Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyz

Gej Gejowi jest wrogiem!!!

Polecane posty

Gość xyz

Jestem osobą transseksualną.Wyglądam i ubieram sie jak chłopak a czuję sie jak dziewczyna.Standardowo jak prawie u wszystkich miałem fatalne dzieciństwo - nie akceptowali mnie rodzice,rodzina,dzieci w szkole,pracownicy w pracy.

Ta nieakceptacja mnie ,,przewróciła mi w główce''.Brak miłości rodziców doprowadził do tego że zacząłem sam kochać siebie (i nabawiłem sie egocentryzmu).

Jak stałem sie dorosły zrobiłem sie zawistny,intrygancki i mściwy.Psycholog tłumaczy,że to są efekty zaniedbań w dzieciństwie.OKKK

Taką samą historie przechodził co najmniej co drugi gej,co druga lesbijka i co drugi trans a nawet co trzeci hetero.

Więc pytam czego możemy spodziewać sie po ludziach skrzywdzonych przez innych w dzieciństwie???

Możemy spodziewać sie po nich samych złych rzeczy.Bo skoro ich dręczono i bito to oni mają w sercu uraz i na pewno po czymś takim nie są zdolni do miłości,empatii itd.

Znam 20 gejów i 5 transów.Tylko dwóch z nich wszystkich jest zdrowych i żyją normalnie - pracują i mają partnerów.

Reszta z nich czyli 23 osoby to ludzie z tak pokaleczoną psychiką,że nie nadają sie ani do pracy ani do żadnych realnych kontaktów z ludźmi NA DŁUŻSZĄ METĘ.

Są tacy jak ja - mściwi,egoistyczni,podstępni.

Złe dzieciństwo bardzo skrzywiło im osobowość i w związku z tym doszło do tego,że MY GEJE INTRYGUJEMY PRZECIWKO SOBIE,ZAZDROŚCIMY SOBIE,OBGADUJEMY SIE itd.

Wystarczy wejść sobie na portal gejowski i zobaczyć ile nienawiści szerzy sie wśród gejów na portalu gejowskim - chodzi mi o NIENAWIŚĆ GEJA DO GEJA LUB GEJA DO TRANSA.

Straciłem zaufanie do osób LGBT.Wielu z nich naciągnęło mnie na kase (bo mają zaburzenia i nie panują nad sobą),a niektórzy z zawiści zakładali konta fejkowe z moim zdjęciem.

Geje i transi są czasami gorsi od osób hetero i zawarcie z nimi przyjaźni jest mega trudne i niekiedy niebezpieczne.

Gość transsunia

też jestem transówom i powiem że miałam problem z takimi transówami z wawy bo robiłam show w klubie no i one też robiły no i żeśmy sie nielubiły co było widać słychać i czuć

Gość kochana!

ty opisałas dokłanie narod Polski! to nie tylko gej gejowi, tak jest zawsze - POLAK POLAKOWI!

Gość xyz
7 minut temu, Gość kochana! napisał:

ty opisałas dokłanie narod Polski! to nie tylko gej gejowi, tak jest zawsze - POLAK POLAKOWI!

Jak mam to rozumieć,że nie tylko gej gejowi jest wrogiem ale nawet Polak Polakowi?

Czy tu chodzi o to,że połowa Polaków (kobiet też) miała spaprane dzieciństwo i przez te zaniedbania wyrosły z nich potworki?

Gość xyz
21 minut temu, Gość xyz napisał:

Do gosc kochana!

Jak mam to rozumieć,że nie tylko gej gejowi jest wrogiem ale nawet Polak Polakowi?

Czy tu chodzi o to,że połowa Polaków (kobiet też) miała spaprane dzieciństwo i przez te zaniedbania wyrosły z nich potworki?

Gość gosc
5 minut temu, Gość xyz napisał:

po prostu polak jest szczesliwy tylko gdy zgnoi drugiego polaka.

Gość xyz
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

po prostu polak jest szczesliwy tylko gdy zgnoi drugiego polaka.

ale taka satysfakcja ze zgnojenia drugiej osoby pachnie mi jakąś psychopatią,czyż nie?

Gość gosc
3 minuty temu, Gość xyz napisał:

ale taka satysfakcja ze zgnojenia drugiej osoby pachnie mi jakąś psychopatią,czyż nie?

no wiem ze jestem psychopata, nie musisz mi przypominac

Gość xyz
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

no wiem ze jestem psychopata, nie musisz mi przypominac

jestem gejem z rysem transseksualnym (delikatnym chłopakiem wyglądającym i ubierającym sie jak chłopak ale w łóżku z facetem czuje sie jak babka i daje facetowi dupsko jak babka)

mam ciężko trafić na normalnego geja

trafiam na złodziei,naciągaczy,manipulantów i innej maści gejów którym siedzi zło w duszy

trafiłem też na osoby czysto transseksualne który okazały sie wyrafinowanymi intrygantkami

wszyscy z nich mieli ciężkie życie i stąd ich rozumiem,ale osobiście postanowiłem stronić od osób LGBT bo boje sie przykrych powtórek

a Ty jakie masz doświadczenia z osobami LGBT???

Gość refiaa

w dzisiejszych czasach każdy każdemu jest wrogiem