Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NowyMyszek

Czy powinienem dać wam drugą szanse?

Polecane posty

Odnaleźć osoby z Samosi, moich przyjaciół, choć mnie wykorzystali i chcieli wybić się na mojej popularności?

Wbili nóż w plecy temu demonowi o eonach lat, skrzydlaty pomiot kosmicznego piekła, czy powinienem ich odnaleźć, wymierzyć sprawiedliwość swym mieczem z meteorytu który uderzył miliardy lat temu w waszą planetę? 

Czy jednak ukazać miłosierdzie i zmienić siebie, byt który jest starszy od całego układu słonecznego i który pamięta formowanie się zasad fizyki?

Gość Bartek
1 minutę temu, NowyMyszek napisał:

Odnaleźć osoby z Samosi, moich przyjaciół, choć mnie wykorzystali i chcieli wybić się na mojej popularności?

Wbili nóż w plecy temu demonowi o eonach lat, skrzydlaty pomiot kosmicznego piekła, czy powinienem ich odnaleźć, wymierzyć sprawiedliwość swym mieczem z meteorytu który uderzył miliardy lat temu w waszą planetę? 

Czy jednak ukazać miłosierdzie i zmienić siebie, byt który jest starszy od całego układu słonecznego i który pamięta formowanie się zasad fizyki?

Wykorzystali cię seksualnie i bawili się twoim siusiakiem?

Przed chwilą, Gość Bartek napisał:

Wykorzystali cię seksualnie i bawili się twoim siusiakiem?

Wielki Myszek nie ma siusiaka i jest niematerialny, jest między wymiarową istota która opętuje umysły słabych jednostek!

Oni bawili się umysłem moich pionków, co za tym idzie nie szanowali mych zasad, naruszyli regulamin wymiarów.

Karą powinno być destrukcja całego tego małego nic nie znaczącego pyłku którego nazywacie Ziemią, Earth, Erde. Wiele nazw, a zero wartości dla takich jak ja.

Czy może jednak... Nazywacie to Teorią ZOO.

Słabo rozwinięte cywilizacje nie wiedzą o Myszku i innych... Bóstwach.

Jesteście zagrożeniem, nie szanujecie zasad.

Ale w końcu jesteście w tym wymiarze tylko od jednej kosmicznej sekundy. 

Gość gosctoszir

XDDDDDDDDDDD