Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glupi frajer

To zalosne , facet zaczal mnie lepiej traktowac po tunningu

Polecane posty

Gość glupi frajer

Niby taki uczuciowy bla bla. a jednak pusty.Poznalismy  sie rok temu,mialam wtedy normalna figurę kobiecą, blizej szczuplej, nie mam rozstepow czy czegos razacego

Widzial mnie w stroju kapielowym.Owszem byl calkiem mily..  ale bardziej rozmowny, ozywiony i chetny na poswiecenia stal sie dopiero gdy zapuscilam wlosy, pocwiczylam i uksztaltowala mi sie pupa -jestem z tego dumna.I nagle zaczal mnie komplementowac jaka to piekna jestem, jest zazdrosny, na wszystko sie godzi. I zaczal miec ochote na sex.Pustak ...y.Powiedzialam mu specjalnie , ze sypiam tylko z tymi ktorzy mnie pociągają a reszta  musi płacić.Mina mu zrzedła hahahaha

ale to takie smutne ze facet wyksztalcony, 30 letni, niby uczuciowy a taki pusty. Ja rozumiem ze nikogo nie pociagaja kobiety ktore przypominaja wieloryba ale wygladalam atrakcyjnie.. byłam miła, rozmowna, zartowałam.. nic sie we mnie nie zmienilo.. a widze tą przepaść w traktowaniu... 

Gość Gość

Tak wygląda rzeczywistość. 

Gość gość
Przed chwilą, Gość glupi frajer napisał:

Niby taki uczuciowy bla bla. a jednak pusty.Poznalismy  sie rok temu,mialam wtedy normalna figurę kobiecą, blizej szczuplej, nie mam rozstepow czy czegos razacego

Widzial mnie w stroju kapielowym.Owszem byl calkiem mily..  ale bardziej rozmowny, ozywiony i chetny na poswiecenia stal sie dopiero gdy zapuscilam wlosy, pocwiczylam i uksztaltowala mi sie pupa -jestem z tego dumna.I nagle zaczal mnie komplementowac jaka to piekna jestem, jest zazdrosny, na wszystko sie godzi. I zaczal miec ochote na sex.Pustak ...y.Powiedzialam mu specjalnie , ze sypiam tylko z tymi ktorzy mnie pociągają a reszta  musi płacić.Mina mu zrzedła hahahaha

ale to takie smutne ze facet wyksztalcony, 30 letni, niby uczuciowy a taki pusty. Ja rozumiem ze nikogo nie pociagaja kobiety ktore przypominaja wieloryba ale wygladalam atrakcyjnie.. byłam miła, rozmowna, zartowałam.. nic sie we mnie nie zmienilo.. a widze tą przepaść w traktowaniu... 

jest na odwrót, podskoczyłaś level wyżej i ten facet już ci nie wystarczy, skoro wiesz, że jesteś atrakcyjna to poszukasz sobie przystojniejszego, bogatszego a temu przyprawisz rogi co też tak sie dzieje.

kobiety to straszne hipokrytki

Gość glupi frajer
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Tak wygląda rzeczywistość. 

Tragiczna ta rzeczywistość 😓

Gość Gość
Przed chwilą, Gość glupi frajer napisał:

Tragiczna ta rzeczywistość 😓

Rzeczywistość jest subiektywna. Mnie to zwisa a ty przeżywasz bo chcesz.

Gość 💄👡🍷🧀
11 minut temu, Gość glupi frajer napisał:

Czasem lepiej byc wielorybem. Wtedy wiesz ze facet Cie pokochal za serce a nie za duupe.

Gość glupi frajer
16 minut temu, Gość gość napisał:

jest na odwrót, podskoczyłaś level wyżej i ten facet już ci nie wystarczy, skoro wiesz, że jesteś atrakcyjna to poszukasz sobie przystojniejszego, bogatszego a temu przyprawisz rogi co też tak sie dzieje.

kobiety to straszne hipokrytki

Nie odwracaj kota ogonem. Zawsze byłam romantyczką niestety... Nigdy nie liczyły sie dla mnie korzyści.Po prostu cały czas szukam mądrego faceta na którego bedę mogła liczyc, zaufać mu w każdej sytuacji i będzie miał tyle oleju w głowie, żeby nie zdradzał, potrafił porozmawiać i zebysmy dzialali szczerze z zaangazowaniem aby ten zwiazek byl piekny.Taki do starosci mi sie marzy ale chyba nie te czasy. Jestem dziewicą, miałam 1 chłopaka z którym tylko sie przytulalam i całowałam.Chodzilismy za rączki jak przedszkolaki,nie widzielismy sie nago i trwało to pol roku. Czekam z seksem do slubu.Najlepsze dla meza

