Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zanet

Mąż mnie wyzywa, awantury o nic

Polecane posty

Gość Zanet

Witam, chciałam zasięgnąć opinii co do mojego małżeństwa. Nie lubię żalić się ludziom, nie lubię okazywać słabości. Ale powoli mam już dość. 2 dni temu mieliśmy oglądać serial razem. Ogarnialismy kolację. Siedzimy jemy. Mąż wziął sobie sałatkę z lodówki. Ja miałam kanapki. Ale dodatkowo chciałam sobie nałożyć tej sałatki. Mąż jeszce się za nią nie zabrał. Wzięłam ją, nałożyłam i jadłam. Za chwilę słyszę że są pewne granice, on wszystko rozumie ale dlaczego wzielam jego widelec i sobie zostawiłam. Mogłam poprosić to by mi przyniósł. Mogłam przeprosić że : sorry ale chcę zjeść sałatkę i potrzebuje widelca. On mi nie żałuje ale nie znam się na manierach. Zachowalam się jak wieśniak. Trochę kultury itd.  Serio? Ja ten widelec wzięłam bezwiednie, nie pomyślałam. Kto tu jest ...any? Ja bym afery o takie coś nie robiła tylko sobie przyniosła na jego miejscu albo poprosiła o oddanie i przyniesienie sobie. Wstyd mi co za głupoty tu wypisuje, to są jakieś trudne sprawy czy co? Powiedzcie mi, kto tu na rację? Dodatkowo ja jestem mega spokojna a maz to choleryk, on się produkuje a stoickim spokojem go zabijam. Zrzucił wszystko ze stołu, sałatka na ścianie. No masakra. Oczywiście usłyszałam że jestem księżniczką. Że jestem tepa bez IQ. Od pół roku kłócimy się często, 2 dni spokoju i znów kłótnia. Często słyszałam właśnie w ciągu tych kilku miesięcy ze jestem tepym młotem, tępą strzała, że mam tylko dziure między nogami. Mam iść się ...ić z kimś tam. Bo on zazdrosny o tego gościa. A ja mam go tylko w znajomych na insta. Maskara jestem wierna jak pies. W łóżku jest super, staram się . Jesteśmy 5 lat po ślubie. Pozwalam mu jeździć na piłkę nożną, a ja sama z dwójką małych dzieci praktycznie cały czas. Jestem wyluzowana żona, nie czepiam się go. Jestem atrakcyjną kobietą. Nie da się opisać wszystkiego ale to najważniejsze rzeczy. Jak coś to dopisze. A może się już mu znudziłam i podświadomie się wyzywa na mnie?

Gość nowomennocry

Znudziłąś sie mu i che się ciebie pozbyć. 

Gość mełszczyzna

jeżeli mu nie popuszczasz anusa to ma prawo być sfrustrowany