Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana

Co to znaczy?

Polecane posty

Gość zakochana

Bylam przez tydzien z chłopakiem na wakacjach. W jeden wieczór wypił sobie kilka piw za dużo. Wtedy mówił do mnie "kochana żonka", nie jesteśmy zareczeni ani nic. Czy to znaczy, że może miec takie plany? Jestesmy razem troche ponad rok. Ma 25 lat. Następnego dnia nie pamietał, że cos takiego mówił a jak mu to powtórzyłam to tylko się śmiał.

Może sobie po prostu żartował. Po alkoholu mówi się różne rzeczy. Najlepiej z nim o tym porozmawiaj, jak Cię to dręczy. 

Gość Zakopiańczyk albo i łona
8 minut temu, Gość zakochana napisał:

Bylam przez tydzien z chłopakiem na wakacjach. W jeden wieczór wypił sobie kilka piw za dużo. Wtedy mówił do mnie "kochana żonka", nie jesteśmy zareczeni ani nic. Czy to znaczy, że może miec takie plany? Jestesmy razem troche ponad rok. Ma 25 lat. Następnego dnia nie pamietał, że cos takiego mówił a jak mu to powtórzyłam to tylko się śmiał.

Może i co planuje 😉 A może taka kochana jesteś dla niego  że w przypływie nietrzeźwości się rozmarzyl ;-)

Gość zakochana
10 minut temu, Limonka1234 napisał:

Może sobie po prostu żartował. Po alkoholu mówi się różne rzeczy. Najlepiej z nim o tym porozmawiaj, jak Cię to dręczy. 

On jest dość nieśmiały. Pierwszy raz wyznał mi miłość w Nowy Rok i też był po kilku kieliszkach. Potem się przyznal, że już dawno chciał to zrobić, ale nie miał tyle odwagi, wstydził się.

Gość gość

Jeden mówi żona, drugi słońce, trzeci kwiatuszku, czwarty żabko, a piąty zołzo. To są takie pieszczotliwe nazwy i nie należy wnikać w nie dogłębnie.;)