Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bajka

25+, mam już dość samotności

Polecane posty

Gość Bajka

chciałabym poczuć się znowu kochana... brakuje mi bratniej duszy - nie chodzi o rodzinę czy przyjaciół. Czuje, że życie przemyka mi między palcami, chciałabym z kimś je dzielić.

Gość Kdid

I po co Ci ktoś? Nie uzależnaj swojego szczęścia od kogoś. To głupie. 

Robilem to samo co Ty i gdy już spotkałem kogoś to nie wydarzyło się nic prócz obrzydzenia do związku, meczenia buły, ciągłego braku czasu. Teraz chce być sam. Absolutnie sam. 

Skoro nie umiesz być szczęśliwa sama to z kimś też będzie chvjnia. 

Gość Bajka

Umiem i chcialabym sie tym z kims podzielic. Nie jestem typem osoby konczacej jeden zwiazek i zaczynajcej nastepny. Czuje, ze nadszedl czas na danie sobie i komus szansy. Chcialabym z kims milo spedzic czas, pograc w squasha, isc na spacer, do kina czy teatru. Relacji z kims bliskim nie da sie zastapic relacja z przyjaciolmi czy rodzina. Tesknie za tym zeby sie do kogos przytulic, szczerze porozmawiać... mam swoje pasje ale tęsknie za czułością i człowiekiem.

14 minut temu, Gość Bajka napisał:

Umiem i chcialabym sie tym z kims podzielic. Nie jestem typem osoby konczacej jeden zwiazek i zaczynajcej nastepny. Czuje, ze nadszedl czas na danie sobie i komus szansy. Chcialabym z kims milo spedzic czas, pograc w squasha, isc na spacer, do kina czy teatru. Relacji z kims bliskim nie da sie zastapic relacja z przyjaciolmi czy rodzina. Tesknie za tym zeby sie do kogos przytulic, szczerze porozmawiać... mam swoje pasje ale tęsknie za czułością i człowiekiem.

Ładnie napisane. Masz za/jebi/stego plusa ➕

Gość sebiks

pewnie nie udostępniałaś anusa dlatego przestałaś być kochana

Gość Bajka
11 minut temu, lonelyman napisał:

Ładnie napisane. Masz za/jebi/stego plusa ➕

to miłe, dziękuję  :)

Gość wieczor
33 minuty temu, Gość Bajka napisał:

Mam to samo tylko jestem plcia przeciwna. Masz ochote popisac? Wiem, ze to moze wydawac sie glupie ale warto sprobowac.

Gość szkoda gadać
36 minut temu, Gość Bajka napisał:

Też tak mam, jestem mężczyzną, tylko niestety młodszym od ciebie...

Gość Gość

Taka refleksja: poświęcamy wiele uwagi, energii, czasu na wybór szkoły, zawodu, potem na naukę, potem znalezienie pracy, robienie kariery. Również na bardziej prozaiczne sprawy jak zakup ubrania, czy samochodu.

Natomiast nieporównywalnie mniej uwagi, energii, czasu poświęcamy na pielęgnowanie istniejących w naszym życiu relacji z ludźmi lub zbudowanie nowych relacji.

Gość Bajka
12 minut temu, Gość wieczor napisał:

Mam to samo tylko jestem plcia przeciwna. Masz ochote popisac? Wiem, ze to moze wydawac sie glupie ale warto sprobowac.

Nie mam obycia na forum. Dziś po raz pierwszy założyłam wątek.        Możesz coś o sobie napisać ;)

Gość CzemuWPolszy...

Ja lubie mlodszych. Czemu polki boja sie brac mlodszych? Maz jest pol roku mlodszy a mialam takich rok czy dwa mlodszych

czemu polki musza zawsze brac starych dziadow przebranych a same sa mlode ciekawe swiata i chetne na seks a tu dziadow kaza im brac... szkoda nie dajcie sie dziewczyny

Gość Bajka
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Taka refleksja: poświęcamy wiele uwagi, energii, czasu na wybór szkoły, zawodu, potem na naukę, potem znalezienie pracy, robienie kariery. Również na bardziej prozaiczne sprawy jak zakup ubrania, czy samochodu.

Natomiast nieporównywalnie mniej uwagi, energii, czasu poświęcamy na pielęgnowanie istniejących w naszym życiu relacji z ludźmi lub zbudowanie nowych relacji.

Mam podobne odczucia. A szkoda, bo paradoksalnie to o czym czasem zapominamy w natłoku życia codziennego stanowi dla nas źródło szczęścia... Właśnie czytam „Efekt wioski”, właściwie to dzięki tej książce postanowiłam dzisiaj założyć ten wątek.

Gość wieczor
5 minut temu, Gość Bajka napisał:

Nie mam obycia na forum. Dziś po raz pierwszy założyłam wątek.        Możesz coś o sobie napisać 😉

Mam 24 lata,pracuje,przyzwyczailem sie do samotnosci lecz to nie zadne osiagniecie bo wolalbym to zmienic. Mysle ze jestem odpowiedzialny, umiem przyznac sie do bledu i dzieki temu nigdy go nie popelnic. Nie kreca mnie wymalowane lale z cyckami na wierzchu, ktorych jedyna aspiracja zyciowa sa imprezy. Lubie plywac i biegac, chcialbym miec do tego towarzysza bo wiadomo w dwoch razniej. Jak chcesz to mozemy przejsc na priv.

Gość ktos

Heheh, ten wątek to przykład o ile kobiety mają łatwiej. Anonimowa dziewucha bęknęła ze ma dość samotnosci i juz stado samczyków oferuje się jakie to zycie by jej zapewnili xDDDDDDD gdyby to facet napisał to byłby wyklęty xD

BABY MACIE RAJ NA ZIEMI WSPÓŁCZEŚNIE

Gość Frut
3 godziny temu, Gość Bajka napisał:

chciałabym z kimś je dzielić.

Czyżby żalowalo się wyśmiewania w średniej szkole z chłopców do Ciebie podbijających?

Wyszukaj artykuł

To już wręcz tąpnięcie: Mniej urodzeń i ślubów. Rozwodów tyle samo

Bądź wegetarianką, wtedy większa szansa, że będziesz sama, bo osoby z niedoborem żelaza, są omijane.

Gość Bajka
5 minut temu, Gość Frut napisał:

Czyżby żalowalo się wyśmiewania w średniej szkole z chłopców do Ciebie podbijających?

Wyszukaj artykuł

To już wręcz tąpnięcie: Mniej urodzeń i ślubów. Rozwodów tyle samo

Bądź wegetarianką, wtedy większa szansa, że będziesz sama, bo osoby z niedoborem żelaza, są omijane.

Nie jestem wegetarianka i raczej nie zamierzam nia zostac :)  nie wyśmiewałam też osob które byly mna zainteresowane. Nigdy nie narzekałam na powodzenie. W zasadzie nie narzekam i teraz jednak nie nie potrafiłabym być z kimś jedynie dlatego żeby nie być  samej.

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość ktos napisał:

Heheh, ten wątek to przykład o ile kobiety mają łatwiej. Anonimowa dziewucha bęknęła ze ma dość samotnosci i juz stado samczyków oferuje się jakie to zycie by jej zapewnili xDDDDDDD gdyby to facet napisał to byłby wyklęty xD

BABY MACIE RAJ NA ZIEMI WSPÓŁCZEŚNIE

Nie liczy się ilość tylko jakosc a z jakością u Polakow słabo...