Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakaPrawda

Zaniedbani polacy burusy bez obycia wymagaja modelek

Polecane posty

Gość TakaPrawda

Ich wyglad jest ponizej przecietnej. I nie mam na mysli drobnych wad ale skrajne zaniedbanie nadwaga albo stare dziady po 40 wymagaja slicznych nastolatek. Pogielo ich? :D czy sa slepi?

jak taka juz skajnie zakompleksiona z pato rodziny zwroci na takiego ohydnego dziada uwage to on rzuca wszystko rodzine a ona mowi ze jednak nie :D 

czy faceci sa tak durni i bez uczuc?

smiejacy sie z wlasnych zon do ludzi? 

Bo wlasnie slyszalam zale jednego na zone oczywisci to on ja zdradzal ona wybaczyla a on szuka nastepnej glupiej tylko jakos na razie zadna nie chce ale do tanca prosi inne i szuka

Gość TakaPrawda

Czemu polki sie nie szanuja i biora byle co? Starych byle jakich roszczeniowyxh chamow. Czy mamy az tak malo fajnych polakow?

Gość gość

Kolejna frustratka na forum...

1 godzinę temu, Gość TakaPrawda napisał:

Czemu polki sie nie szanuja i biora byle co?

Kobieta nienasycona

https://youtu.be/Vl2uXK9hLTE 

Gość ...

Jak dobrze że jestem mlody i piekny i piekna kobieta do mnie zarywa

Gość ona ona ona 30

Dlatego ja odpuściłam sobie relacje z facetami, bo przez to, że nie przypominam modelki byłam traktowana byle jak a na wyglądanie jak modelka nie mam szans.

5 minut temu, Gość ona ona ona 30 napisał:

Dlatego ja odpuściłam sobie relacje z facetami, bo przez to, że nie przypominam modelki byłam traktowana byle jak a na wyglądanie jak modelka nie mam szans.

Wystarczy wziąć faceta który Cię pokocha taką jaką jesteś. Wygląd to nie wszystko bo przemija a serducho nigdy się nie zmienia .

Gość gość

Prawda jest taka, że najbrzydszy facet ma o sobie lepsze zdanie, niż najładniejsza kobieta. Każdy by chciał modelkę, startują do takich a później płacz na kafe, bo dostał kosza i baby patrzą tylko na wygląd. Te, które same wyglądają bez zarzutu nigdy nie wezmą sobie męskiego bazyla - zapisać, zapamiętać, mniej będzie rozczarowań i bólu. Wyglądasz jak Shrek to startuj do Fiony, w tej zielonej wersji, żeby była jasność. 

Gość szkoda gadać
27 minut temu, Gość gość napisał:

Prawda jest taka, że najbrzydszy facet ma o sobie lepsze zdanie, niż najładniejsza kobieta. Każdy by chciał modelkę, startują do takich a później płacz na kafe, bo dostał kosza i baby patrzą tylko na wygląd. Te, które same wyglądają bez zarzutu nigdy nie wezmą sobie męskiego bazyla - zapisać, zapamiętać, mniej będzie rozczarowań i bólu. Wyglądasz jak Shrek to startuj do Fiony, w tej zielonej wersji, żeby była jasność. 

Ja nie startuję do modelek, a i tak jestem odrzucany na wstępie... A nie mam o sobie "lepszego zdania niż najładniejsza kobieta", przynajmniej w kwestii wyglądu, bo wiem, że przystojny nie jestem (choć brzydki też nie), ale znam swoją wartość i swoje zalety.

Gość gość

Oczywiście że w przypadku mężczyzn wygląd kobiety nie jest kryterium decydującym, fajnie jak dziewczyna jest atrakcyjna i zgrabna, ale nie jest to żaden gwarant fajnej osobowości i tego, że przy kobiecie będziemy czuć się dobrze. To kobiety w większości przypadków patrzą na wygląd i tym się sugerują, może przykład który podam jest troszkę nie na miejscu i zapewne wiele Pań się z nim nie zgodzi, ale wystarczy popatrzeć jakim kryterium kierują się kobiety przy zakupach, chociażby telefonu, auta, komputera, mieszkania, itp... na I miejscu zawsze będzie liczył się wygląd, a o tym z czego dana rzecz jest zbudowana, jak, jakie ma parametry i czy w ogóle warto ją mieć, to już nie myślą, najważniejsze aby było ładne i aby inni zazdrościli.

Gość Gosc

Mężczyźni w Polsce najbardziej pożądają nastolatek.Spójrzcie chociażby na niesprawiedliwe traktowanie osób płci żeńskiej. 21 latka nie może być nazwana "młoda dziewczyna" ani zachowywać się jak nastolatka bo to "dorosła kobieta". Za to mężczyzna mający 40 lat to młody facet, (czyt. Rzeczywistość, Dojrzały i mający nie wiele lat do założenia rodziny typ). Mężczyzni chcą mieć super żony, super koleżanki i super kochanki. Nie wierzcie w dobroć serca, oni są zwykłymi samcami i zboczencami.Mało tego nie rozumiem analogii ludzi, i ich zachowań.21 letnia młoda dziewczyna musi myśleć o przyszłości i nie może być dziecinna, za to podstarzaly gość po 40 może zachowywać się jak dziecko, grać na ps4 i mieć wyje**** na wszystko. To jest chore. 

