Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czesiu

Przylapany

Polecane posty

Gość Czesiu

Kiedyś koleżanka opowiadala , że widziała na parkingu faceta w samochodzie , który gapił się w telefon i się masturbował. Szybko odeszła stamtąd, ale mówiła , że był atrakcyjny i miała ochotę chwilę dłużej popatrzeć. Miał ktoś może podobna sytuacje lub jak byście zareagowały?

Pewnie tak jak Twoja koleżanka,  z późniejszą refleksją, że trzeba było jednak zatrzymać się i popatrzeć 😉

Gość Gość
23 minuty temu, Gość Czesiu napisał:

Kiedyś koleżanka opowiadala , że widziała na parkingu faceta w samochodzie , który gapił się w telefon i się masturbował. Szybko odeszła stamtąd, ale mówiła , że był atrakcyjny i miała ochotę chwilę dłużej popatrzeć. Miał ktoś może podobna sytuacje lub jak byście zareagowały?

Ja kilka lat temu miałam taką sytuacje. Wracam od koleżanki, podjeżdża do mnie gość otwiera szybę i pyta o drogę. Zaczęłam mu tłumaczyć z uśmiechem patrząc w oczy, ale po paru sekundach mój wzrok przyciągnął ruch. Gość się masturbował, wyszczerzyłam się jeszcze bardziej i życzyłam spełnienia. Mnie rozbawił, ale nie miałam ochoty dłużej poświęcać mu czasu. :)

Gość xxxx

Nie lubisz patrzec jak facet tryka sperma?