Nie patrze na wyglad , czy kase.Pochodze z dobrego domu i zawsze podrywali mnie mezczyzni na podobnym lub wyzszym poziomie.Ci biedniejsi i mniej atrakcyjni tez,ale szczerze mówiąc - co mi po takim chłopaku jeśli jest pusty a udaje romantyka tylko dlatego ze nie ma duzego wyboru?Gdyby go miał to na pewno by zdradzał itd.Nie kupuję lizusostwa ,obłudy i każdy potencjalny  przechodzi test. I oczywiscie kazdy go oblal.Jeżeli ja daję  z siebie szczerość, lojalność i zaangazowanie to wymagam tego samego  - jesli mam sie godzic na polsrodki to wole byc sama. Wole wiedziec wczesniej jaki kto jest niz sie zawiesc po czasie.A tego z opisu nie traktowalam powaznie i dlatego wyszlo przypadkiem...

Gość OsiemJeden

Masz jakiś problem?Frajer to cie zrobił i od... się ode mnie.Przyznajcie się lepiej co odwalaliscie tyle lat...Tylko ja to wiem.

Gość baby są tępe
2 minuty temu, Gość glupi frajer napisał:

Nie odwracaj kota ogonem. Zawsze byłam romantyczką niestety... Nigdy nie liczyły sie dla mnie korzyści.Po prostu cały czas szukam mądrego faceta na którego bedę mogła liczyc, zaufać mu w każdej sytuacji i będzie miał tyle oleju w głowie, żeby nie zdradzał, potrafił porozmawiać i zebysmy dzialali szczerze z zaangazowaniem aby ten zwiazek byl piekny.Taki do starosci mi sie marzy ale chyba nie te czasy. Jestem dziewicą, miałam 1 chłopaka z którym tylko sie przytulalam i całowałam.Chodzilismy za rączki jak przedszkolaki,nie widzielismy sie nago i trwało to pol roku. Czekam z seksem do slubu.Najlepsze dla meza

Nie patrze na wyglad , czy kase.Pochodze z dobrego domu i zawsze podrywali mnie mezczyzni na podobnym lub wyzszym poziomie.Ci biedniejsi i mniej atrakcyjni tez,ale szczerze mówiąc - co mi po takim chłopaku jeśli jest pusty a udaje romantyka tylko dlatego ze nie ma duzego wyboru?Gdyby go miał to na pewno by zdradzał itd.Nie kupuję lizusostwa ,obłudy i każdy potencjalny  przechodzi test. I oczywiscie kazdy go oblal.Jeżeli ja daję  z siebie szczerość, lojalność i zaangazowanie to wymagam tego samego  - jesli mam sie godzic na polsrodki to wole byc sama. Wole wiedziec wczesniej jaki kto jest niz sie zawiesc po czasie.A tego z opisu nie traktowalam powaznie i dlatego wyszlo przypadkiem...

skończ pierrdoIić farmazony, facet docenił twoją zmiane a ty stroisz fochy, szukasz pretekstu żeby go pognać bo lepsze możliwości sie przed tobą otworzyły, buehehe co za żałosna sucz

Gość Frek
29 minut temu, Gość glupi frajer napisał:

sypiam tylko z tymi ktorzy mnie pociągają a reszta  musi płacić.

i kto tu jest pusty? Sprzedajesz się. Co szlachetnego w zarabianiu düpą?

Gość Serena Soixante-Neuf

Jak czytam ze dziewczyny chca pozostac dziewicami do slubu bo "najlepsze dla meza" to lzy mi ze smiechu ciekna 😂

Czy przyszly maz robi to samo? Bardzo w to watpie, wariatko 🤣

Gość Gość
28 minut temu, Gość 💄👡🍷🧀 napisał:

Czasem lepiej byc wielorybem. Wtedy wiesz ze facet Cie pokochal za serce a nie za duupe.

Za sprawne usta o dużym ciągu? Marny powód.

Gość 🍷🍷🍷🍷
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Za sprawne usta o dużym ciągu? Marny powód.

