Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

Mam 32 lata i przegralam zycie

Polecane posty

Gość Gość

Zyje z dnia na dzien, oby zrobic swoje w pracy a w wieczorem napic sie. Na milosc liczyc nie moge bo brak mi wiary w siebie. Wiele razy mi nie wyszlo, poddalam sie. Zazdroszcze innym ludziom zycia bo moje jest do dupy.

Gość gosc

Tez mam 32 lata i nie jest u mnie zbyt ciekawie.Tylko moja sytuacja jest dosc nietypowa.

Gość Gosc 3

Ja 27, szukałam pracy w zawodzie z rok - dostałam. Musiałam zrezygnować bo nie było pokoju na wynajem a jak coś było to 1200 i w górę. Zarobki rzędu 1800, firma się wypięła...

Potem szukałam 3 m-ce...upadłam, złamałam kończynę i 8m-cy jestem na przerywanym zwolnieniu. Nienawidzę swego życia i chcę je zmienić. Czekam na kolejną operację. Znajomi krytykują mnie za to, że chcę pracować w zawodzie. Prawda jest taka, że mogłam rzucić te studia, pójść po rocznej przerwie na medyczne i robić to co kocham.

Wkurzyła mnie też sytuacja ze znajomym. Niepotrzebnie gadał o mojej sytuacji ze wspólnym znajomym. Przez to tamten myśli, że uważam się za księżniczkę i gardzę np. udzielaniem korków. Ale korki to nie praca na umowę. W innych zawodach też mnie nie chcieli. Jeszcze śmie twierdzić, że chcieli mi pomóc. Dla mnie to bardziej pastwienie się, dobijanie. Tym bardziej, że znajomy sam chce pracować tylko w zawodzie, jego znajomy go popiera a mnie obgaduje. Zresztą wykładowca załatwił mu pół etatu. W moim przypadku inny porozpowiadał nieprawdę na mój temat, gdzie znacząco pomniejszył moje umiejętności, utrudniał magisterkę 😞

Może głupio, że się żalę ale ja juž nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy ze Światem 😞

Gość axl rose

po najgorszym dniu przychodzi kolejny i lepszy.Wiem że to brzmi jak banał ale taka jest prawda. nie przejmuj się tak w zyciu nie zawsze wychodzi jakbysmy chcieli.Dbaj o ciało,ćwicz,nie poadaj w nałogi, w zdrowym ciele zdrowy duch i na odwrót.Czy taj wartosciową literaturę,wybirrz sie gdzieś samej w łądne odludne miejsce gdzie mozesz sie wyciszyć i na moment zatrzymać. I głowa do góry, Twoje stany ma miliony ludzi na ziemi

Gość Gość

Głowy do góry, nie ma sensu się bardziej dołować.

Trzeba znaleźć coś pozytywnego w swoim życiu i tego się trzymać, Kocham was wszystkie 😉

Gość duch leżaczka
1 minutę temu, Leżaczek napisał:

Mnie możesz utrzymywać 😘

i kupywac mi gry z EA Access,bo widzisz wolę gry od kobiety - jak dokupisz drugiego pada (może być używka,nie jestem wybredny bo i tak nie mam kasy) to wtedy będzie nam jak w raju. A jak na gwiazdkę kupisz mi "prosiaka" czyli najnowsze PS 4 będę Ci serwował tosty do łóżka.Tylko wpierw naucz mnie jak sie włącza opiekacz bo do tej pory robiła to u nas mama.

Gość duch leżaczka

jezeli mi wykupisz całoroczny abonament PS Plus obiecuję ponadto że będziesz mogła kłaść na mnie stopy - w każdym możliwym celu.😁

A teraz wracam przed monitor bo mam setny level,zabicie tego bossa jest gorsze niż szturmowanie dziewicy.Chodź w sumie nigdy nie poznałem nawet dziewicy.😜

Gość duch leżaczka

drogi leżaczku z ciebie taki makler giełdowy jak z koziej dooopy armata. Jedyne co masz wspólne z maklerem to szelki na spodniach bo mama nie nauczyła cię jak się zapina pasek.

Gość w kość
11 minut temu, Leżaczek napisał:

Ok 👌😙 nie będę dyskutować bo już pisząc, że nie mam pieniędzy w tym na nowego pada pokazalos 👻 że nic nie wiesz o leżaczek 😪👋

nie przejmuj się,na kafe i tak wszyscy cię kochojom bo jesteś zabawny i masz dystans do siebie