Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

nienawidze facetów

Polecane posty

Gość gosc

A jestem facetem, czy to normalne?

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

A jestem facetem, czy to normalne?

Widocznie ostatni w stadzie jesz 

Gość Przecież

Dlaczego nie nawidzisz? Faceci są kochani 🙂

Gość gosc
3 minuty temu, Gość Przecież napisał:

Dlaczego nie nawidzisz? Faceci są kochani 🙂

Bo to zyeby większość myśli tylko o roochania, traktuja kobiety jak ścierwo, przechwalaja sie ile zachlali, sa brzydcy, nie kubie ich towarzystwa, wieczna konkurencja o kobiety, o wszystko, narzucanie  swoich poglądów, chęć dominacji, wkuurwia mnie to

Gość Gosc
17 minut temu, Gość gosc napisał:

Bo to zyeby większość myśli tylko o roochania, traktuja kobiety jak ścierwo, przechwalaja sie ile zachlali, sa brzydcy, nie kubie ich towarzystwa, wieczna konkurencja o kobiety, o wszystko, narzucanie  swoich poglądów, chęć dominacji, wkuurwia mnie to

Też mnie wkurzają faceci a sam jestem facetem. Jak zaczynają opowiadać o nudnych rzeczach jak seks czy związki to zasypiam.

W ogóle ludzie teraz są do kitu. Mężczyźni idą w ilość kobiet z którymi spali a kobiety traktują mężczyzn jak zabawki. Ogólnie wszystko kręci tylko wokół seksu związków i uczuć. Cały czas tylko te głupstwa  nic więcej,co za nudy.

Gość Gość
3 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Też mnie wkurzają faceci a sam jestem facetem. Jak zaczynają opowiadać o nudnych rzeczach jak seks czy związki to zasypiam.

W ogóle ludzie teraz są do kitu. Mężczyźni idą w ilość kobiet z którymi spali a kobiety traktują mężczyzn jak zabawki. Ogólnie wszystko kręci tylko wokół seksu związków i uczuć. Cały czas tylko te głupstwa  nic więcej,co za nudy.

Ale pieprzysz jak potluczony. Nie każdy mój drogi, nie każdy... 

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Ale pieprzysz jak potluczony. Nie każdy mój drogi, nie każdy... 

A czy użyłem słowa ,,każdy"? Przestańcie sobie dopowiadać coś czego nie ma w wypowiedziach, ale to już normalka wśród was żłosnych forumowiczów.