Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sylwia s

Jak To jest być n awroconym?

Polecane posty

Gość Sylwia s

Bardzo mnie ciekawią takie historie ponieważ ja sama wierzę od dziecka bardzo mocno i jeszcze nigdy nie odwróciłam się od Boga nawet  na moment.Może ja miałam łatwiej bo mam bardzo wierzącego ojca i wierzącą matkę .Jednak wiara ojca zaważyła.potem silną obecność Boga jaką zawsze mi towarzyszy od kiedy tylko pamiętam.Żałuję że nie jestem w zakonie ale za to mam swoje cudownych dzieci które kocham ponad wszystko.Czekam na wasze historie.

Gość gość

błogosławieni którzy nie widzieli a uwierzyli. pozdrawiam 

Gość Sylwia s

Widziałam Jezusa dwa razy raz jako obraz w szybie Twarz w koronie cierniowej a raz jako żywą osobę.Powiedział do mnie,,Witaj."Kilka razy mówił do mnie  we śnie a kiedy zadałam pytanie to otwierając Pismo Święte w dowolnym miejscu -zawsze uzyskuje bardzo konkretną i celną odpowiedź.Dwa razy śniła mi się Maryja raz jako figura pod moimi drzwiami wejsciowymi .(identyczną mielismy na strychu).tarasująca wyjście (teraz wiem ze próbowała dać mi znak ze nie chcę mojej przeprowadzki)a raz przemówiła do mnie we śnie.Duch Święty jest słodyczą serca czuję że noszę go..że zawsze jest ze mną.Pozdrawiam.