Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochanka żonatego

samotność kochanki w weekendy i święta

Polecane posty

Gość kochanka żonatego

jestem samotna w każdy weekend i bo on jest w domu z żoną i dzieckiem a w święta z rodziną i dla mnie czasu nie może mieć. ja strasznie tęsknię. kochanki też tak macie jak ja?

Gość Ona33

Dlaczego sobie to robisz ?

Gość DDDDDDD

Jaki/a niedoinformowany/a , najgorsze scierwa to pseudosasiedzi

Gość Wiola

Ja też siedzę i tęsknię, bo On na wczasach z rodziną.Zobaczymy się dopiero za tydzień.

Gość Gość

Dlatego najlepiej mieć dwóch i ja tak robie. Jak jeden nie może to zawsze jest drugi i pocieszy. W ostatnie święta mój drugi wyjechał do czeczenii mołdawi czy tam chorwacji to pierwszy nie zawiódł. Całą wigilię na-pier-dalał smsy spod stołu. Z kibla też 😁 w wigilie wiecej z nim rozmawialam niz z moją rodzina. Chyba tęsknił bardzo albo się nudził 😁 jeden wyjeżdża na urlop (ten pierwszy z urlopu też pisze żona obok na ręczniku ale raz sie Żyje ) ale jest też drugi. Drugi  wyjedzie to jest pierwszy. Polecam.

Gość Gość
27 minut temu, Gość kochanka żonatego napisał:

estem samotna w każdy weekend i bo on jest w domu z żoną i dzieckiem a w święta z rodziną i dla mnie czasu nie może mieć. ja strasznie tęsknię. kochanki też tak macie jak ja?

Jaka ty jesteś biedna, aż się serce kraje... Mam nadzieję, że żona nakopie ci do pustego łebka.

Gość Ona
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dlatego najlepiej mieć dwóch i ja tak robie. Jak jeden nie może to zawsze jest drugi i pocieszy. W ostatnie święta mój drugi wyjechał do czeczenii mołdawi czy tam chorwacji to pierwszy nie zawiódł. Całą wigilię na-pier-dalał smsy spod stołu. Z kibla też 😁 w wigilie wiecej z nim rozmawialam niz z moją rodzina. Chyba tęsknił bardzo albo się nudził 😁 jeden wyjeżdża na urlop (ten pierwszy z urlopu też pisze żona obok na ręczniku ale raz sie Żyje ) ale jest też drugi. Drugi  wyjedzie to jest pierwszy. Polecam.

Szanujesz się....