Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czego mi brak ?

W simsach mogę mieć i poderwać każdą dziewczynę

Polecane posty

Gość Czego mi brak ?

Najbardziej atrakcyjne wchodzą z ze mną bez problemu w związek.

Udaje mi się to nie mając pracy, wyglądu, własnego domu, a nawet komputera i żyjąc na granicy bankructwa. Bez kodów oczywiście.

Dlaczego w realu mi nic nigdy nie wyszło z dziewczynami, a wszystkie próby podejścia i zagadania kończą się zignorowaniem lub nawet wyśmianiem?

Gość gosc

Tylo peedal gra w simsy. Ps dzieciaku simsy to gra, wirtual, widać że tego nie odróżniasz

Gość Gosc

Pewnie dlatego że w rzeczywistości ludzie to kur*vy, w simsach podejdziesz do obcych zagadać i nie problemu, a w rzeczywistości ludzie są po*yebani

Gość Gość

Zadanie tego pytania jest odpowiedzią sama w sobie  

Gość Social Media rujnuje świat

Gdyby nie było facebooka i instagrama to byś miał już dawno dziewczynę.

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tylo peedal gra w simsy. Ps dzieciaku simsy to gra, wirtual, widać że tego nie odróżniasz

Real jest z...y, parszywy swiat 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Social Media rujnuje świat napisał:

Facebook, instagram i inne portale społecznościowe zepsuły dziewczyny

Gość Czego mi brak?
5 minut temu, Gość Gosc napisał:

Pewnie dlatego że w rzeczywistości ludzie to kur*vy, w simsach podejdziesz do obcych zagadać i nie problemu, a w rzeczywistości ludzie są po*yebani

No i tu problem właśnie. Dlaczego ludzie niechętnie nawiązują ze sobą kontakty. Dlaczego wszyscy używają telefonów zamiast porozmawiać na uczelni? Czemu obce dziewczyny nie dosiadają się do stolika gdy się siedzi z kolegą i coś je? Czemu wiecznie nikt nie ma czasu?

Gość Czego mi brak?
4 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Facebook, instagram i inne portale społecznościowe zepsuły dziewczyny

7 minut temu, Gość Social Media rujnuje świat napisał:

Też to zauważyłem, że od kiedy jest ten facebook itp. to jest coraz z nawiązywaniem znajomości w normalny sposób.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Czego mi brak? napisał:

Też to zauważyłem, że od kiedy jest ten facebook itp. to jest coraz z nawiązywaniem znajomości w normalny sposób.

W simsach nie ma facebooka, więc łatwiej porozmawiać z nieznajomą i ją poderwać. W realu coraz trudniej rozmawiać z ludźmi.

Gość gosc
11 minut temu, Gość Gosc napisał:

Prawda

Gość Gość
5 minut temu, Gość Czego mi brak? napisał:

A co ma do tego fejbuk? Po co zwalac winę za swoja nieumiejętność nawiązywania kontaktów społecznych? Wymyślanie pierdy. Wy najmądrzejsi a każdy be. Śmiech.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co ma do tego fejbuk? Po co zwalac winę za swoja nieumiejętność nawiązywania kontaktów społecznych? Wymyślanie pierdy. Wy najmądrzejsi a każdy be. Śmiech.

Fejsbuj zrujnował normalne funkcjonowanie społeczeństwa. Ludzie już ze sobą nie rozmawiają, nie spotykają się zbyt często, relacje słabną, pojawiają się kompleksy i kłamtwa. Wielu cierpi, ludzie nie tworzą wspólnoty, przyjaźnie i uczucia są sztuczne.

Gość Gość

A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Mniemam że sam posiadasz konto na pejsie. A jeśli nie masz to na jakiej podstawie tak twierdzisz? Swoich wyobrażeń? 

Gość Gosc
8 minut temu, Gość Gość napisał:

Bo przez fb, instagram i inne kobiety mają o sobie mniemanie jakby były ksiezniczkami, bez kija do takich nie podchodz

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Bo przez fb, instagram i inne kobiety mają o sobie mniemanie jakby były ksiezniczkami, bez kija do takich nie podchodz

Jeśli tak jest w co nie wierzę to dzięki komu mają to mniemanie? Dzięki wam zyebom męskim które się spuszczaja nad gołą .... Komentujecie w prostacki i plebejski sposób więc ego rośnie. 

Gość Gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Jeśli tak jest w co nie wierzę to dzięki komu mają to mniemanie? Dzięki wam zyebom męskim które się spuszczaja nad gołą .... Komentujecie w prostacki i plebejski sposób więc ego rośnie. 

