Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lil xan 👁 👁

Wrocilem teraz smierdzacy I spocony. ..

Polecane posty

Gość Lil xan 👁 👁

Smierdze takim moczem lub stechlizna... Moze Dlatego ze przez pol dnia nosiłem jedne ubranie ? 

Buty wystawilem za drzwi bo strasznie smierdzialy. Sasiad Sie skarzyl kilka razy na smròd Z butow, który unosi Sie po klatce schodowej. Podobnie smierdzi jak wietrzę swoje ubrania

Gość Lil xan

Ostatnio mylem sie 3 dni temu.. 

Gość Kasiula

Chińskie buty śmierdzą. Chińszczyzna pyszna ale nie z butów. Kup old spice popsikaj buty i siebie może pojedziesz na koniu tyłem a sąsiad nie odjedzie na motorze . Człowieku woda i mydło. Jak Cię nie stać na drogie kosmetyki idź do Rossmana, żel za 3zł. Pralki nie masz to micha z wodą i szarym mydłem. Może pot Twój śmierdzi zrób badania bo może z choroby taki pot. Mydło siarkowe na problemy ze skórą. Poczytaj kąpiele w ziołach działających przeciwpotnie. Pij dużo wody szczególnie w upał.Kup spirulinę w Zdrowej Żywności wyjdzie z Ciebie cały syf.Nie jedz serów pleśniowych itp. 

Gość Lil xan 👁👁
1 minutę temu, Gość Kasiula napisał:

Chińskie buty śmierdzą. Chińszczyzna pyszna ale nie z butów. Kup old spice popsikaj buty i siebie może pojedziesz na koniu tyłem a sąsiad nie odjedzie na motorze . Człowieku woda i mydło. Jak Cię nie stać na drogie kosmetyki idź do Rossmana, żel za 3zł. Pralki nie masz to micha z wodą i szarym mydłem. Może pot Twój śmierdzi zrób badania bo może z choroby taki pot. Mydło siarkowe na problemy ze skórą. Poczytaj kąpiele w ziołach działających przeciwpotnie. Pij dużo wody szczególnie w upał.Kup spirulinę w Zdrowej Żywności wyjdzie z Ciebie cały syf.Nie jedz serów pleśniowych itp. 

Komornik mi zabrał wodę i muszę oszczędzac bo inaczej komornik zabierze moje ciało 

Gość Laleczka czaki

X d