Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Jak zapomniec o kochanku?

Polecane posty

Gość Gosc

Jak w temacie. Jak o nim zapomniec? Wiem ze nic z tego nie bedzie ale ja tak cholernie tesknie... ciagle mysle, pisze chociaz wiem ze to nic nie da bo on nic kompletnie nie odpisuje. Nie chce robic z siebie ...ki i ...ki, nie chce do niego pisac, nie che myslec, chce poprostu zapomniec. Jak to zrobic, pomozcie bo zwariuje😔😔

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak w temacie. Jak o nim zapomniec? Wiem ze nic z tego nie bedzie ale ja tak cholernie tesknie... ciagle mysle, pisze chociaz wiem ze to nic nie da bo on nic kompletnie nie odpisuje. Nie chce robic z siebie ...ki i ...ki, nie chce do niego pisac, nie che myslec, chce poprostu zapomniec. Jak to zrobic, pomozcie bo zwariuje😔😔

Ale po co zapominać o kimś kto Ciebie uszczęśliwia? Pamiętaj! 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Ale po co zapominać o kimś kto Ciebie uszczęśliwia? Pamiętaj! 

Ja sie go nie bede prosic o jakimolwiek kontakt, tak wybral wiec tak bedzie mial. Chce poprostu zapomniec

Gość Gosc
6 minut temu, lonelyman napisał:

A co na to mąż 😉

No zapewne nic nie wie...

Ks. Natanek. Chomąto dla niewiernych małżonków

https://youtu.be/9H8Nk1EQ-E4 

Gość Frut

Nie da się. Trzeba wysłać list do jego żony z prośbą o rozwód.

Jest tu artykuł

To już wręcz tąpnięcie: Mniej urodzeń i ślubów. Rozwodów tyle samo

Gość Gosc

Moorena ale wlasnie chcialo by sie juz, zapomniec tak z dnia na dzien, nie myslec non stop. A przedewszystkim zastanawiac sie czemu tak z dnia na dzien sie zmienil i przestal odpisywac...😔

Gość nocna cisza

ja nie wiem o kim Ty piszesz i do kogo 

Cześć.Jeśli on zakończył,to przypuszczam,zorientował się że zaczęłas poważnie mysleć o nim.Też chciałam zapomnieć a nie wiedziałam jak zakończyć więc napisałam list do jego żony!W ciągu kilku minut oddzwonił bym przeprosiła jego żonę listem korygującym,że chciałam się mścić bo on nie chciał kontaktu i że nic nie było między nami.W ciągu kilku dni zrezygnował z pracy ze stanowiska Ordynatora Oddziału w Szpitalu bo bał się może konfrontacji,prestiż,opinia itp nie wiedział czego może się jeszcze po mnie spodziewać.Zaznaczam że 1,5 roku b.mnie kochał i zawsze powtarzał ,jak zona się dowie to wyjdzie tak jak jest ubrany,gdyż wspólny dorobek go nie interesuje.Co zrobił,podwinął ogon,a ze mnie myślał zrobi niespełna rozumu,która wymyśliła romans.Minął tydzień i radzę się coraz lepiej,ale myślę o tym że jeszcze niedawno nie wyobrażałam sobie życia bez niego.Dzięki niemu poszłam na studia,to była zachęta,przecież ze średnim,pielęgniarka nie może być u boku pana z doktoratem;-)Jak długo byliście razem i czy nagle zerwał znajomość?

Gość Gość
17 godzin temu, lonelyman napisał:

A co na to mąż 😉

Przecież nie musi wiedzieć że go nie kochasz, niech myśli że kochasz. 

Gość gość
17 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Znależć sobie nowego kochanka 😀  tutaj jest dużo chętnych. 

5 godzin temu, Gość Gość napisał:

Przecież nie musi wiedzieć że go nie kochasz, niech myśli że kochasz. 

Ale to jest nie uczciwe. Takie małżeństwo to lipa.