Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bella

Mąż stracił

Polecane posty

Gość Bella

Urodziłam dziecko , mam męża ,  nie brakuje nam w życiu niczego . Mamy wszystko. Pozornie . Nie jestem szczęśliwa . Wmawiam sobie często , że tak wcale nie jest, ale prawda jest okrutna . Odkad urodziło się dziecko coś między mną a mężem pękło . Często mówię mu , ze czuje się zaniedbana i nie kochana . Jednak on wysłucha , ale nie robi w tym kierunku kompletnie nic . Kiedyś w kłótni powiedziałam mu nawet, ze jak tak dalej pójdzie to znajdę sobie kochanka bo nie wytrzymam ... tęsknie za nim. Między nami nie ma w ogóle bliskości . Mam wrażenie , ze mąż mnie unika . Ok, może i przytyłam kilka kilogramów w ciąży , ale też bez przesady. Wciąż staram się być dla niego atrakcyjna . Codziennie dbam o siebie , maluje się itd . On niczego nie zauważa . Wraca z pracy i idzie do siebie albo do biura a ja z małym dzieckiem sama . Nie radzę sobie z tym. Znam męża na tyle i wiem, ze kiedyś chciałby bliskości codziennie , a teraz kochamy się raz na miesiąc . Nawet rzadziej . Jestem okrutnie nieszczęśliwa . Często myślę o zdradzie , o ucieczce od tego wszystkiego ...