Tak, przez spermiarzy właśnie, dodaj że młodych kobiet jest mniej niż facetów i jest jak jest

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Tak, przez spermiarzy właśnie, dodaj że młodych kobiet jest mniej niż facetów i jest jak jest

To nie zmienia faktu że brzmisz jak stuleja która czeka aż kobieta się nim zachwyci i weźmie podryw ciebie na klatę. Nie widzę aby normalni mężczyźni mieli problem z ogarnięciem dla siebie fajnej kobiety choć ty zapewne święcie wierzysz że to ty jesteś wyjątkowy a świat ble. Fejs tu nie ma nic do rzeczy chyba że celujesz w gimbusiary którym rzeczywiście się świat wirtualny piērdoli z rzeczywistością ale to są dzieci. 

Gość Gość
9 minut temu, Gość Gość napisał:

A na jakiej podstawie tak twierdzisz? Mniemam że sam posiadasz konto na pejsie. A jeśli nie masz to na jakiej podstawie tak twierdzisz? Swoich wyobrażeń? 

Miałem chwile by wiedzieć co sie dziejw na studiach. Usunąłem je rok temu. A na facebooku widzę jedynie na poszczegolnych stronach jedynie hejt,cwaniakowanie,ośmieszanie i inne toksyczne i głupie zachowania. Facebook kradnie czas i ludzie po kilka godzin dziennie przeglądają jakieś głupstwa. Żałosne

Gość Gosc
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

To nie zmienia faktu że brzmisz jak stuleja która czeka aż kobieta się nim zachwyci i weźmie podryw ciebie na klatę. Nie widzę aby normalni mężczyźni mieli problem z ogarnięciem dla siebie fajnej kobiety choć ty zapewne święcie wierzysz że to ty jesteś wyjątkowy a świat ble. Fejs tu nie ma nic do rzeczy chyba że celujesz w gimbusiary którym rzeczywiście się świat wirtualny piērdoli z rzeczywistością ale to są dzieci. 

W końcu mamy równouprawnienie prawda? Może i nie mają problemów, ale nie nikt nie ma ochoty zgadywać do paniuś z noskiem w chmurach

I nie interesują mnie gimbusiary ale takiej starej 24 lata+ też bym nie chciał

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

W końcu mamy równouprawnienie prawda? Może i nie mają problemów, ale nie nikt nie ma ochoty zgadywać do paniuś z noskiem w chmurach

I nie interesują mnie gimbusiary ale takiej starej 24 lata+ też bym nie chciał

Co ma równouprawnienie do podrywania kobiet dziecko drogie? To wasz sztandarowy przykład obrazujący jedynie waszą głupotę. Starą 24? Wez dorosnij. I nie celuj w laski z najwyższej ligi bo one mogą mieć każdego praktycznie. 

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Co ma równouprawnienie do podrywania kobiet dziecko drogie? To wasz sztandarowy przykład obrazujący jedynie waszą głupotę. Starą 24? Wez dorosnij. I nie celuj w laski z najwyższej ligi bo one mogą mieć każdego praktycznie. 

No tak równouprawnienie jest tam gdzie kobietom najwygodniej. Tak nie chciałbym takiej. Tylko takie do 20, te starsze mają za dużo przygód za sobą.

W nikogo nie celuje, zresztą w tym kraju każda ma o sobie takie mniemanie że prawie wszystkie są z tej najwyższej ligi

Gość Gość

Jeśli facet twierdzi że nie celuje w starsze niż 20 plus zaczyna jakieś opowieści z krypty o swoich rodaczkach to wiedz że coś się dzieję. I spiērdalaj jak najdalej bo nosi pieluche na dupie oraz mentalna. Facet to facet. 

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Gość napisał:

Jeśli facet twierdzi że nie celuje w starsze niż 20 plus zaczyna jakieś opowieści z krypty o swoich rodaczkach to wiedz że coś się dzieję. I spiērdalaj jak najdalej bo nosi pieluche na dupie oraz mentalna. Facet to facet. 

Co boli cię bo nikt nie chce starej? Lepsza młodsza, kazdy ci to powie

Gość Heh

Jeszcze pytanie kim jestes w tych simach. Zgaduje ze masz wlasny dom a w kreacji postaci zrobiles z siebie jakiegos 10/10 lowelasa. Szkoda ze niema tam opcji typu "mieszkajacy z mamusia mizogin z nisko platna praca" ciekawe czy z takim poziomem trudnosci tez bys wyrywal simowe lachony xD

Gość Gosc
7 minut temu, Gość Heh napisał:

Jeszcze pytanie kim jestes w tych simach. Zgaduje ze masz wlasny dom a w kreacji postaci zrobiles z siebie jakiegos 10/10 lowelasa. Szkoda ze niema tam opcji typu "mieszkajacy z mamusia mizogin z nisko platna praca" ciekawe czy z takim poziomem trudnosci tez bys wyrywal simowe lachony xD

Jak tu szanować kobiety jak lecą na hajs, prostytutki też szanujesz? 😉