Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ella

Co mam myslec

Polecane posty

Gość ella

Hej, dziewczyny zrobilam wczoraj test miesiac i kilka dni po stosunku niezabezpieczonym z wytryskiem na zewnatrz, wyszedl negatywny, jednak w tym czasue tez odbylan stosunki dwa ale w prezerwatywie nic nie peklo ani nic, a jednak okres mi sie spoznia i nie wiem co mysles, bardzo sie stresuje do takiego stopnia ze juz nie panuje nad tym, ale nie biore pod uwage tych dwoch stosunkow bo byly zabezpieczone, a tamten bez zabezpieczenia juz ponad miesiac temu to by cos wyszlo, nie wiem co mam o tym myslec

Gość Ella

Halo :( dziewczyny prosze 

Zrób jeszcze jeden test dla własnej pewności, a jeśli wyjdzie negatywny a miesiączki dalej będzie, to przesunięcie może być spowodowane stresem, bądź możesz mieć też jakieś zaburzenia hormonalne. 

Gość Ella

Dzis rano wykonałam test negatywny a to juz miesiac i tydzien po stosunku okresu dalej nie ma, wiec juz nie wiem bo watpie zeby te dwa stosunki ktore byly zabezpieczone mialy cos z tym wspolnego, tez na poczatku lipca 4 mialam narkoze podana moze to to

Gość szczera

To ewidentnie ciąża, tylko narkoza zaburza wynik testu. Pogratuluj swojemu chłopakowi skuteczności, będziecie rodzicami :-)

Gość kobietawpigulce pl
Dnia 23.07.2019 o 14:46, Gość Ella napisał:

Dzis rano wykonałam test negatywny a to juz miesiac i tydzien po stosunku okresu dalej nie ma, wiec juz nie wiem bo watpie zeby te dwa stosunki ktore byly zabezpieczone mialy cos z tym wspolnego, tez na poczatku lipca 4 mialam narkoze podana moze to to

Witam,

Stres i różne leki mogą spowodować opóźnienie miesiączki. Ale u Pani jest to już tydzień, jeśli miesiączka nadal się nie pojawiła, proponowałabym udać się do ginekologa.

Pozdrawiam!

Gość Ella

Napisalam ze miesiac i tydzien po stsounku wykonalam test negatywny, a miesiaczka sponzia mi sie 3 dzien. W piatek ide do ginekologa 

Gość OsiemJeden
33 minuty temu, Gość Ella napisał:

Napisalam ze miesiac i tydzien po stsounku wykonalam test negatywny, a miesiaczka sponzia mi sie 3 dzien. W piatek ide do ginekologa 

Nie kombinuj-napisalem juz jak bedzie i tyle...Nie macie na to wplywu

Gość kobietawpigulce pl

Spóźnienia do 7 dni są normalne, powyżej należy skonsultować z ginekologiem.

Gość ihahja
2 minuty temu, Gość OsiemJeden napisał:

Nie kombinuj-napisalem juz jak bedzie i tyle...Nie macie na to wplywu

Niby na co? Test jest negatywny i raczej po takim czasie wiarygodny