Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fuj

Nie podobasz mi sie

Polecane posty

Gość fuj

a wiem,ze bys chcial.Sorry,ale to nigdy nie nastapi.

Gość mokra Kiełbaso, takie są f

Podoba Ci się. Co prawda może już tylko fizycznie, ale nie zaprzeczaj. Gdyby było inaczej, miałabyś na niego totalnie wyrąbane. Z c.i.p.ą na rozumy się zamieniłaś żałosna Kiełbaso. I dalej idziesz w zaparte zaprzeczając faktom.

Gość Gość
19 minut temu, Gość mokra Kiełbaso, takie są f napisał:

Podoba Ci się. Co prawda może już tylko fizycznie, ale nie zaprzeczaj. Gdyby było inaczej, miałabyś na niego totalnie wyrąbane. Z c.i.p.ą na rozumy się zamieniłaś żałosna Kiełbaso. I dalej idziesz w zaparte zaprzeczając faktom.

Iwona,  nie sądzę wszystkich po sobie, Kubuś znowu za Martusią teskni, pewnie jego.ludzie nowe zdjęcia jej mu przywiezli lub sam jest nad morzem i ja podglądał.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Iwona,  nie sądzę wszystkich po sobie, Kubuś znowu za Martusią teskni, pewnie jego.ludzie nowe zdjęcia jej mu przywiezli lub sam jest nad morzem i ja podglądał.

*nie sądź 

Gość Maciorko
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Krytyka zabolała? Dobrze wiesz, że piszę prawdę. Lecisz na niego i stąd Twoje żałosne zachowanie. Muszę przyznać, że chętnie utarłabym nosa takiej przemądrzałej i aroganckiej paniusi.

Gość nie osmieszaj sie
1 godzinę temu, Gość Maciorko napisał:

Krytyka zabolała? Dobrze wiesz, że piszę prawdę. Lecisz na niego i stąd Twoje żałosne zachowanie. Muszę przyznać, że chętnie utarłabym nosa takiej przemądrzałej i aroganckiej paniusi.

To nie byl moj wpis,no ale ty wszedzie mnie widzisz ;) Nie ma to jak obsesja :D

Tak na niego lece,ze jedzenie mi sie cofa jak go widze.No doprawdy true f u c k i n g love :D

Gość Gość

Nie muszę ci się podobać