Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

martyna33 lubie cie ale po cholere piszesz w zablokowanych tematach?

Polecane posty

Gość gosc

zaloz nowy topik

Gość gosc

prosze napisz w dziale redakcja moze sie uda zablokowac blokersa

Gość gosc

dzieki, warto probowac, milego dnia zycze 🙂

Gość Gość

Ja kiedyś te wszystkie zablokowane tematy przerzuciłem na następną stronę właśnie wpisywałem tam byle co kilkanaście postów, chodziło o to żeby tematy przeskoczyły na nową stronę i żeby były już dostępne dla ludzi i nie minęło pół godziny a gnojki znowu zablokowali

Trzeba się za nich modlić

Gość gosc

To Przemek pravik blokuje wszystkie tematy o Bogu bo jest zazdrosny o smakosza i go nienawidzi odkąd smakosz się nawrócił i pisze o Bogu to Przemek na złość mu wszystko blokuję a rykoszetem dostaje też Martyna i inni którzy piszą o Panu Bogu.

Gość ŚWIĘTY KUT
Przed chwilą, martyna 33 napisał:

Nieważne, kto blokuje wszystkie tematy o Bogu. Szkoda, że to robi i nie chce się nawrócić. Niestety, swoją wieczność spędzi w piekle. A nawet najgorsze doświadczenia, jakie ludzi mogą dotknąć tutaj na ziemi, są niczym. W porównaniu z tym koszmarem, jaki ludzi czeka w piekle. 

JEŻELI PIEKŁO ISTNIEJE TO JESTEŚ RAZEM ZE ŚWINIAKIEM PIERWSZA W KOLEJCE ŻEBY SIĘ TAM UDAĆ MACIE BILETY VIP TY KURRWO

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość ŚWIĘTY KUT napisał:

JEŻELI PIEKŁO ISTNIEJE TO JESTEŚ RAZEM ZE ŚWINIAKIEM PIERWSZA W KOLEJCE ŻEBY SIĘ TAM UDAĆ MACIE BILETY VIP TY KURRWO

Przemek to właśnie ty pójdziesz do piekła za takie zachowanie, za bluźnienie Panu Bogu, za blokowanie tematów o Panu Bogu, za cały twój hejt i nienawiść i trollowanie które od tylu lat uprawiasz na kafeterii i za wiele innych rzeczy które masz za uszami

Nawróć się chłopie póki jeszcze masz czas, bo w piekle już odwrotu nie będzie.

Gość gosc
1 godzinę temu, martyna 33 napisał:

Będę się modlić o Twoje nawrócenie. 

Martyna ja się za niego modlę od dwóch lat i niestety ciągle nie jestem wysłuchany 😕