Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość To już mnie wkurza

Dlaczego ludzie w pracy są tacy wścibscy?

Polecane posty

Gość To już mnie wkurza

Jakim prawem mnie wypytują o moje życie prywatne i ciekawi ich to co nie powinno? Czemu ludzie są tacy irytujący? Mnie jakoś nigdy nie interesowało życie innych, a mnie to już wkurza. Plotki, cwaniakowanie itp. Co to kogo obchodzi czy mam dziewczynę? 

Po prostu ich olewam i mam na ich wywalone i robię swoje, ale cały czas się czepiają o coś czego nie powinni.

Gość zdejmij zębami pończochy
4 minuty temu, Gość To już mnie wkurza napisał:

Po prostu ich olewam i mam na ich wywalone i robię swoje, ale cały czas się czepiają o coś czego nie powinni.

Prawidłowo

Gość Gość

W pracy tylko pracuj ! Tutaj się nie znajduje przyjaciół jak na studiach czy tam w miejscach gdzie są ludzie. Jak ktoś ci zada jakieś głupie pytanie np. ,,Czy masz dziewczynę/żonę" to powiedz, że tak. Facebooka nie mam, więc nawet nie mają jak sprawdzić. Traktuj ich jak powietrze i odzywaj się tylko do tych normalnych. Nikomu z pracy nie opowiadaj o swoich problemach bo to nie są twoi przyjaciele !!!

Gość To już mnie wkurza
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

W pracy tylko pracuj ! Tutaj się nie znajduje przyjaciół jak na studiach czy tam w miejscach gdzie są ludzie. Jak ktoś ci zada jakieś głupie pytanie np. ,,Czy masz dziewczynę/żonę" to powiedz, że tak. Facebooka nie mam, więc nawet nie mają jak sprawdzić. Traktuj ich jak powietrze i odzywaj się tylko do tych normalnych. Nikomu z pracy nie opowiadaj o swoich problemach bo to nie są twoi przyjaciele !!!

Tak robię i niemierzam im opowiadać o swoich problemach bo to nie są moi kumple i koleżanki. 

Zastanawia mnie jedno, skąd się bierze takie zachowanie, taka ciekawość,plotki i chamstwo? 

Gość gość

Olej ich.

Gość Zpaznokcilakier

Kiedy im tym  ziomkom z pracy, mówi się o czymś tam prywatnym, to robią oczy jak piec złoty. Nie da się nie gadać, milczeć i udawać, że nas nie ma. Jeśli kto ma problem sam ze sobą, to będzie wredny i uszczypliwy . Wszędzie są tacy ludzie. W pracy ,czy nie w pracy, zawsze znajdzie się jakiś "podcinacz- obcinacz" Hui z nimi wszystkimi. Olac to.  Mów co chcesz, żyj jak chcesz.