Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jonHukh

o kłamstwie zatracenia sodomy i gomory i świetych

Polecane posty

Gość jonHukh

nie mogli sie sodomici zjechac do sodomy w czasach biblijnych bo swiat nie był wtedy globalna wioska , nie było mediów, ani internetu nie było dostepu do informacji, moze w pobliskich miejscowosciach homo wiedzieli ze w sodomie to jest ich mekka i raj ale to za mało zeby wypełnic te miasta w wiekszosci innaczej pragnacymi......a ze wg mnie orientacja seksualna jest całkowicie wrodzona czy przez geny czy przez inne mistyczne nieznane procesy to odrzucam wersje boga i jego swietych (objawienia katarzyny ze sieny odnosnie homoseksualizmu) ze to grzech nabyty, ostateczny upadek hetero i ze z powodu tej odrazy zatracił ogniem 5 miast.....czyli zmierzam do tego ze skoro te rzeczy sa wrodzone to bog za nie odpowiada , a nie cżłowiek wiec to on jest winien .......dzisiaj sa miasta znane z tego ze zjezdaja sie do nich homoseksualisci(san francisco?) i własnie o tym mówie, hetero w tych miastach z powodu opetania demonami nie staja sie homo czyli nie nastepuje ich wina i akt złej woli tylko z powodu dostepu do informacji w dzisiejszych czasach kazdy homo wie, ze moze udac sie do takich miast i tam czuc wieksza wolnosc , i to robią...bóg jest złem. Nie byłem naiwnym cwelem lgbt, raczej blizej mi jednak do obrzydzenia na widok jednego faceta walacego drugiego ale do boga kłamcy i mordercy mi nieskonczenie dalej.