Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania5577

facet z pociągu

Polecane posty

Witam wszystkie czytelniczki zaczynając od początku często jeżdże pociągiem w godzinach popołudniowych wszystko było by dobrze gdyvy nie ten dzien , jakieś 3 tyg temu wsiadł chłopak na oko 25 lat ( ja mam 17) , wszystko było by okej gdyby nie to ze przechodząc przez nasz przedział zatrzymał się i nie zważając na to ze jestem z rodzicem ( wracalam z badań z mamą) spojrzał mi głęboko w oczy po prostu mnie to zaintrygowało ponieważ nie wiem o co mu chodzi , dodam jeszcze ze wogole sie przy tym nie uśmiecha tylko po prostu bezczelnie całą drogę się patrzy co jest naprawdę krepujące... Sytuacja powtarza sie za każdym razem gdy jade tympociągiem czy jestem sama czy nie on potrafi patrzeć sie z daleka i chodzić po pociągu żeby rzucać swoje spojrzenie , hmm macie jakiś pomysł o co mu chodzi ?? 

Gość konn

Może to jakiś psychopata , który stwierdził w swojej chorej psychice że musi Cie zabić.

Gość CYCU

Po prostu wpadłaś mu w oko i może jesteś w jego typie ? Chłopaki są wzrokowcami patrzy na urode na wygląd. JAK ładna i w jego typie to się gapi. 

Gość pikaczu889

pewnie chodzi tak od jednego kibla w wagonie do drugiego gdzie wali gruche pod jakieś swoje chore wyobrażenia z Twoim udziałem.

Gość manonthemoon
1 godzinę temu, Ania5577 napisał:

Witam wszystkie czytelniczki zaczynając od początku często jeżdże pociągiem w godzinach popołudniowych wszystko było by dobrze gdyvy nie ten dzien , jakieś 3 tyg temu wsiadł chłopak na oko 25 lat ( ja mam 17) , wszystko było by okej gdyby nie to ze przechodząc przez nasz przedział zatrzymał się i nie zważając na to ze jestem z rodzicem ( wracalam z badań z mamą) spojrzał mi głęboko w oczy po prostu mnie to zaintrygowało ponieważ nie wiem o co mu chodzi , dodam jeszcze ze wogole sie przy tym nie uśmiecha tylko po prostu bezczelnie całą drogę się patrzy co jest naprawdę krepujące... Sytuacja powtarza sie za każdym razem gdy jade tympociągiem czy jestem sama czy nie on potrafi patrzeć sie z daleka i chodzić po pociągu żeby rzucać swoje spojrzenie , hmm macie jakiś pomysł o co mu chodzi ?? 

Weź wypierdalaj ty głupia kurrrrrrrwo!!! 

2 godziny temu, Gość konn napisał:

Może to jakiś psychopata , który stwierdził w swojej chorej psychice że musi Cie zabić.

Hmm sama nie wiem co o tym myśleć, znalazłam jego profil i okazało się ze jest byłym misterem bliskiego mi miasta , w sumie może "mieć się za coś ) , nie jestem osoba pewną siebie wiec trochę glupio mi cokolwiek powiedzieć a nawet chamsko zwrócić uwagę , na początku trochę się go faktycznie obawiałam bo nigdy nie wiadomo kim jest taka osoba i co chce zrobić , z drugiej jednak strony ktoś groźny chyba nie gapi się komus prosto w oczy i nie krąży tylko odrazu atakuje heh, ogólnie wiem ze jestem dość atrakcyjna z opinii innych (sama nie lubie sie chwalić twierdzę ze jestem przeciętna) ale wiadomo są gusta i gusciki a koleś jest starszy , poza tym ciężko stwierdzić czy po prostu ma jakiś problem cos mu się nie spodobało czy ogólnie

Gość gość
3 godziny temu, Ania5577 napisał:

On miał ochotę na seks z Twoją mamą.

2 godziny temu, Gość pikaczu889 napisał:

pewnie chodzi tak od jednego kibla w wagonie do drugiego gdzie wali gruche pod jakieś swoje chore wyobrażenia z Twoim udziałem.

Mam nadzieje że nie bo jazdy tym pociągiem dwa razy w tygodniu raczej nie unikne , przystojny jest ale w to chodzenie po kiblach z tymi wyobrażeniami wątpie

2 godziny temu, Gość manonthemoon napisał:

Weź wypierdalaj ty głupia kurrrrrrrwo!!! 

Czy ja ci stosuje wulgaryzmy wobec ciebie może trochę grzeczniej