Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iuiza

Czy zachowanie mojego męża jest normalne?

Polecane posty

Gość Iuiza

Powiedzcie mi, czy to normalne, że mój mąż wkurza się, że kupuję sobie majtki z koronką? Nie są całkiem koronkowe, tylko z przodu trochę koronki mają. A on się wkurza, że niby dla kogoś takie kupuję. Że jak usiądę w pracy w spódnicy, to mi na pewno ktoś zobaczy. Przecież to chore. Mam chodzić w reformach??
Tak samo wkurza się, jak chodzę do ginekologa facete. Mam często problemy z infekcją, a on gada, że chodzę tak często, bo mi to sprawia przyjemność.

Czy to normalne?

8 minut temu, Gość Iuiza napisał:

Czy to normalne?

Normalne dla osoby, która wykazuje toksyczną zazdrość,  roszczeniowość i nadmierną kontrolę. Przyczyny mogą być zróżnicowane i wielowymiarowe, należy je określić, by zaradzić problemom. Porozmawiaj poważnie ze swoim mężem i postarajcie się wspólnie odnaleźć najlepsze rozwiązanie oraz popracować nad Waszą relacją.

Gość Iuiza

Rozmawiałam z nim. On twierdzi, że jest o mnie zazdrosny. Że ktoś może zobaczyć choćby milimetr mojego ciała.

Zrobiło mu się tak odkąd poszłam do pracy.

Musze się tłumaczyć, że wróciłam o 5 min za późno, że zajechałam do sklepu., a nie prosto do domu. Kontroluje mnie non stop.

Twierdzi też, że się stroję, perfumuję i maluję dla innych.

Nigdy go nie zdradziłam, nie wiem, dlaczego tak nagle mu się porobiło.