Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

skad ta pogarda dla Polski, mam wrazenie ze wszyscy tutaj sie mszcza na Polsce

Polecane posty

Gość gosc

co wam takiego zlego zrobili?

Gość Hyt

Polska i Polacy to zbawiciele świata!

Gość Bimba

To nie pogarda tylko prawda, która boli.

Gość hooje
17 godzin temu, Gość gosc napisał:

co wam takiego zlego zrobili?

kraj złodzieji i korupcji, może powoli się to zmienia

Gość biskop

kraj kurf, złodzieji i kleru ( czyli też kurf i złodzieji )

Gość OsiemJeden

No widocznie coś złego NIEKTORYM ludziom bez powodu robia.

Gość Kdjbddj

Polska jako kraj jest super. Jest ładna i taniocha jak się chce wyjechać na wakacje ALE ludzie to zacofane ...e. Starsi i część młodych to jakby żyła w średniowieczu. Reszta to tylko myśli jak to się pokazać innym bo co ludzie powiedzą. Bardzo nieprzyjemny naród. Na szczęście się tam nie wychowałam.

Gość gość
5 minut temu, Gość Kdjbddj napisał:

Polska jako kraj jest super. Jest ładna i taniocha jak się chce wyjechać na wakacje ALE ludzie to zacofane ...e. Starsi i część młodych to jakby żyła w średniowieczu. Reszta to tylko myśli jak to się pokazać innym bo co ludzie powiedzą. Bardzo nieprzyjemny naród. Na szczęście się tam nie wychowałam.

a skąd jesteś? ja żyłam jako małe dziecko w kraju śródziemnomorskim potem rodzice wrócili :(

Gość Hanna

Wady i zalety, ale zdecydowanie więcej wad. Cieszę się że już tam nie mieszkam a co ważniejsze ani moje dzieci ani wnuczki nie będą tam. 

Kocham Polskę. Tam się urodziłam. Kraj sam w sobie jest moim zdaniem piękny. Ma bogatą historię. Trudna historię. 

Nienawidze za to ludzi. Wiecznie niezadowoleni. Jeden na drugiego gada. Plotkują. Myślą że są najwspanialsi. Wystarczy popatrzeć na kafe. Wchodzę na tysiące różnych for. Nie tylko polskich. I na żadnym nie spotkałam się z czymś takim jak tu np.: Na kafeterii. Wulgaryzmy. Wyzwiska. Ohy i ahy. Teraz widać co anonimowość robi z ludzi. 

Wszyscy boją się zmian bo co sąsiad powie. Nieślubne dziecko? A feee. Jak to? 

Gość Jaś

Polacy to zbawiciele świata. Drugiej tak szlachetnej nacji to ze świecą  by szukać! 

Gość Mieciu

Gdyby nie Polacy to Anglii już by nie było i Żydów też. I komunizm też by był gdyby nie polski papież. I w ogóle klimat byłby fatalny, jeszcze gorszy niż jest. Ale kto to dziś pamięta? W ogóle gdyby nie my to świat by już nie istniał. Hehehe!

Gość Norbi

Przeraża mnie ilość muslimów na ulicach dużych miast i budowa nowych meczetów. Kilkanaście lat temu w Warszawie byli praktycznie sami Wietnamczycy,Rosjanie i murzyni którzy handlowali na stadionie 10lecia a teraz pełno Arabów i innych "czornych" którzy kręcą się całymi dniami po ulicach i jeszcze meczety im budują.Oby nie było jak we Francji,Holandii czy Szwecji.

Gość Strażak
56 minut temu, Gość Norbi napisał:

Przeraża mnie ilość muslimów na ulicach dużych miast i budowa nowych meczetów. Kilkanaście lat temu w Warszawie byli praktycznie sami Wietnamczycy,Rosjanie i murzyni którzy handlowali na stadionie 10lecia a teraz pełno Arabów i innych "czornych" którzy kręcą się całymi dniami po ulicach i jeszcze meczety im budują.Oby nie było jak we Francji,Holandii czy Szwecji.

PL otwiera się na obcokrajowcow, bo nam trzeba nowej, świeżej krwi. Oni są bardzo operatywni i otworzą masę dochodowych firm w których Polacy znajdą zatrudnienie. Będą nowe miejsca pracy a Polki znajdą wiernych mężów. I interes będzie się kręcił. Obie strony na tym zyskają.