Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jjjjjjjjjj

Przeszukalibyście telefon partnera/partnerki mając taką okazję? Właśnie trzam go w rękach i nie chcę

Polecane posty

Gość Wąchaj
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Jesteś zerem Wieczorna. Śmierdzisz w realu i mentalnie Rybacho. Aż cuchnie z tych twoich wypowiedzi. Rzyg.

Wciagasz go jak krucho blondynke. 

Gość ZnowuŻycieCiNieWyszło
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Ustaw to ty sobie chúja do przecięcia bo ci dziś krzyż pęknie. 

Widzę Wieczorna że dzisiaj dostałaś od życia po tym szpetnym pysku jeszcze bardziej niż zwykle. 😅 Uważaj bo zaraz cię tutaj rozerwie i twoja cuchnąca rozwora wybuchnie na milion sflaczałych kawałków zanieczyszczając zarazem cały kraj na wieki wieków swoim smrodem i zgnilizną. 😰🤢 Bawi mnie to jak projektujesz na innych własne emocje, które aż cię rozsadzają nasz ty rubaszny, pozbawiony umiejętności kontrolowania nerwów 😡 zboczku.

Gość Jjjjjjjjjj

Kim jest ten broken?

Gość gość
1 minutę temu, Gość Wąchaj napisał:

Wciagasz go jak krucho blondynke. 

Fajnie ci stary mówił  😏 A może słynna już Klitusiowa stara kazała ci coś wąchać po opowiastkach kale Bajdusia 😬😕🤢 ? Biedna skrzywdzona Wieczi która będzie zaburzoną psychicznie pedo/filką i nieudacznikiem do końca życia przez to co ją spotkało 😓🐽 Nasza biedna Rybacha z Rubachów zrodzona 😕

Gość Gość
3 minuty temu, Gość ZnowuŻycieCiNieWyszło napisał:

Widzę Wieczorna że dzisiaj dostałaś od życia po tym szpetnym pysku jeszcze bardziej niż zwykle. 😅 Uważaj bo zaraz cię tutaj rozerwie i twoja cuchnąca rozwora wybuchnie na milion sflaczałych kawałków zanieczyszczając zarazem cały kraj na wieki wieków swoim smrodem i zgnilizną. 😰🤢 Bawi mnie to jak projektujesz na innych własne emocje, które aż cię rozsadzają nasz ty rubaszny, pozbawiony umiejętności kontrolowania nerwów 😡 zboczku.

Bawi mnie jak projektujesz na mnie swoje oblesne emocje. Imponuje mi że zapamiętujesz zawsze moje pierdy 😘 uważaj żeby to podniecenie nie doprowadzilo do twojego zgonu. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Bawi mnie jak projektujesz na mnie swoje oblesne emocje. Imponuje mi że zapamiętujesz zawsze moje pierdy 😘 uważaj żeby to podniecenie nie doprowadzilo do twojego zgonu. 

Ja się opieram tylko na twoich postach w ocenie twojego postępowania. Ty na swoich urojeniach. Ot różnica 🤣

Twoje pogróżki i złorzeczenia są równie zabawne jak twoje nieudacznictwo i niedojrzałe reakcje na kolejne niepowodzenia życiowe jakie cię nie bez powodu spotykają 😄 Karma is a bitch śmie/ciu 😄 Pojmij to w końcu Wieczi. 

Gość Gość 0
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Ja się opieram tylko na twoich postach w ocenie twojego postępowania. Ty na swoich urojeniach. Ot różnica 🤣

Twoje pogróżki i złorzeczenia są równie zabawne jak twoje nieudacznictwo i niedojrzałe reakcje na kolejne niepowodzenia życiowe jakie cię nie bez powodu spotykają 😄 Karma is a bitch śmie/ciu 😄 Pojmij to w końcu Wieczi. 

Śmieć to cie zrobił wyrùchawszy twoja rubache . Tyle mam ci to przekazania. Wyślij mi kartkę z zakładu dla obląkanych gdy już się w nim znajdziesz kùrwo babilonska 😘 milej nocy

Gość gość
5 minut temu, Gość Gość napisał:

W ogóle wtf 🤣🤣🤣 O obleśności pisze osoba która się wsławiła na forum między innymi opowiadaniem o zabawach z kał/em, obsesją na tle (nazewnictwo oryginalne)  "napletów" i opisywaniem swoich fantazji w postaci kazirodczych blowjobów 😄😄😄 To że wszędzie widzisz obleśność i wszystko cię brzydzi to w sytuacji gdy jednocześnie jesteś najbardziej skrzywioną i rubaszną użytkowniczką tego forum dowód na twoje projektowanie własnego zje/bania na kogoś Wieczorna  👍 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Gość 0 napisał:

Śmieć to cie zrobił wyrùchawszy twoja rubache . Tyle mam ci to przekazania. Wyślij mi kartkę z zakładu dla obląkanych gdy już się w nim znajdziesz kùrwo babilonska 😘 milej nocy

I znowu projekcja 🤣 Popatrz kobiecino na swoje posty i zadaj sobie pytanie kto tu jest chory psychicznie 🤣 Biedna, zaburzona stalkerka z zaburzeniem pedo/filskim i atakami nerwowymi i urojeniowymi na przemian 🤣 Dzisiaj już całkiem nie panujesz nad sobą 🤣

Twój wyru/chał to stare ...isko i wyszło jak wyszło!  😏 Zabawne że będąc tu największym wulgarem przebijającym Przema i chwaląc się  starą opowiadającą jako anegdotę historyjkę o chłopie próbującym wydalić z siebie kał masz czelność projektować na kogokolwiek rubaszność Locho 🤣🤣🤣 

Gość gość

Ale przynajmniej się prawidłowo podpisałaś Locho 🐽 Także jest postęp 👍 Tak trzymaj 👍

Gość xDD

i znowu wpadł i zaorał Lochę Wieczorną gdy zaczęła przeginać w kierunku Tygrysa xD najlepszy jesteś xD mógłbyś w karnych pracować i ogarniać tych oszołomów bo potrafisz xD

Gość Gosc
25 minut temu, Gość Kociooci napisał:

Ja bym sprawdziła. Trzeba trzymać rękę na pulsie. Partnerowi co jakiś czas kopię w telefonie. Ludzie się zdradzają latami a druga osobą nic nie wie. Miałam taki przypadek wśród znajomych nawet. Pozdrawiam

Dokladnie! 

Gość xDD
18 minut temu, Gość Gość napisał:

beka z tych nieudolnych pogróżek Wieczornej xD super to wyglada w môrdzie takiego cienia człowieka xD to jak karaluch grożący tygrysowi xD