Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katiee

Spotkanie przez tindera :( co robić

Polecane posty

Gość Katiee

Hej pisze ponieważ chce was prosic rade Poznałam pewnego chłopaka na portalu randkowym spotkaliśmy się u niego w domu był alkohol i seks, nie zaluje ze do tego doszło ponieważ było mi to potrzebne (bliskość i przytulenie), następnie spotkaliśmy się ponownie, poszliśmy do baru traktował mnie bardzo dobrze, stawiał drinki, pytał czy nie jestem głodna itp i spotkanie zakończyło się seksem w hotelu ktory on wynajął. Zapytal czy możemy się spotkać u mnie w pokoju w którym wynajmuje mi pracodawca ja na to ze nie bardzo bo warunki pokoju są tragiczne jest bardzo mało miejsca za mało na dwie osoby, u niego tez nie mozna się więcej spotykać.  Od tamtej pory zaczęłam zauważać ze mnie olewa, odpisuje po dwóch dniach, potrafi się nie odzywać długo mimo ze wiem ze z tel korzysta bo wstawia relacje w mediach. Dodam iż nie zapytałam go nawet czego szuka czy przygody czy poważnej relacji. Ja jestem Polka wyjechałam na kilka mies do pracy za granice a on pochodzi własne z tego kraju do ktorego ja przyjechałam i tez nie mieszka w tym mieście w którym jestem na stałe tylko na kilka tyg do pracy z zleceniem przyjechał. Czy mam się odzywać jako pierwsza? Zdaje sobie sprawę z tego ze to jest niezobowiązująca relacja szanse na to zebym z nim była są małe, poza tym po jakimś czasie każde się rozejdzie w swoją stronę ja wrócę do polski on do siebie. Napisać na przykład ze w ramach rewanżu ja wynajmę jakiś pokój? Nie wiem co mam robić z jednej strony chce go zobaczyć dotknąć z drugiej nie wiem czy to ma sens bo zacznę się do niego zbliżać a później i tak trzeba będzie powiedzieć sobie do widzenia :( pomocy 

Gość Oliwia

Pouzywal sobie i ma wyyebane. Czego ty oczekujesz, że ci pomnik postawi albo rzuci wszystko żeby być z łatwym szonem? 

Gość Gosc

Następna puszczalska zagranicą

Gość Katiee

Wiem ze wyglada to tak jak piszecie ale naprawdę stał mi się bliski spędzam z nim każdy dzien wolny akurat właśnie za godzinę ide do niego bo się odezwał i ide spotkać sie do niego :( jak widzicie ta sytuacje