facet zwiaze się z brzydka i otyla kobieta nawet jeśli ta jest potencjalnie idealna matka.

Rzadko występuje obustronna namiętność a przy tym partnerzy spełniają swoje oczekiwania odnośnie związku. Namiętność to zwykle hormony, podniecenie swoją atrakcyjnościa przy czym Dla kobiety to nawet nie musi być super przystojny ale jeśli jest wygadany przebojowy to też mogą mieć fajny sex. Dziś kobiety są niezależne i nie muszą być z kimś na siłę jak kiedyś. 

Gość Gosc

I jeszcze dodam że jeśli kobieta jest kulturalna, to raczej nie powinna gorzej traktować swojego partnera. Zwracaj uwagę na charakter a nie na wygląd hipokryto to będziesz miał szczęśliwy związek. Szukaj mądrej, dojrzałej emocjonalnie, kulturalnej kobiety i sam taki bądź to będziesz dobrze traktowany mimo ułomności  fizycznej. Nie każdy ma po równo. Takie jest życie ale to nie oznacza że mamy je jeszcze bardziej zepsuć. Trzeba znać swoje możliwości, poprawić to co można, mieć minimalne ambicje i będzie dobrze. 

A dla mnie kobieta, która idzie do łóżka z przystojnym ale tępym prymitywem popełnia mezalians.

Gość Gość

Dla mnie ktoś taki jak ty i stuleja to mezalians. Kompleksy z ciebie wylaza i ból dupy.

Mam prawo nie chcieć takiej, która bzykała się dla samego seksu z tępym i pustym lalusiem.

Jednak gdy kobieta idzie do łóżka z totalnym tumanem, bo fajnie wygląda, jest to obleśne.

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Jednak gdy kobieta idzie do łóżka z totalnym tumanem, bo fajnie wygląda, jest to obleśne.

Piszesz te farmazony bo nie bzykales . 

Bzykałem, bzykałem, ale panny która sypia z piłkarzami z okręgówki bym nie chciał.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Bzykałem, bzykałem, ale panny która sypia z piłkarzami z okręgówki bym nie chciał.

A kogo obchodzi co ty byś chciał? 

A mnie nie obchodzi, czy was to obchodzi, więc będę pisał dalej: nie chcę zbrukanej.

Gość gość
3 godziny temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Mam prawo nie chcieć takiej, która bzykała się dla samego seksu z tępym i pustym lalusiem.

to weź taką , która robiła to dla pieniędzy

No tak, trzeba wybierać między dżumą, a cholerą.

Gość gość

Znowu jakiś koniotrzep i jego teorie z sufitu.

Pudło , nie jestem prawiczkiem.

Gość Gość

Co to za różnica skoro się zachowujesz jak typowa stuleja co nigdy nie bzykala? Tak kobiety patrzą na wygląd. Zwłaszcza gdy szukają kogoś tylko do łóżka. Szok co? Pozostań w tym niesmaku zatem.

Dlatego kobiety uznające seks bez związku mnie ogólnie obrzydzają. Większa szansa, że taka spała z tumanem bo był przystojny. To jest prymitywne i dla mnie taka kobieta to samica człowieka pierwotnego.

Gość Gość
8 minut temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Pudło , nie jestem prawiczkiem.

Czyli zbrukany. Fuj!

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

Dlatego kobiety uznające seks bez związku mnie ogólnie obrzydzają. Większa szansa, że taka spała z tumanem bo był przystojny. To jest prymitywne i dla mnie taka kobieta to samica człowieka pierwotnego.

Na szczęście samice mają w czym wybierać. 

A ja jeśli nie trafię na wymarzoną "czystą", to zawsze mogę zostać toksycznym bluszczem, co będzie stosował przemoc psychiczną i kobiecie urządzi piekło z życia. W ramach kary, za to że się wcześniej puszczała.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Takie są lekko puste napisał:

rozumiem ,z ę mówisz o sobie, skoro nie jesteś prawiczkiem a jesteś tumanem, co ewidentnie widac, to te twoje pustaki musiały spać z tumanem

Nie wrzucaj wszystkich kobiet do jednego wora. Ja na przykład nie potrafiłabym iść do łóżka z facetem którego jedynym atutem jest to że jest przystojny, a tak poza tym jest kompletnym tumanem. A co do samego wyglądu to oczywiste jest że kobiety też na to patrzą, podobnie jak i mężczyźni.

Gość Do klaudia b

Ale pewnie seks bez związku nie jest Ci obcy i takowy uprawiałaś...

Dnia 22.07.2019 o 17:52, Gość Do klaudia b napisał:

Ale pewnie seks bez związku nie jest Ci obcy i takowy uprawiałaś...

Uprawiałam seks z facetem, który poza tym że mi się podobał, potrafił także zainteresować mnie swoją osobą.Gdyby był tylko przystojny, ale nic by sobą poza tym nie prezentował to nie byłby w stanie zaciągnąć mnie do łóżka. Facet ten został potem moim mężem.

Gość Ona

Lol. Ty zapewne do bzykania szukasz tych brzydszych czy grubych. Gon się hipokryto. Żal ci d/upe sciska, ze przystojni mogą pobzykac a ty nie.

Gość bobo

tępe pipy by nawet takiemu bambo dały doopy

https://4.bp.blogspot.com/--tIHyguvXfw/V3F1A9kqz9I/AAAAAAAALnw/Qz9JnH2U2fMuo2KzFx0wC1GaIMuyXG1JwCLcB/s1600/Bobo.jpeg

kobiety tak mają.., nawet jakaś bogata, wykształcona pr@wniczka jest w stanie się zakochać w prymitywnym bad boyu, ktory jest szalenie przystojny..  , one tak mają, dlatego ch0j im w zad