Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zuzka

Kolega

Polecane posty

Gość Zuzka

Hejka , mam prośbę ... Odpowiedzcie mi proszę co sądzicie o tej sytuacji ... Zauroczyła się w chłopaku, koledze mojego brata . Przychodzi non stop do niego i stąd go często widuje. Jakiś czas temu mieliśmy rodzinnego grilla na który i on został zaproszony. Cały wieczór przegadaliśmy. Hmmm on był pod wpływem.alko , aleeeee bardzo miło spędziłam wieczór, próbował nawet mnie dotknąc niby, że strzepuje coś z mojego ubrania . Po grillu poszłam do domu i zgubiłam.gdzies telefon, poprosiłam brata aby puścił mi sygnał ... Ale on odparł, że on mi puści i stąd mam też jego numer . Hmmm na drugi dzień. Przyszedł, ale nie odezwał się nic oprócz część i tak w ogóle teraz tylko tyle mówi i nic więcej ... Wydawało mi się , że on coś jednak czuje do mnie , ale nie wiem co myśleć ... Co Wy n to ? 

Gość Beatka

A ile macie lat ???

Gość Zuzka
1 minutę temu, Gość Beatka napisał:

A ile macie lat ??

Już po 30-stce 

Gość To wszystko

Napisz do niego, zaproś go gdzieś i sobie pogadajcie. Tyle

Gość Zuzka
Przed chwilą, Gość To wszystko napisał:

Napisz do niego, zaproś go gdzieś i sobie pogadajcie. Tyle

Kurde ... Właśnie ja się boje kompromitacji , przecież ma.moj numer telefonu , daje mu non stop znaki,że on mi się podoba , a on nic 😕 boje się , że jeśli go zaproszę to będzie przypał do końca życia 

Gość To wszystko
2 minuty temu, Gość Zuzka napisał:

Kurde ... Właśnie ja się boje kompromitacji , przecież ma.moj numer telefonu , daje mu non stop znaki,że on mi się podoba , a on nic 😕 boje się , że jeśli go zaproszę to będzie przypał do końca życia 

Możesz jeszcze poczekać tak z 2 tygodnie i jak nic się nie zmieni to zorganizowac jakies spotkanie we dwojke czy tam w wiekszej grupie. Poobserwujesz go.

Gość Zuzka
Przed chwilą, Gość To wszystko napisał:

Możesz jeszcze poczekać tak z 2 tygodnie i jak nic się nie zmieni to zorganizowac jakies spotkanie we dwojke czy tam w wiekszej grupie. Poobserwujesz go.

Masz na myśli kolejna taką imprezę aby zorganizować ? Tylko dlaczego on był taki miły po alkoholu i wtedy dawał mi jasne znaki , a na trzeźwo mnie unika ? Nawet zaproponowałam, aby pojechał ze mną gdzieś i mi w czymś pomógł to odmówił , nie wiem czy to kwestia tego, że była przy rozmowie moja mama i brat ? Że się zawstydził ? Czy po prostu wyraźny znak , że jednak ma mnie w du..

Gość gość

musisz mu poszczuć pupą

Gość Joanna
Przed chwilą, Gość gość napisał:

musisz mu poszczuć pupą

Daj spokój z takimi tekstami 

Gość gość
Przed chwilą, Gość Joanna napisał:

Daj spokój z takimi tekstami 

no niech widzi co może być jego w przyszłości .

Gość Joanna

Ogólnie wg mnie facet jest raczej nieśmiały i możliwe, że coś do Ciebie czuć może,jednak nie ma odwagi na nic więcej , jednak sama napisałaś , że dałaś propozycje pobycia sam na sam i zrezygnował. Ciężko stwierdzić jednoznacznie o co w tym chodzi , A mało szczegółów pisałaś 

Gość Malutka

Dotykał cię dlatego, że był pod wpływem. Faceci tak mają. To po pierwsze. Spróbuj może wysłać mu jakąś miłą wiadomość i zobacz jego reakcje. Ale podejrzewam, że zbyt się nakręciłaś na niego. Bo skoro mówisz, że dajesz mu subtelne sygnały, że ci się podoba a on to ignoruje to możliwe, że traktuje cię tylko jako koleżankę.

Gość Zuzka
3 minuty temu, Gość Malutka napisał:

Dotykał cię dlatego, że był pod wpływem. Faceci tak mają. To po pierwsze. Spróbuj może wysłać mu jakąś miłą wiadomość i zobacz jego reakcje. Ale podejrzewam, że zbyt się nakręciłaś na niego. Bo skoro mówisz, że dajesz mu subtelne sygnały, że ci się podoba a on to ignoruje to możliwe, że traktuje cię tylko jako koleżankę.

Kurde , a to , że chciał zadzwonić do mnie ? 😞 Ehhh wiem wiem stara i głupia jestem, ale kurde bardzo to przeżywam teraz

Gość Gosci
34 minuty temu, Gość Zuzka napisał:

Masz na myśli kolejna taką imprezę aby zorganizować ? Tylko dlaczego on był taki miły po alkoholu i wtedy dawał mi jasne znaki , a na trzeźwo mnie unika ? Nawet zaproponowałam, aby pojechał ze mną gdzieś i mi w czymś pomógł to odmówił , nie wiem czy to kwestia tego, że była przy rozmowie moja mama i brat ? Że się zawstydził ? Czy po prostu wyraźny znak , że jednak ma mnie w du..

Pytanie i odpowiedź, jeśli na trzeźwo powiedział nie, to daj sobie spokój, osmieszysz sie, czekaj na jego ewentualny ruch.

Gość Zuzka
4 minuty temu, Gość Gosci napisał:

Pytanie i odpowiedź, jeśli na trzeźwo powiedział nie, to daj sobie spokój, osmieszysz sie, czekaj na jego ewentualny ruch.

Właśnie takie coś mnie wkurza , że całe życie trzeba w coś grac, czekać ,robić podchody ,zamiast jasno i klarownie określić o co chodzi 😞 dawc sobie jakieś znaki itp ehhhh , czyli jeśliby mu zależało to zgodziłby się ? A to, że moja mama była i brat przy tym ? Czy mimo wszystko jak facetowi zależy to jest w stanie olać osoby trzecie ? 

Gość Ona

Koleżanko ! Uważam, że powinnaś poczekać troszkę , ewentualnie stworzyć okazję do kolejnego spotkania i obserwować co z tego wyniknie , nie nakręcają się za bardzo bo możesz się skompromitować a jego oczach

Gość Zpaznokcilakier

Jeśli miałby się ku Tobie, to zrobiłby wszystko, zebys mu nie uciekła. To tak działa. Chyba.

Gość Sabina

Autorko facetowi pod wpływem może się bardzo spodobać nawet skrzynka na listy i mieć z nią stosunek... rano mu to przechodzi i żałuje

Gość Zuzka
19 minut temu, Gość Sabina napisał:

Autorko facetowi pod wpływem może się bardzo spodobać nawet skrzynka na listy i mieć z nią stosunek... rano mu to przechodzi i żałuje

Ja chyba sama próbuje sobie wmówić , że on coś jednak czuje i stąd ten post 😞 jednak widzę , że większość z Was mi odradza kolejnych kroków w jego stronę . Kurde dlaczego to wszystko takie skomplikowane jest 😞