Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Uczennica

Pytanie do osób z prawem jazdy, proszę.

Polecane posty

Gość Uczennica

Proszę, obejrzyjcie ten krótki filmik poniżej, jest tam powiedziane, że występują dwa zakazy skrętu w lewo, a ja tam widzę jeden zakaz skrętu w lewo, a drugi przekreślony zakaz zawracania (rozumiem, że można tam zawrócić) i pewnie na egzaminie bym wjechała w lewo za tym drugim znakiem, gdybym miała polecenie skrętu w lewo. Proszę, wytłumaczcie mi to, dziękuję z góry, to link do filmiku:
https://www.youtube.com/watch?v=MisSgpSt44Q

Gość Bartek
4 minuty temu, Gość Uczennica napisał:

Proszę, obejrzyjcie ten krótki filmik poniżej, jest tam powiedziane, że występują dwa zakazy skrętu w lewo, a ja tam widzę jeden zakaz skrętu w lewo, a drugi przekreślony zakaz zawracania (rozumiem, że można tam zawrócić) i pewnie na egzaminie bym wjechała w lewo za tym drugim znakiem, gdybym miała polecenie skrętu w lewo. Proszę, wytłumaczcie mi to, dziękuję z góry, to link do filmiku:

Studentko, link się niestety nie otwiera.

Gość Uczennica

Jeszcze raz:

Proszę skopiować i wkleić, tytuł filmu: "Egzamin na prawo jazdy Word Toruń, skręt w lewo z Al. Jana Pawła II w wały Gen Sikorskiego".

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość Uczennica napisał:

Jeszcze raz:

Proszę skopiować i wkleić, tytuł filmu: "Egzamin na prawo jazdy Word Toruń, skręt w lewo z Al. Jana Pawła II w wały Gen Sikorskiego".

Co studiujesz?

Gość Uczennica

Uczennica, pomyliłam się, ten drugi to zakaz zawracania, czyli, ze nie można zawrócić, a ten pan mówi, że znowu zakaz skrętu w lewo i trzeba skręcić dalej, a za tym drugim znakiem nie można skręcić?

Gość Uczennica

Już chyba rozumiem, w oparciu o to tłumaczenie:

http://oskduet.pl/nauka-jazdy/zakaz-skretu-zakaz-zawracania

Gość Bartek
3 minuty temu, Gość Uczennica napisał:

Uczennica, pomyliłam się, ten drugi to zakaz zawracania, czyli, ze nie można zawrócić, a ten pan mówi, że znowu zakaz skrętu w lewo i trzeba skręcić dalej, a za tym drugim znakiem nie można skręcić?

Co studiujesz?

Gość Uczennica

Nic nie studiuję, dlaczego pytasz?

Gość uczennica
2 minuty temu, Gość Bartek napisał:

Co studiujesz?

seskuologie z ginekologią specj.lodoznawstwo dustne a oc co chodzi?

PS nie widzisz bydlaku ze to uczennica nie studentka?? no k.u.r.w.a de..bil

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość Uczennica napisał:

Nic nie studiuję, dlaczego pytasz?

Jakbyś studiowała to wiedziałbym, że jesteś pełnoletnia. Wtedy moglibyśmy iść do łóżka.

Gość Uczennica

Czy ktoś może mi odpowiedzieć na pytanie nt. zasad ruchu drogowego?

Gość Bartek
1 minutę temu, Gość uczennica napisał:

Ona może być uczennicą w szkole nauki jazdy a jednocześnie studentką pajacu!

Gość Bartek
2 minuty temu, Gość uczennica napisał:

Co to oznacza: a oc co chodzi? ?

Gość Uczennica

W miejsce kropek wpiszcie odpowiedź na moje pytanie: ........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

Gość kuti

jak jest polecenie skrętu w lewo to skręcasz w lewo i nie patrzysz na zakazy, a jeśli potem się o to czepia, to mówisz "przecież pan mi kazał tu skręcić".

Gość Uczennica
6 minut temu, Gość kuti napisał:

jak jest polecenie skrętu w lewo to skręcasz w lewo i nie patrzysz na zakazy, a jeśli potem się o to czepia, to mówisz "przecież pan mi kazał tu skręcić".

Coś ściemniasz kierbelu.