Gość Shrek
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Mężczyźni w Polsce najbardziej pożądają nastolatek.Spójrzcie chociażby na niesprawiedliwe traktowanie osób płci żeńskiej. 21 latka nie może być nazwana "młoda dziewczyna" ani zachowywać się jak nastolatka bo to "dorosła kobieta". Za to mężczyzna mający 40 lat to młody facet, (czyt. Rzeczywistość, Dojrzały i mający nie wiele lat do założenia rodziny typ). Mężczyzni chcą mieć super żony, super koleżanki i super kochanki. Nie wierzcie w dobroć serca, oni są zwykłymi samcami i zboczencami.Mało tego nie rozumiem analogii ludzi, i ich zachowań.21 letnia młoda dziewczyna musi myśleć o przyszłości i nie może być dziecinna, za to podstarzaly gość po 40 może zachowywać się jak dziecko, grać na ps4 i mieć wyje**** na wszystko. To jest chore. 

Co cię to obchodzi frustratko, przymusu nie ma. Pasztetem jesteś? W taki sposób na pewno się uszczęśliwisz

Gość Gosc
3 godziny temu, Gość TakaPrawda napisał:

Czemu polki sie nie szanuja i biora byle co? Starych byle jakich roszczeniowyxh chamow. Czy mamy az tak malo fajnych polakow?

Jest bardzo malo fajnych Polakow i pewnie większość wyzjane zasadę ,,aby był chłop" nie ważne jaki i wtedy biorą pierwszego zainteresowanego. Ja juz wole samotnosc niż bycie z byle kim, doceniam plusy wolności ale jest mnóstwo desperatek które bez chłopa niemalże oddychać nie potrafia. 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Oczywiście że w przypadku mężczyzn wygląd kobiety nie jest kryterium decydującym, fajnie jak dziewczyna jest atrakcyjna i zgrabna, ale nie jest to żaden gwarant fajnej osobowości i tego, że przy kobiecie będziemy czuć się dobrze. To kobiety w większości przypadków patrzą na wygląd i tym się sugerują, może przykład który podam jest troszkę nie na miejscu i zapewne wiele Pań się z nim nie zgodzi, ale wystarczy popatrzeć jakim kryterium kierują się kobiety przy zakupach, chociażby telefonu, auta, komputera, mieszkania, itp... na I miejscu zawsze będzie liczył się wygląd, a o tym z czego dana rzecz jest zbudowana, jak, jakie ma parametry i czy w ogóle warto ją mieć, to już nie myślą, najważniejsze aby było ładne i aby inni zazdrościli.

Zgadzam się z całym pierwszym zdaniem :) z mała poprawką. W miejsce mężczyzny wpiszę kobietę i na odwrót.

Zgodnie z wolą piszącego, z resztą się nie zgodzę :)

Przy zakupach sugerowanych w poście, nie stawiam na wygląd, a na funkcjonalność. :P

Gość krtg
25 minut temu, Gość Gosc napisał:

Jest bardzo malo fajnych Polakow

Jest wielu fajnych Polaków, tylko niekoniecznie przystojnych.

Gość gosc
10 godzin temu, Gość Gosc napisał:

ja mam 26 lat, jestem dziecinna, lubie grac 😛 nikt mnie jakos szczegolnie z tego powodu nie meczy, ludzie tylko mi wspolczuja, ze jestem sama, a mi jest dobrze 😛 nie mysle o przyszlosci. Praca byle jaka, ale mam. Nie chce mi sie meczyc z mezczyzna i dziecmi, wole wchodzac do domu ubrac sie w moje wygodne ciuchy, jesc co chce, nawet i chipsy na kolacje no i napieprzac w gry, czytac ksiazki, ogladac seriale itp. Ludzie nie wiedza, ze tak zyje, bo w pracy jestem ladnie ubrana i zachowuje sie w miare normalnie. Z mezczyzna w sumie nie wiem czy potrzebuje, bo co ja bym z nim miala robic, o czym gadac, no nie widze przyszlosci. Tylko do uprawiania seksu moze, nie wiem. Ale to bez sensu wlasciwie, cale zycie seksu sie nie uprawia. takze nie wiem. A odnosze sie do postu, zeby napisac, sa niedojrzale kobiety, tylko sie kamufluja 😛 i ludzie mi wspolczuja, ja tez dla swietego spokoju nieraz mowie, ze ojej mezczyzni mnie nie chca 😞 jestem nieszczesliwie zakochana 😞 co jest oczywiscie sciema.