Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czas na sprzedaż

Sprzedaż rzeczy po dziecku - ceny

Polecane posty

Gość Gość
5 godzin temu, Gość Czas na sprzedaż napisał:

Kupując nie myślę o zwrocie tylko kupuję to, co mi się podoba. Jak dziecko wyrośnie to myślę co z daną rzeczą zrobić. 

I nie miałczę, tylko kulturalnie pytam. Tak ci przeszkadza jedna z nielicznych dyskusji bez wyzwisk, że musisz się czegoś doczepić? Dziewczyny fajnie doradzają, jak nie masz nic do dodania merytorycznego to po co tracisz czas na ten wątek. 

A czy ja  tu kogoś wyzywam? Gdzie widzisz z mojej strony wyzwiska? Wystaw pod  śmietnik i po problemie, nie będziesz musiała się zastanawiać co zrobić rzeczami

Gość Czas na sprzedaż
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

A czy ja  tu kogoś wyzywam? Gdzie widzisz z mojej strony wyzwiska? Wystaw pod  śmietnik i po problemie, nie będziesz musiała się zastanawiać co zrobić rzeczami

Nie napisałam, że używasz wyswisk tylko, że się czepiasz. Uwaga o miałczeniu jest nieuprzejma i nie jest merytoryczna. 

Mam zatem do ciebie uprzejmą prośbę. Nie psuj tematu tekstami nie na temat, bo dostaję fajne rady, a nigdy nic nie sprzedawałam, więc bardzo mi się przydają. 

Gość Domel

To może zamiast kupować nowe zacznij kupować używane: są za bezcen😁

kupuj paczkę, dzwoń czy są uprane. 

stare się ubrudziły, nie chcesz ich prać? wrzuć do pojemnika i odbierz nowe 

Gość Gość

Ja sprzedaje w paczkach. W sumie dopiero zaczynam. Lepiej na all niż olx bo nie ma takiego wyciągania i targowania

Gość Ffff

Idźcie do pracy to zarobicie a nie zebrać za jakieś badziewie😙