Do ust nie biore NIGDY i nikomu, bo szanuje siebie.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość baby są tępe napisał:

skończ pierrdoIić farmazony, facet docenił twoją zmiane a ty stroisz fochy, szukasz pretekstu żeby go pognać bo lepsze możliwości sie przed tobą otworzyły, buehehe co za żałosna sucz

Powiedział pies na sucze,  ale te o ciągu odkurzacza każdemu,  który o to poprosi, autorka to nie twój target, kundlu, a raczej ta , pod którą się podszywa.

Gość Gosc

To znajdz se bogatego i daj nam spokój, zresztą nie oszukujmy sie marzysz o takim tylko chcesz się przed sobą usprawiedliwiać

Gość glupi frajer
56 minut temu, Gość Gość napisał:

Rzeczywistość jest subiektywna. Mnie to zwisa a ty przeżywasz bo chcesz.

Niestety wszystko mocno przezywam i boli mnie ze swiat nie jest fajny.Niby przymykam na to oczy bo zyc by sie nie dalo ale czasem ktos mi to dobitnie pokaze i potem chodze sfrustrowana przez nastepne kilka tygodni...

53 minuty temu, Gość 💄👡🍷🧀 napisał:

Czasem tak.Ale i znam przypadek akurat mojego kuzyna który mydlił oczy takiej grubszej kobiecie, niemłodej.Samotna matka, 140kg zywej wagi, 170 wzrostu.Zaniedbana.Nie byla Polka.Jak byl na emigracji to spotykal sie z nia i mowil w rodzinie o tym, smial sie z niej po prostu ze taka naiwna, kupowala mu wszystko a on jej wmawiał milosc.Mimo ze to kuzyn to uwazam ze jest bardzo perfidny i nie lubie go juz.

49 minut temu, Gość OsiemJeden napisał:

Masz jakiś problem?Frajer to cie zrobił i od... się ode mnie.Przyznajcie się lepiej co odwalaliscie tyle lat...Tylko ja to wiem.

chyba lekow nie wzielas.

45 minut temu, Gość baby są tępe napisał:

Oczywiscie, powinnam go całowac po nogach.Lecz się. Zawsze miałam mozliwosci.

36 minut temu, Gość Frek napisał:

i kto tu jest pusty? Sprzedajesz się. Co szlachetnego w zarabianiu düpą?

Współczuje,ze nie  łapiesz aluzji

32 minuty temu, Gość Serena Soixante-Neuf napisał:

Jak czytam ze dziewczyny chca pozostac dziewicami do slubu bo "najlepsze dla meza" to lzy mi ze smiechu ciekna 😂

Czy przyszly maz robi to samo? Bardzo w to watpie, wariatko 🤣

No raczej nie robi, ale moze spotkam? Na pewno dziewicom bardziej sie ufa i sa szanowane (chyba,ze trafia na wyjatkowego dupka).To mój wybor, nikt nie musi tak zyc. Dla mnie seks bedzie okazaniem uczuc a nie pustym zaspokojeniem potrzeb. Z tego co widzę mężczyzni korzystają z łatwych dziewczyn ale też śmieja sie z nich  i na poważnie biorą te porządne

Gość glupi frajer
30 minut temu, Gość Gość napisał:

Powiedział pies na sucze,  ale te o ciągu odkurzacza każdemu,  który o to poprosi, autorka to nie twój target, kundlu, a raczej ta , pod którą się podszywa.

dzięki 🙂 dokładnie pomarzyc moze

28 minut temu, Gość Gosc napisał:

To znajdz se bogatego i daj nam spokój, zresztą nie oszukujmy sie marzysz o takim tylko chcesz się przed sobą usprawiedliwiać

Naucz sie czytac.Nie bede sie powtarzac.

Gość OsiemJeden
4 minuty temu, Gość glupi frajer napisał:

dzięki 🙂 dokładnie pomarzyc moze

Naucz sie czytac.Nie bede sie powtarzac.

Stul dziób ... i tyle.Pomarzyc to s...ysyny możecie że kiedykolwiek będę pracował w Polsce.... was naiwne piepszone kurrffyy.Wole zdechnac.TFU.Gardze wami parchy iebane.

Gość OsiemJeden

Tfu ty piepszona kurffoo,nic mi nie zrobicie,mozecie mi jedynie obciagnac...